giselle4 Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 zakonna napisał(a):no ale dlaczego ją oddali? faktycznie ugryzła kogoś faktycznie? nawet jeśli tak to pewnie ze stresu :( nigdy nie uwierze ze ugryzła Ona nawet nie warczy jest mi bardzo smutno mam doła moralnego Quote
basia34 Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 giselle4 napisał(a):nigdy nie uwierze ze ugryzła Ona nawet nie warczy jest mi bardzo smutno mam doła moralnego Grasiu znajdziemy jej jeszcze wspanialy domek. Quote
giselle4 Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 (edited) basia34 napisał(a):Grasiu znajdziemy jej jeszcze wspanialy domek. wiem wyslalam ja do gazet i jutro na poranny spacerek tez lecimy niech wie ze jest kochana niech sie nie boi Basiu wolontariuszki zrobiły jej fotki? Edited October 22, 2012 by giselle4 Quote
giselle4 Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 Pani Marto jest pani najwspanialsza kobieta jaką ostatnio poznałam i ma pani racje ludzie są mało myslacy wszystko chcą dostac na talerzu na cito a,tak popracowac z psiakiem to nie łaska? Dziekuje ze mam kogos kto mnie wspiera Basia tez pani dziekuje za sobotnie spotkania. Quote
fiorsteinbock Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Eh...doła i ja mam bo poleciłam Julkę właśnie tej babce... Wierzyłam, że ludzie są odpowiedzialni a Julka trafi do wspaniałego miejsca. Oni wzieli innego psiaka ze schronu? Czy wogole zrezygnowali z adopcji? Quote
giselle4 Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 fiorsteinbock napisał(a):Eh...doła i ja mam bo poleciłam Julkę właśnie tej babce... Wierzyłam, że ludzie są odpowiedzialni a Julka trafi do wspaniałego miejsca. Oni wzieli innego psiaka ze schronu? Czy wogole zrezygnowali z adopcji? zrezygnowali z adopcji pewmie ten jej mąz powiedzial,, nie,, tego sie obawiała Quote
iwstar58 Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 O żesz kurka. Wiem, że Polak mądry po szkodzie, ale czy pani była poinformowana o tym, że Julka jest przestraszonym, zestresowanym psem? Że będzie wymagała czasu, spokoju i ciepła? Czy ktoś z opiekunów odradzał adopcję Julki do domu z małym, czasem zbyt wylewnym dzieckiem? Czy to idzie tak na żywioł...bo tylko Julki szkoda Quote
fiorsteinbock Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Dziewczyny na pewno informowały o charakterze Julki i uprzedzały, że potrzebuje dużo uwagi, cierpliwości i zrozumienia. W moim odczuciu Ona nikogo nie ugryzła, tylko mężowi nie pasowała. I ot cała prawda... Quote
milka10 Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Do góry malutka... ona musiała to z przerazenia zrobić.. bo jest łagodna, tylko strachliwa.. Quote
giselle4 Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 iwstar58 napisał(a):O żesz kurka. Wiem, że Polak mądry po szkodzie, ale czy pani była poinformowana o tym, że Julka jest przestraszonym, zestresowanym psem? Że będzie wymagała czasu, spokoju i ciepła? Czy ktoś z opiekunów odradzał adopcję Julki do domu z małym, czasem zbyt wylewnym dzieckiem? Czy to idzie tak na żywioł...bo tylko Julki szkoda siedziala z nami i gadała i dotykala Jule i poprosila o szelki bo przyszła,,czysta,, wiec dostła wszystko i szelki i smycz i Jule Jula zaufaja Roxy i wachała ją po buzi i przytulała sie do niej ale pani chyba ze 4 razy pytałą ,,czy przyjmiemy ją jak ugryzie,,? nie powinna jej dostac i tyle Quote
basia34 Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Ja nie bede komentowac zachowania Pani wszystko miala wytlumaczone ,Julci znajdziemy domek gdzie beda Ja kochac jaka jest. Quote
giselle4 Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 Mam problem, Jula jeszcze bardziej sie boi i nie chce wracac na izolatke:( Quote
iwstar58 Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 [quote name='giselle4']siedziala z nami i gadała i dotykala Jule i poprosila o szelki bo przyszła,,czysta,, wiec dostła wszystko i szelki i smycz i Jule Jula zaufaja Roxy i wachała ją po buzi i przytulała sie do niej ale pani chyba ze 4 razy pytałą ,,czy przyjmiemy ją jak ugryzie,,? nie powinna jej dostac i tyle Zupełnie nieprzemyślana adopcja, ręce opadają a wniosek j.w [quote name='giselle4']Mam problem, Jula jeszcze bardziej sie boi i nie chce wracac na izolatke:( No i skutki bezmyślności. Biedna czarnulka :shake: Quote
fiorsteinbock Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Na pewno jest spanikowana całą sytuacją, zamknięciem, wydarzeniami ostatnich dni. Nie wiem zupełnie jak mogę jej pomóc. Quote
giselle4 Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 Juli trzeba wykupic ogloszenia a my pracujemy z malutką Quote
basia34 Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Zagladam i lecimy na pierwsza czarnulko.Dzisiaj z dziewczynami na spacer. Quote
giselle4 Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 ,,moje,,dziewczyny kochane wklejcie Juli ładne fotki to ja wykupie jej ogloszenia:) Quote
iwstar58 Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Zaglądam do Julki. U nas to samo, ale ponoć idzie jeszcze trochę ciepła. Jednak niewątpliwie zbliża się koszmar dla bezdomniaków :-( Quote
giselle4 Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 iwstar58 napisał(a):Zaglądam do Julki. U nas to samo, ale ponoć idzie jeszcze trochę ciepła. Jednak niewątpliwie zbliża się koszmar dla bezdomniaków :-( zgadzam sie z Tobaąi jest mi smutno Quote
giselle4 Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 Fergus,Kropek,Rubik,Jula,Briana to teraz priorytet one nie maja podszerstka Mimo ze pomagają nam 3 gazety to wszystko jest mało Quote
giselle4 Posted October 29, 2012 Author Posted October 29, 2012 Julka pobiegała wczoraj po sniegu i spokojnie wrociła na izolatke zimno:( Quote
giselle4 Posted October 29, 2012 Author Posted October 29, 2012 J Julcia pieknie je e i pieknie wywala makaron:) Quote
Recommended Posts