akucha Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Niesamowita jest z tą swoją pasją... Mika czeka... Quote
wiewiora1 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 mika .......lata jej leca,,,,,,niedlugo moze juz nie miec sily na kamienie!!!! Niech ja ktos w koncu zauwazy!!!!!!!!!!! Quote
brazowa1 Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Ale ciagle pozostala kawałem cholery :diabloti: Mi pozwala zrobic przy sobie wszystko,ale niech tylko ktos inny sprobuje :diabloti: Ona jak juz kocha-to na zaboj i ufa bezgranicznie. ale z drugiej strony-bardzo łatwo na jej milosc zasłuzyc. Quote
olenka_f Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 jak ją ktoś pokocha to wszystko będzie mógł a ona pokocha go jeszcze bardziej Quote
wiewiora1 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Ale ona juz taka zawsze byla,,,,ja tez pamietam sytuacje w ktorej swobodnie ja sobie kapalam,,robilam z nia co chcialam,,,,rowniez tak jak ona bylam wyluzowana,,,jednak w pewnym momencie ,w ulamku sekundy zrobila pozadne straszonko przechodzacemu pracownikowi,,i nie wygladalo to wcale zabawnie:diabloti: ,,,Ona moze tak broni rowniez osoby ktora przy niej teraz jest,,,, Jedno trzeba powiedziec ze jak kogos pokocha to na zaboj!!!!!:lol: :loveu: UwaAZAM CALY CZAS ZE JEST SWIETNA,,,I BARDZO MADRA I ULOZONA,,,,,;) Quote
wiewiora1 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 mysle ze ona bedzie bezproblemowa w domu,,,tylko trzeba jej zagwarantowac jakies ciekawe spacerki i bedzie szczesliwa!!! Ona na prawde jest bardzo fajna!!!!Zgadze sie udalo,,a kiedys tez byla postrachem schronu ,,to moze i teraz czas na mike!!!!!Wiem wiem ona jest duza,,a takie ida zadziej do domku ,,ale moze jednak!!!!!:loveu: Quote
brazowa1 Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Gdybym mieszkala w lesie,i chcialabym miec przyjaciela,ktory bedzie bardzo posłuszny,wierny,ale w sytuacji zagrozenia swojego pana,bedzie walczyl jak lew-wzielabym Mike.Ona dla swojej rodziny zrobi wzystko. To pies,na ktorym mozna polegac.Mika nie znosi przymusu,jest nieugieta,ale,gdy kogos pokocha-zaden przymus nie jest potrzebny,bo ten pies czyta gesty,zamiary przewodnika i robi to,co wlasnie chcesz. Ona ma legendrany charakter owczarkow niemieckich. Pamietam po sterylce Mika w pawilonie;wiewiora juz z nia wychodzila-ustaliłysmy dyzury spacerow.Nie bylo mi milo wejsc do ciasnego boksu z tym wlasnie psem.Wiewiorka dala wspaniala rade-wejdz do niej i potraktuj jak kazdego innego psa.Po prostu wejdz i zapnij na smycz. Quote
wiewiora1 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 no mala skacz do gory!!!!,,,nie spimy nie spimy ,,,tylko wypatrujemy jakas pancie fajna!!!!!!:razz: :razz: Quote
wiewiora1 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 TO JESZCZE RAZ HOP,,A NIECH JEJ BEDZIE!!!!!:p Quote
brazowa1 Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 niech nie zakonczy swojego zywota w schronie.... Quote
akucha Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Nie pisz tak :-( W górę Mika, jeszcze nic straconego!!! Quote
olenka_f Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 ona znajdzie dom, zobaczycie, i to taki zwariowany który z tymi kamieniami z nią będzie szalał:evil_lol: Quote
akucha Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Wspaniała suka! Mądra, spokojna... Tylko brać!!! Quote
deedee77 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Spójrzcie jak ona fajnie ciekawsko patrzy.... Quote
Recommended Posts