wilczy zew Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 zerduszko napisał(a):Wilczy daj głos :lol: zadzwoń do mnie to usłyszysz :eviltong: zerduszko napisał(a):A z dobrych wieści, to to właściciele odnaleźli ta sunię co się tu błąkała :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
zerduszko Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 WATACHA napisał(a):Oooooooooo a jak się zgubiła ? Oni ją niedawno przygarnęli i za szybko puścili ze smyczy na terenie z dala od domu, dojeżdżali tam autem. Sucz poleciała za psem i się zgubiła. Quote
WATACHA Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Aha, no to chyba teraz będą bardziej jej pilnować.Fajnie, że już bezpieczna. Quote
zerduszko Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 Mam nadzieję, ale wiesz jak jest z ludźmi. Żeby też te moje gnojki znalazły kogoś normalnego. Tyle psiej i kociej bidy, a ja zapchana :( A więcej nie mogę, nie mogę :( Quote
wilczy zew Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 nie rycz mała :glaszcze: dla mnie p.Prezes nie ma odpowiedniej bidy Quote
Saththa Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 wilczy zew napisał(a): dla mnie p.Prezes nie ma odpowiedniej bidy Przeczytałam Budy.... chyba sie zasugerowałam: Zamieszczone przez zerduszko Wilczy daj głos :lol: I Twoją odpowiedzią :) Quote
malawaszka Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Saththa napisał(a):Przeczytałam Budy.... chyba sie zasugerowałam: I Twoją odpowiedzią :) hahahaha a wilczy nie narzeka tylko se wyszuka! ja nie szukam bo potem będzie na mnie jak coś narobi :eviltong: support ofkors gwarantowany :D Quote
Saththa Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 cos mnie omineło?? Wilczy poszukuje drugiego piesa?:) Quote
zerduszko Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 Powiem Wam, ze cały dziań myślałam o co znów jej chodzi.... i na to nie wpadłam, a przecież jasno napisane :lol: A u nas kolejne kociaki na ulicy, ale nie ma już gdzie ich dać... a tym bardziej za co leczyć, bo jeden ma oczyska zaropiałe :( Quote
zerduszko Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 Idę się pochlastać :placz: Gaga chyba jest poważnie chora, a ja nie wiem co robić :( Quote
wilczy zew Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 zerduszko napisał(a):Idę się pochlastać :placz: Gaga chyba jest poważnie chora, a ja nie wiem co robić :( a co jej jest? :-( Quote
wilczy zew Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Saththa napisał(a):Przeczytałam Budy.... chyba sie zasugerowałam: I Twoją odpowiedzią :) do mnie jak dzwoni się to wilk wyje-Wilczy daje głos :eviltong: malawaszka napisał(a):hahahaha a wilczy nie narzeka tylko se wyszuka! ja nie szukam bo potem będzie na mnie jak coś narobi :eviltong: support ofkors gwarantowany :D nie narzeka tylko se tak gada,woli jak p.Prezes zarządzi,pisnęłam słówko na Mordziastą?? NIE!! Quote
Saththa Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Zerce Ty nasz co z gagą?? wilczy zew napisał(a):do mnie jak dzwoni się to wilk wyje-Wilczy daje głos :eviltong: WIEM! dzwoniłam do Ciebie heh wszak trzeba przyznać ze to wycie o północy trochę mnie zbiło z tropu:) Quote
Saththa Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Nie można tak rzucic taką wiadomościa i cicho siedziec no...... Quote
zerduszko Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 Pisałam o guzku przeca... a że u takiego młodziaka guz gruczołu mlecznego jest mało prawdopodobne, to może być coś gorszego... np. chłoniak :( Nie wiadomo co jej jest, co robić. Na razie jeszcze poobserwujemy. Węzły są powiększone. Quote
malawaszka Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 tfu tfu tfu oby nie!!!! węzły to może jakaś infekcja tylko co? ... kurde ale ten guzek... cholera Quote
wilczy zew Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 WATACHA napisał(a):A może jakiś hormonalny? noooooo ten zapaszek nadal ma? Quote
zerduszko Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 malawaszka napisał(a):tfu tfu tfu oby nie!!!! węzły to może jakaś infekcja tylko co? ... kurde ale ten guzek... cholera Bezobjawowa? Na szczęście bardzo tylko podżuchwowe, a podobno przy chłoniakach i białaczkach wszystkie są równo wywalone. Ale tfu, tylko ten guzek i tak jest niepokojący. WATACHA napisał(a):A może jakiś hormonalny? Ale ona chyba jeszcze nie zaczęła dojrzewać, no ja rujki nie zaobserwowałam. Dziwne skąd to i co dalej? Quote
zerduszko Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 Dziś była jedna kupa piękna:multi: dwie dziwne i jedna ciut srakulcowata. Ostatni dzień odrobaczania i oby srakulce poszły precz. Dzwoni trochę osób, ale wszyscy rezygnują z rożnych powodów. Za to maluchy przekonują się do obcych :klacz: Przydałoby się więcej zwierzolubów do oswajania, nikt nie chce do nas przychodzić :lol: Wychodzimy na prostą i szukamy super domków, chociaż nie chcę :lol: Quote
Recommended Posts