Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zerduszko']Zły adres, u mnie nie ma już małych kotów :shake: 4 miesiące mają już. Walą wielkie qple jak Jadźka, a dobijała się Jadźka... właśnie.[/QUOTE]

Jadźka to mogła wstrzymać, nic by jej nie było ;).A to czteromiesięczne kotki to dużo już?

• Replies 696
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='WATACHA']Jadźka to mogła wstrzymać, nic by jej nie było ;-).A to czteromiesięczne kotki to dużo już?[/QUOTE]
Jak ją przycisł srakulec, to nie bardzo mogła :D
Dużo jak dla mnie, już nie są słodkie i malutkie :shake: Teraz jest etap szczudłonogów, więc waza niewiele, ale jak się rozwalą, to dużo chłopakowi do Jadźki nie brakuje. Miałam im zrobić foty do ogłoszeń :shake:

Posted

Niestety produkcja kociąt i psiaków trwa pełną parą i się dobre domy wyczerpały :roll: Ostatnio znajoma do mnie dzwoni, pyta o zwierzaki i zaczyna, ze ma wsi ma koty, bo wzięli kotkę i się rozmnożyła. No, to wiecie jakam była uradowana :pissed::stormy-sad::madgo:
To ja się produkuję, serce mi pęka bo zimno a kociaki latają po ulicach, z 10% dożyje wiosny, tyle bezdomnych.... A tu kurde ot tak łatwą ręką :( Da się komuś i po sprawie :( A co potem z kociakiem, to cóż.

Nie wiem czy pisałam, ale ostatnio odbierałam kocura po kastracji i miał kiedyś dom. Tak się mu spodobało w klatce w lecznicy, że jak przez 3 mies. nie dał się nam złapać, tak teraz się dobijał do bloku i do ludzi łasił. A pani jego ma nowego kota, bo przecież nowy lepszy.

Posted

no ja miałam wczoraj i dzisiaj miłą wymianę zdań mailowo w pewną kretynką, która kocha swoją suczkę sznaucerkę i chciała uratować pieska i przygarnąć, ale tylko niekastrowanego bo tak kochają pieski, że chca mieć szczeniaczki :2gunfire::bad-word::chainsaw::flaming:

Posted

Chciałam tylko zakomunikować, że cały dzień zaklinałam telefon i baba nie dzwoniła :multi:

Byliśmy tez u weta, uszka czyste i bez świerzbowców :multi: Lady została drugi raz zaszczepiona :roll:

Posted

[quote name='Saththa']ja nie wiem coż Wam powiedzec.

3mam kciuki po prostu aby było DOBRZE![/QUOTE]
Dobra rada :) Zawsze mogę wygrać i kupić dom i zostawić całą 3 :lol:

Ps. Podliczyłam maluchy, przez miesiąc wydałam ponad 300 zł :crazyeye: i to ze znizkami. Nie licząc żwirku i zapasu mokrego jedzenia, który zrobiłam we wrześniu na promocji. Nie wiem jak pseuduchy zarabiają, chyba trocinami je karmią.

Posted

Nie wiem jak ludzie tak mogą, patrzeć na to :( Do takiego stanu jak pseuduchy doprowadzać :(

Kiedyś znajoma mamy miała nierodowodowe szczeniaki, ale dbała o nie. Do tego zjadły jej kanapę, to wyliczyła, że po sprzedaży była jeszcze 2500 na minusie, a było ich aż 10 :evil_lol:

Posted

To nie tylko pseuduchy.Kiedyś moja koleżanka przywiozła z renomowanej hodowli kociej kocurka tak chudego,że aż się rozpłakałam na widok bidaczka.

Posted

[quote name='zerduszko']Dobra rada :) Zawsze mogę wygrać i kupić dom i zostawić całą 3 :lol:

Ps. Podliczyłam maluchy, przez miesiąc wydałam ponad 300 zł :crazyeye: i to ze znizkami. Nie licząc żwirku i zapasu mokrego jedzenia, który zrobiłam we wrześniu na promocji. Nie wiem jak pseuduchy zarabiają, chyba trocinami je karmią.[/QUOTE]

biora prawie taką samą kase jak za rodowodowe heh

Posted

[quote name='zerduszko']Za sztukę czy zysku?[/QUOTE]

[quote name='wilczy zew']za sztukę to mniej biorą bo by tulu chętnych nie mieli[/QUOTE]

Ehhh można popatrzec chociażby po jorkach pseudo na portalach, jak ejszcze allegro było to po 1500 zł za porodowodowego były, za osobnika....

Fakt trafiały sie po 600 800 tez ale masakra.

Posted

Pamiętacie gadkę o pozytywnym myśleniu? :lol: No, to o to lotało, wiec kończę mówić, że sami beznadziejni ludzie dzwonią :lol:
[url]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/396341_199029963565871_396798401_n.jpg[/url]

Posted

[quote name='zerduszko']Pamiętacie gadkę o pozytywnym myśleniu? :lol: No, to o to lotało, wiec kończę mówić, że sami beznadziejni ludzie dzwonią :lol:
[URL]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/396341_199029963565871_396798401_n.jpg[/URL][/QUOTE]

Pamietam! I tak tak zaprzestan!!

:lol: