Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kupie korki do doopy, pilnie!

Ale z kociaków jest pożytek :) W jakiś tam dzień zaspałam do pracy. Maluchy mnie obudziły o 8 ;) I od tej pory po 7.15 mam noski noski od Lady,a Martin drapie łózko koło mojej głowy :) Mam nadzieję, ze wiedzą iż jutro jest sobota :eviltong:

• Replies 696
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zerduszko']Kupie korki do doopy, pilnie![/QUOTE]

to nie kupiłaś w aptece

[quote name='zerduszko'] Mam nadzieję, ze wiedzą iż jutro jest sobota :eviltong:[/QUOTE]

nie łudź się :eviltong:

Posted

Nie kupiłam, bo myślałam że po lekach przejdzie. Najgorsze jest to, że nie mam kiedy jechać do weta, bo sama w tym tygodniu muszę ze sobą pojechać. Chociaż w pt pojadę do dentysty, to je wezmę przy okazji do mamy, może znajda domy jak Gaga :)

Posted

[quote name='zerduszko']Wyrzucę te koty przez okno! Chłopakowi chyba nie wypadł kieł mleczny... i ma czerwone dziąsłą tuż przy zębach. Nie mam już sił![/QUOTE]

wyrwij mu szarpakiem :)
[quote name='wilczy zew']wiesz,słyszałam że powyżej 6 piętra koty mają większe szanse na przeżycie upadku[/QUOTE]

Ja słyszałam ze im wyzej tym lepiej;) Bo sie obrócic musi zdarzyc;)

Posted

Ale to się liczy powyżej II piętra... Z IX to z szufelką po kota trzeba iść :shake: Poza tym nie chce ich zabić, tylko niech idą chorować gdzie indziej!

Sandra, jakim szarpakiem? O czy Ty do mnie? :lol:

Kupiłam im kuraka - mam gotować? Bo zmiana diety to tez dpa :shake: Damian nei mógł uwierzyć, ze padlinę kupiłam dla neigo... a tu jednak nie dla neigo :eviltong:

Posted

[quote name='zerduszko']Wyrzucę te koty przez okno! Chłopakowi chyba nie wypadł kieł mleczny... i ma czerwone dziąsłą tuż przy zębach. Nie mam już sił![/QUOTE]

Spokojnie sam wypadnie.Tośka też miała spuchnięte i czerwone dziąsło.Kieł sam wypadł.

Posted

[quote name='Margi']Spokojnie sam wypadnie.Tośka też miała spuchnięte i czerwone dziąsło.Kieł sam wypadł.[/QUOTE]
Tak? :multi: Ale one maja już 5,5 miesiąca, już dawno powinien wypaść.

Posted

[quote name='zerduszko']Ale jemu zaczęły wychodzić równo ze wszystkimi z dziewczynami.

Wilcza - kupy nei są fajne, ale sraczki nie ma. Także może być gorzej :lol:[/QUOTE]

No tak faceci zaczynają dojrzewać w tym samym wieku, lecz wolniej to postępuje ;)