zerduszko Posted December 14, 2012 Author Posted December 14, 2012 Kupie korki do doopy, pilnie! Ale z kociaków jest pożytek :) W jakiś tam dzień zaspałam do pracy. Maluchy mnie obudziły o 8 ;) I od tej pory po 7.15 mam noski noski od Lady,a Martin drapie łózko koło mojej głowy :) Mam nadzieję, ze wiedzą iż jutro jest sobota :eviltong: Quote
wilczy zew Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 [quote name='zerduszko']Kupie korki do doopy, pilnie![/QUOTE] to nie kupiłaś w aptece [quote name='zerduszko'] Mam nadzieję, ze wiedzą iż jutro jest sobota :eviltong:[/QUOTE] nie łudź się :eviltong: Quote
zerduszko Posted December 14, 2012 Author Posted December 14, 2012 Nie kupiłam, bo myślałam że po lekach przejdzie. Najgorsze jest to, że nie mam kiedy jechać do weta, bo sama w tym tygodniu muszę ze sobą pojechać. Chociaż w pt pojadę do dentysty, to je wezmę przy okazji do mamy, może znajda domy jak Gaga :) Quote
zerduszko Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 Wyrzucę te koty przez okno! Chłopakowi chyba nie wypadł kieł mleczny... i ma czerwone dziąsłą tuż przy zębach. Nie mam już sił! Quote
wilczy zew Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 wiesz,słyszałam że powyżej 6 piętra koty mają większe szanse na przeżycie upadku Quote
Saththa Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='zerduszko']Wyrzucę te koty przez okno! Chłopakowi chyba nie wypadł kieł mleczny... i ma czerwone dziąsłą tuż przy zębach. Nie mam już sił![/QUOTE] wyrwij mu szarpakiem :) [quote name='wilczy zew']wiesz,słyszałam że powyżej 6 piętra koty mają większe szanse na przeżycie upadku[/QUOTE] Ja słyszałam ze im wyzej tym lepiej;) Bo sie obrócic musi zdarzyc;) Quote
zerduszko Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 Ale to się liczy powyżej II piętra... Z IX to z szufelką po kota trzeba iść :shake: Poza tym nie chce ich zabić, tylko niech idą chorować gdzie indziej! Sandra, jakim szarpakiem? O czy Ty do mnie? :lol: Kupiłam im kuraka - mam gotować? Bo zmiana diety to tez dpa :shake: Damian nei mógł uwierzyć, ze padlinę kupiłam dla neigo... a tu jednak nie dla neigo :eviltong: Quote
Margi Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='zerduszko']Wyrzucę te koty przez okno! Chłopakowi chyba nie wypadł kieł mleczny... i ma czerwone dziąsłą tuż przy zębach. Nie mam już sił![/QUOTE] Spokojnie sam wypadnie.Tośka też miała spuchnięte i czerwone dziąsło.Kieł sam wypadł. Quote
WATACHA Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='Saththa']wyrwij mu szarpakiem :) ;)[/QUOTE] Albo za nóżkę i o podłogę Quote
zerduszko Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 [quote name='Margi']Spokojnie sam wypadnie.Tośka też miała spuchnięte i czerwone dziąsło.Kieł sam wypadł.[/QUOTE] Tak? :multi: Ale one maja już 5,5 miesiąca, już dawno powinien wypaść. Quote
zerduszko Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 Ale one już dawno aczęły wychodzić i dziewczynom wypadły - hm? Quote
zerduszko Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 Ale mi chodzi czy zmiana diety im nie zaszkodzi? :eviltong: Wiem, ze się gotuje :D Quote
wilczy zew Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 przecież i tak jest źle,to gorzej chyba nie będzie Quote
WATACHA Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='zerduszko']Ale one już dawno aczęły wychodzić i dziewczynom wypadły - hm?[/QUOTE] Faceci później dojrzewają :) Quote
zerduszko Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 Ale jemu zaczęły wychodzić równo ze wszystkimi z dziewczynami. Wilcza - kupy nei są fajne, ale sraczki nie ma. Także może być gorzej :lol: Quote
Saththa Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Nooooo psu sie wyrywa bawiąć si e szarpakiem;) A ja nie wiem jaka alternatywa dla psiego szarpaka est dla kota... Myszka na sznurku?:) Stad ten moj szarpak;) Quote
WATACHA Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='zerduszko']Ale jemu zaczęły wychodzić równo ze wszystkimi z dziewczynami. Wilcza - kupy nei są fajne, ale sraczki nie ma. Także może być gorzej :lol:[/QUOTE] No tak faceci zaczynają dojrzewać w tym samym wieku, lecz wolniej to postępuje ;) Quote
zerduszko Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 Ale to się tyczy psychicznego dojrzewania :lol: Quote
WATACHA Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Może ten ząb jakoś z mózgiem jest połączony ;) Quote
zerduszko Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 W sensie, że z dżondrami? :evil_lol: No pewnie tak, razem się usunie :ices_bla: Ktoś robi super ładną kupę! Chyba Marcinek. Reszta względne :kciuki: Quote
wilczy zew Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='zerduszko']Ktoś robi super ładną kupę! Chyba Marcinek.[/QUOTE] zbadaj DNA i będziesz wiedziała :D Quote
zerduszko Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 To nie jest takie trudne, bo Jadźka.... sra do wanny, lubi duuuuuże kuwety :evil_lol: a dwójkę jestem w stanie obserwować. Chyba, że raz ładna, raz srakulec? Quote
Recommended Posts