zerduszko Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 Świat się kończy, Jadzia została "mamusią" :crazyeye: Na razie tylko Lejdusi, ale spanie, mycie itd. :D Szok, szok! Jak nawet na Jadzię przyszedł czas, to chyba wszystkich nas dopadnie :lol: No i mamy jakiegoś srakulca :( Moniko?! :P Quote
malawaszka Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 o niee na kocich sraczkach się nie znam i w takich wypadkach mam gorącą linię z missieek :D Quote
zerduszko Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 Mam dziś dzień doła :( Wczoraj znaleziona kotka, to głupi oswojony kociak. Podłazi do każdego :( Nie można jej wyciachac i wypuścić, bo głupia się garnie do ludzie okropnie. Jedyne co pozostaje, to ja oddać do schroniska. A tego jeszcze nie przeżyłam i chyba nie przezyję. Quote
zerduszko Posted October 15, 2012 Author Posted October 15, 2012 Dziś zaszczepiłam maluszki dwa i tym samym łobuzy są na minusie - 119,50 zł. Za tydzień Lejdusia musi być doszczepiona i trzeba je odrobaczyć. Kociuszki proszą o wsparcie i zapraszają na bazarek! Musze zadzwonić do Adi jak jej tam :roll: Quote
zerduszko Posted October 15, 2012 Author Posted October 15, 2012 To teraz konkurs: który to chłopak :lol: Quote
zerduszko Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 Margi napisał(a):Pierwszy po lewej. A już myślałam, że wszyscy się będą bali zgadywać :) Brawo! Będzie nagroda niespodzianka :P Quote
wilczy zew Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 zerduszko napisał(a):Będzie nagroda niespodzianka :P wiedziałam :D Quote
Margi Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 zerduszko napisał(a):A już myślałam, że wszyscy się będą bali zgadywać :) Brawo! Będzie nagroda niespodzianka :P Tylko nie pakuj kota.;) Quote
WATACHA Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 zerduszko napisał(a):To teraz konkurs: który to chłopak :lol: Ten co ma siusiaka ;) Quote
zerduszko Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 WATACHA napisał(a):Ten co ma siusiaka ;) Koty nie mają siusiaka jak na moje oko :eviltong: Nagroda nie jest do zapakowania, ale nie mam czasu... Quote
WATACHA Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 zerduszko napisał(a):Koty nie mają siusiaka jak na moje oko :eviltong: Nagroda nie jest do zapakowania, ale nie mam czasu... A jajeczka mają ? Quote
zerduszko Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 Maja, ale zwykle krótko :diabloti: Quote
WATACHA Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 zerduszko napisał(a):Maja, ale zwykle krótko :diabloti: No to ten co ma jajeczka Quote
zerduszko Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 malawaszka napisał(a):mają siusiaka tylko schowanego :D To nie siusiak, takie "coś" to i psy mają schowane ;) Maluchy znów koopole robiły niefajne, wyszedł padły fujjj robak, więc trzeba było je odrobaczyć :roll: Wykończa mnie. Quote
zerduszko Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 (edited) Teraz jest jeszcze gorzej, nie wiem czy patrzeć za robakami czy oszczędzić sobie widoku. Wystarczy, że koty naciąga ;) Obrzydlistwo! A najgorzej, że Liz tez biedna musiała dostać tabletkę, a nie mamy pasztetu. Gdyby potrafiła, to by się popłakała podczas połykania :lol: Kupiłam dziś małym myszkę na wędce i oczywiście Jagodostwór już obgryzł piórko :mad: Edited October 17, 2012 by zerduszko Quote
Recommended Posts