Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 696
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Świat się kończy, Jadzia została "mamusią" :crazyeye: Na razie tylko Lejdusi, ale spanie, mycie itd. :D Szok, szok! Jak nawet na Jadzię przyszedł czas, to chyba wszystkich nas dopadnie :lol:

No i mamy jakiegoś srakulca :( Moniko?! :P

Posted

Mam dziś dzień doła :(

Wczoraj znaleziona kotka, to głupi oswojony kociak. Podłazi do każdego :( Nie można jej wyciachac i wypuścić, bo głupia się garnie do ludzie okropnie. Jedyne co pozostaje, to ja oddać do schroniska. A tego jeszcze nie przeżyłam i chyba nie przezyję.

Posted

Dziś zaszczepiłam maluszki dwa i tym samym łobuzy są na minusie - 119,50 zł. Za tydzień Lejdusia musi być doszczepiona i trzeba je odrobaczyć. Kociuszki proszą o wsparcie i zapraszają na bazarek!

Musze zadzwonić do Adi jak jej tam :roll:

Posted

zerduszko napisał(a):
A już myślałam, że wszyscy się będą bali zgadywać :) Brawo!

Będzie nagroda niespodzianka :P

Tylko nie pakuj kota.;)

Posted

zerduszko napisał(a):
Koty nie mają siusiaka jak na moje oko :eviltong:

Nagroda nie jest do zapakowania, ale nie mam czasu...

A jajeczka mają ?

Posted

malawaszka napisał(a):
mają siusiaka tylko schowanego :D

To nie siusiak, takie "coś" to i psy mają schowane ;)

Maluchy znów koopole robiły niefajne, wyszedł padły fujjj robak, więc trzeba było je odrobaczyć :roll: Wykończa mnie.

Posted (edited)

Teraz jest jeszcze gorzej, nie wiem czy patrzeć za robakami czy oszczędzić sobie widoku. Wystarczy, że koty naciąga ;)

Obrzydlistwo! A najgorzej, że Liz tez biedna musiała dostać tabletkę, a nie mamy pasztetu. Gdyby potrafiła, to by się popłakała podczas połykania :lol:

Kupiłam dziś małym myszkę na wędce i oczywiście Jagodostwór już obgryzł piórko :mad:

Edited by zerduszko