Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 607
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale ciagle pozostala kawałem cholery :diabloti: Mi pozwala zrobic przy sobie wszystko,ale niech tylko ktos inny sprobuje :diabloti:
Ona jak juz kocha-to na zaboj i ufa bezgranicznie.
ale z drugiej strony-bardzo łatwo na jej milosc zasłuzyc.

Posted

Ale ona juz taka zawsze byla,,,,ja tez pamietam sytuacje w ktorej swobodnie ja sobie kapalam,,robilam z nia co chcialam,,,,rowniez tak jak ona bylam wyluzowana,,,jednak w pewnym momencie ,w ulamku sekundy zrobila pozadne straszonko przechodzacemu pracownikowi,,i nie wygladalo to wcale zabawnie:diabloti: ,,,Ona moze tak broni rowniez osoby ktora przy niej teraz jest,,,,
Jedno trzeba powiedziec ze jak kogos pokocha to na zaboj!!!!!:lol: :loveu:
UwaAZAM CALY CZAS ZE JEST SWIETNA,,,I BARDZO MADRA I ULOZONA,,,,,;)

Posted

mysle ze ona bedzie bezproblemowa w domu,,,tylko trzeba jej zagwarantowac jakies ciekawe spacerki i bedzie szczesliwa!!!
Ona na prawde jest bardzo fajna!!!!Zgadze sie udalo,,a kiedys tez byla postrachem schronu ,,to moze i teraz czas na mike!!!!!Wiem wiem ona jest duza,,a takie ida zadziej do domku ,,ale moze jednak!!!!!:loveu:

Posted

Gdybym mieszkala w lesie,i chcialabym miec przyjaciela,ktory bedzie bardzo posłuszny,wierny,ale w sytuacji zagrozenia swojego pana,bedzie walczyl jak lew-wzielabym Mike.Ona dla swojej rodziny zrobi wzystko.
To pies,na ktorym mozna polegac.Mika nie znosi przymusu,jest nieugieta,ale,gdy kogos pokocha-zaden przymus nie jest potrzebny,bo ten pies czyta gesty,zamiary przewodnika i robi to,co wlasnie chcesz.
Ona ma legendrany charakter owczarkow niemieckich.

Pamietam po sterylce Mika w pawilonie;wiewiora juz z nia wychodzila-ustaliłysmy dyzury spacerow.Nie bylo mi milo wejsc do ciasnego boksu z tym wlasnie psem.Wiewiorka dala wspaniala rade-wejdz do niej i potraktuj jak kazdego innego psa.Po prostu wejdz i zapnij na smycz.