Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Suczka ma półtora roku i jest mixem amstaffa. Jest jeszcze pełna radości i szczenięcego uroku. Niezwykle mocno garnie się do człoweieka, cały czas liże po rękach i wtula swój łepek , prosząc o każdą sekundę spędzoną przy niej.Nie mogłam odejść od krat i miałam łzy w oczach. Wsadziłam jej w pyszczek psie ciasteczko, oczy jej się ucieszyły ale nie zajęła się jedzeniem, tylko z przysmakiem w zębach dalej garnęła się do moich rąk.... Ta sunia bardzo potrzebuje domu, w schronisku szybko zgaśnie jej szczenięcy urok i chęć życia, to miejsce, w którym nadzieja ulatuje niesamowicie szybko, pozostaje tylko smutek i żal, wielki żal...

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mile wiesci przy tym chlodnym poniedzialku - pare ladnych adopcji u Ciebie, Kinga - gratulacje:loveu:

kinga napisał(a):
Heksa jest już zaadoptowana :lol:

...ale niestety nie znam szczegółów adopcji :niewiem:

Posted

A ja widziałam dzisiaj Heksę....
Przywiązana pod "Biedronką", w kolczatce i trzęsąca się z zimna:angryy: czekała na swojego nowego Pana. Ludzie, przeciez psom dopiero co wziętym ze schronu tak się nie robi.......

Posted

Miejmy nadzieje !! Ja wogóle nie lubię jak ktoś zostawia psa przed sklepem, zwłaszcza że to nowy właściciel Heksy więc biedulka na pewno była postresowana. a nie można jakoś się dowiedzieć czy ten dom był sprawdzony ?

Posted

Dom pewnie nie był sprawdzony, bo jeżeli Kinga nie zna szczegółów adopcji, to znaczy, że poprostu ktoś przyszedł do schronu i wziął sunię.

ja mam nadzieję, że to jest dobry domek, a jeżeli spotkałam ja tak blisko mojego domu, to może będe spotykać częściej:cool3:

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Ja nie wiem tymbardziej... z niej jest taka przylepa, tak się cieszy na widok człowieka, macha ogonem jak szalona, liże po rękach... no poprostu niesamowicie kochana jest, a ma takiego pecha...