Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 696
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zerduszko napisał(a):
Wilczy daj głos :lol:

zadzwoń do mnie to usłyszysz :eviltong:

zerduszko napisał(a):
A z dobrych wieści, to to właściciele odnaleźli ta sunię co się tu błąkała :multi:

:multi: :multi: :multi:

Posted

WATACHA napisał(a):
Oooooooooo a jak się zgubiła ?

Oni ją niedawno przygarnęli i za szybko puścili ze smyczy na terenie z dala od domu, dojeżdżali tam autem. Sucz poleciała za psem i się zgubiła.

Posted

wilczy zew napisał(a):

dla mnie p.Prezes nie ma odpowiedniej bidy

Przeczytałam Budy.... chyba sie zasugerowałam:

Zamieszczone przez zerduszko
Wilczy daj głos :lol:

I Twoją odpowiedzią :)

Posted

Saththa napisał(a):

hahahaha

a wilczy nie narzeka tylko se wyszuka! ja nie szukam bo potem będzie na mnie jak coś narobi :eviltong: support ofkors gwarantowany :D

Posted

Powiem Wam, ze cały dziań myślałam o co znów jej chodzi.... i na to nie wpadłam, a przecież jasno napisane :lol:

A u nas kolejne kociaki na ulicy, ale nie ma już gdzie ich dać... a tym bardziej za co leczyć, bo jeden ma oczyska zaropiałe :(

Posted

Saththa napisał(a):

do mnie jak dzwoni się to wilk wyje-Wilczy daje głos :eviltong:

malawaszka napisał(a):
hahahaha

a wilczy nie narzeka tylko se wyszuka! ja nie szukam bo potem będzie na mnie jak coś narobi :eviltong: support ofkors gwarantowany :D

nie narzeka tylko se tak gada,woli jak p.Prezes zarządzi,pisnęłam słówko na Mordziastą?? NIE!!

Posted

Zerce Ty nasz co z gagą??

wilczy zew napisał(a):
do mnie jak dzwoni się to wilk wyje-Wilczy daje głos :eviltong:

WIEM! dzwoniłam do Ciebie heh wszak trzeba przyznać ze to wycie o północy trochę mnie zbiło z tropu:)

Posted

Pisałam o guzku przeca... a że u takiego młodziaka guz gruczołu mlecznego jest mało prawdopodobne, to może być coś gorszego... np. chłoniak :( Nie wiadomo co jej jest, co robić. Na razie jeszcze poobserwujemy. Węzły są powiększone.

Posted

malawaszka napisał(a):
tfu tfu tfu oby nie!!!! węzły to może jakaś infekcja tylko co? ... kurde ale ten guzek... cholera

Bezobjawowa? Na szczęście bardzo tylko podżuchwowe, a podobno przy chłoniakach i białaczkach wszystkie są równo wywalone. Ale tfu, tylko ten guzek i tak jest niepokojący.
WATACHA napisał(a):
A może jakiś hormonalny?

Ale ona chyba jeszcze nie zaczęła dojrzewać, no ja rujki nie zaobserwowałam. Dziwne skąd to i co dalej?

Posted

Dziś była jedna kupa piękna:multi: dwie dziwne i jedna ciut srakulcowata. Ostatni dzień odrobaczania i oby srakulce poszły precz.

Dzwoni trochę osób, ale wszyscy rezygnują z rożnych powodów. Za to maluchy przekonują się do obcych :klacz: Przydałoby się więcej zwierzolubów do oswajania, nikt nie chce do nas przychodzić :lol:

Wychodzimy na prostą i szukamy super domków, chociaż nie chcę :lol: