Hala Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Ania..jesteś pewna że pani mnie nie wyrzuci? :diabloti: Quote
Hala Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Anka...czyli tak...jeśli to rzeczywiscie okaże się ten dom...to przyjedziesz z nią w niedzielę do Poznania? Pociągiem? Jeśli chcesz..odbiorę Cię autkiem na dworcu i pojedziemy jz do nowych państwa... Co Ty na to? Quote
Hala Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 dzwoniłąm do pani i umówilyśmy się dopiero na sobotę. Z zaznaczeniem, że jesi uda mi się jutro, to spotkanie będzie jutro. Pamiętaj Anka, że jeśli mi się coś nie spodoba, to Ci to powiem... Quote
Szczurosława Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 zależy o której by pasowało reszcie, albo około 10.20 alobo 17.00 przec chwilą dzwoniła ta pani, zamiast Szprotki prosi o większą sunię, zaproponowałam Mamuśkę, która już prawie rok siedzi w schroni i to może być dla niej szansa;Hala, czy mimo tego sprawdzisz domek? a Szprota dalej czeka.... dziś była na spacerku i wodowała w kanaliku Quote
Hala Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 no nie wiem co mam napisać... jakieś to dla mnie dziwne.... Czyli to nie była wyjatkowa miłość do Szprotki, tylko po prostu... sama nie wiem. Dom oczywiscie sprawdzę... Quote
supergoga Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Ile waży Szprotka. Czy jest maleńka. Bo do mnie zgłosiła się Pani w sprawie maleńkiej suni, takiej pod kołderkę. Poprzednia sunia odeszła już niestety za TM. Pani chciała naszą Żabke, ale na Żabkę ponoc ktoś czeka (konkretnie na sterylkę), ale póki nie znajdę domku do przetrzymania po sterylce na 3-4 dni to nie mogę jej ciachnąć. A może tej Pani Szprotke pokazać. Tylko Pani z lubuskiego, z Nowej Soli. Quote
Hala Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Może Ania by dowiozła do Poznania, a my już tu dalej? Quote
Hala Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Ania, tu masz mój numer kom. 692 594 000. Koniecznie do mnie zadzwoń. Ja nic o tej mamuśce nie wiem. Poszukam jej wątku zaraz , ale nie wiem czy ma. :shake: Ile ona ma lat? Czy po sterylce? Jaki charakter...ehhh.... Quote
Hala Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 no cóż....widzę że i na wątku jest cisza... Anka do mnie nie zadzwoniła... Ja tak jak obiecałam tej pani, zadzwoniłam do niej o 14 aby potwierdzić wizytę. Niestety... Quote
Yona Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 No i jednak Szprotka nigdzie nie pojechała... :-( Hala, co to znaczy, to Twoje "niestety"? Quote
supergoga Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 To jreśli Pani się odezwie i potzwierdzi zamiar adopcji maleństwa - Szprotka ma pierwszeństwo. Quote
Hala Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 No bo zadzwoniłam do tej pani..a ona mi powiedziała, że jest własnie w drodze do Wawy i nie może sięze mną spotkać. Podobno do Ani wysłała smsa. I ogólnie całą sprawę adopcyjną musi odsunąć w czasie. No szkoda, ale i tak bywa w życiu. Quote
Yona Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Tak czy siak, na dzień dzisiejszy Szprotka ma dwóch gapiów na allegro , nas oraz bardzo zaangażowaną Panią z Wa-wy, która dzwoniła do mnie już chyba ze cztery razy :) Pyta, pyta i szuka na własną rekę wśród znajomych domku dla małej Szprotki :) Quote
Hala Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 co się odwlecze, to nie uciecze,,,widać to nie był ten domek... Quote
Szczurosława Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 przepraszam , mam problemy z internetem, pani napisała mi , że z powodu wyjazdu nie może teraz adoptowac suni, nie wiem, czy potem się zdecyduje.... Hala, chciałam dac Ci znac, tylko zapomniałam, że nie mam nr., Mamuśka nie ma wątku, info o niej i zdjęcia są na głównym wątku schroniska Supergoga, czy ta pani jest nadal zainteresowana? Szprotka jest malutka, jesli nie ona może Sara z mojego podpisu; ja dowiozę do Poznania, dalej nie dam rady Yona, super,że takie zaineresowanie, miło, że ta pani z Wawy się tak angażuje Quote
Hala Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Jeśli siępani zdecyduje, to można z nią porozmawiać o pokryciu części kosztów transportu. Może sie zgodzi. A z Poznania do Nw Soli to może ja bym pomogła. Tylko nie ma co ukrywać...chodzi o paliwo. Quote
Szczurosława Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 no właśnie, jeszcze koszty transportu; bo z tą panią z Poznania uzgodniłam, że odda mi za bilety do P, okolo 30-40złotych; Quote
Hala Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Aneczko..nie zniechęcaj się. Co będę mogła to przecież pomogę. Quote
Recommended Posts