ponka1 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 No co jest, uciekli od ciebie, Wiewiórka wyjechała a Mika została. Quote
wiewiora1 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Ale musze przyznac ,ze mika wyglada przecudnie,,,,piekna lsniaca siersc,,,pieknie wypelnione boczk ii tryska energia,,,,po prostu druga mlodosc,,,a biega jak strus pedziwiatr!!!Jednak mimo wszystko nie moze isc na luz do Berka,,,bo moze jeszcze kogos przez przypadek pogonic z wybiegu!!!!W sumie ,,chyba oprocz lidki nikt kolo niej spokojnie nie przejdzie(z pracownikow),,,a szkoda ,,bo by dostala wiekszy wybieg,,,, Quote
ponka1 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Każdy owczar ma stróżowanie we krwi, nawet PoN, to i obcych przepędza. Jedyne co Mika ma to wybieg, wie trzeba go pilnować, idzie z wolontariuszką na spacer, więc trzeba jej pilnować / a użreć można po drodze intruzów, nie ważne że pracownik schronu / Fajna ta Mika, oby jej energii i zdrowia na długo starczyło. Quote
wiewiora1 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Ale my wiemy jaka ona jest powazna w swoich wyskokach,,,pokazala nie raz na pracownikach,,,,Ostatnio wchodzila jakas kobieta z darami dla psiakow,,,a ja wracalam z Mika,,kobiecina stala mi niefajnie na srodku bramki,,myslac ze ide z milusienkim psem,,,i w sumie to prawda,,,ale jeden niepewny krok panny w moja strone albo machniecie reka ,,i Mika mogla by to odebrac jako atak na zycie swojej towarzyszki!!!!:diabloti:Dlatego na wszelki wypadek wole uwazac!!!choc ona czesto zlewa sobie obecnosc ludzi wokol,,to warto miec czujnosc na kazdym kroku!!! Quote
brazowa1 Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Dokladnie wiewiorko,mi sie smiac chcialo,jak Te tej skadinad milej babce mowilas :ale juz prosze nie podchodzic,a ta pani byla akurat chetna do konwersacji i do bratania sie z psami,nie? Ja robie dokladnie tak samo-karmie Mike,Mika teoretycznie je sobie i nie patrzy na nikogo,podchodzi czlowiek,zatrzymuje go na odleglosci dwoch metrow i slyszy ode mnie:ale juz prosze blizej nie podchodzic.Milusia mamy przyjaciołke,nie ma co :p Quote
wiewiora1 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 No Babka byla obledna!!!Ja jej tlumacze po dobroci a ta nadal podchodzi i czai sie i pogaduszki zaczyna!!! Ale nauczylam sie po Rysiu ,,ze lepiej byc czujna ,,bo nigdy nie wiadomo kiedy Mika zareaguje!!!:diabloti: Quote
wiewiora1 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Ale na prawde musze przyznac,,ze pieknie wyglada ,,,odkarmilas ja i nafaszerowalas dobrymi witaminkami nasza milusinska i to widac golym okiem!!!!super!!!!zdrowy okaz jak nic!!!!:razz: Quote
brazowa1 Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 no,ja z kolei nauczylam sie po Marii,ale mi było wstyd :oops: a na siersc pomogło pewnie tez tych pare kapieli leczniczych,cosmy je latem uskuteczniały :) tak,udało sie siersc doprowadzic do porzadku :) Quote
wiewiora1 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Ale oprocz tego jeszcze jakies witaminki dostaje!!!!????to nie te od ponki??? Quote
brazowa1 Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 nie,witaminki dostaje od kaerjot.Ponka jej funduje karme na dodatkowe przegryzki :multi: a my szukamy BOHATERA,ktory wezmie nasza Mike Quote
ponka1 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Na spacerku się dzisiaj nie było, tylko nochal z budy wystawał i piękne uszy, na nic moje wołania :mad: a rolę gospodarza Fidel pełnił ! Quote
wiewiora1 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 A to dziwne ,ze mika nie wyszla!!!Padalo??????????Czy oslabla????:diabloti: Ktos kto wezmie Mike do domku ,,,,bedzie mial wspanialego psa a o strozu juz nie wspomne!!!!!!! Quote
ponka1 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Pewnie za pózno byłam /ok.16.00/, szaro już na dworze i psy spać idą, a nikt obcy przy wybiegu nie stanął, to i stróżować nie miała powodu. Quote
brazowa1 Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 wiewiorko,nie martw sie,widac,ze miala powodu,zeby wyłazic z budy po proznicy.Mika czuje sie dobrze :) Quote
wiewiora1 Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 No ja mysle Brazowiutka,,,,,,bo jak nie ,,,to:diabloti: Quote
olenka_f Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 gdzie ten jej kamień szczęścia :shake: Quote
ponka1 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Zaczarowany, ukryty pod jesiennymi liśćmi.:-( Każdy jej znajduje zwykłe szare kamyki, a Mika czeka na ten jedyny i wtedy zostawi go bez żalu dla swojego człowieka. Quote
wiewiora1 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Oj czy znajdzie sie jakis domek ,,dla Miki,Hopa czy Alaski ???/one tyle juz czekaja!!!!!!:-(:-(:-(:-( My dorastalismy ,chodzilismy do podstawowki do szkoly sredniej ,,niektorzy z nas opuscili kraj ,,,,nowi przyjaciele ,,milosci ,porazki ,,szczescia,,,a one od lat maja to samo!!!!!Szare ,zimne schronisko!!!!!! Quote
brazowa1 Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 nie wiem dziewczyny,co w Was wstapiło,ale to to Ty Ponko napisalas i Ty wiewiorko,to doskonale ,poruszajace teksty.Wykorzystamy w allegro. Quote
ponka1 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 No tak , a do Miki już nikt nie zagląda :shake: Quote
brazowa1 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 bo i po coż zagladac....siedzi sobie w schronisku,na cale szczescie nie chudnie,ladnie dobrala na zime... Quote
maarit Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 To ja tutaj zaglądnę żeby o niej przypomnieć- choć wiem, ze nie muszę przypominać o takim wspaniałym piesku :loveu: Quote
wiewiora1 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Podnosimy ,podnosimy drodzy panstwo,,,,tylko bez popychania sie i kudlaczenia,,,,dziekujemy za wsparcie i zapraszamy ponownie w skromne progi Miki :razz: Quote
brazowa1 Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 mika od mnie juz dostala swoj tradycyjny prezent gwiazdowy-tran.Wierze w tran i juz-wyprobowane! Quote
wiewiora1 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 :razz::razz::razz::lol::lol::lol:Chyba na sobie????:crazyeye::crazyeye: Quote
Recommended Posts