zerduszko Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 Jakis czas temu dostałam esa od Pani Martinowej, że między kotami lepiej. Ale jeszcze przyjaźni nie ma. Mam tez kiepskie wieści od Rikeigo, chłopak ma najprawdopodobniej problemy z trzustką. Jest w trakcie diagnozowania :( No i tradycyjnie zaproszę na bazarek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239531-Ciuchy-damskie-coś-dla-psów-i-na-półkę-na-koty-w-DT-do-25-01[/URL] Kotów już nie ma, ale dług pozostał. Quote
zerduszko Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 Koty? No Martin był ostatni i tydzień temu go zawiozłam przeca. Tylko się musi dogadać z rezydentką. Quote
Saththa Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='zerduszko']Koty? No Martin był ostatni i tydzień temu go zawiozłam przeca. Tylko się musi dogadać z rezydentką.[/QUOTE] bo mnie tutuł watku zmylił ze ejszcze jeden sie ostał... i tak sie doliczyc nie mogłam :) Quote
zerduszko Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 Póki Pani mi nie powie, że miedzy kotami super, to tytuł zostaje :eviltong: Quote
malawaszka Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 ja siem też pogubiłam :mdleje: no ale lux że już w domkach :loveu: Quote
zerduszko Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 No lux :eviltong: Jednak zdecydowanie wole psy. Wczoraj widziałam malutkie papisie :placz: Chcę psa! :placz: Quote
malawaszka Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 weź Furiatkę :mdleje: ja nie mam siły do tego wredziocha... Quote
zerduszko Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 Na obóz przetrwania, znaczy na wakacje? :diabloti: Ona nie jest wyjcem czasem? Quote
wilczy zew Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 przyznaję,też się pogubiłam w kociastych Quote
malawaszka Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='zerduszko']Na obóz przetrwania, znaczy na wakacje? :diabloti: Ona nie jest wyjcem czasem?[/QUOTE] wyć nie wyje... wprowadziłam jej żarcie tylko z ręki z głaskaniem... krzyczy i drapie drzwi :lol: Quote
WATACHA Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Ja się też się trochę pogubiłam ;). Furiatka, pies idealny i nikt nie chce:eviltong: Quote
wilczy zew Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='WATACHA'] Furiatka, pies idealny i nikt nie chce:eviltong:[/QUOTE] to jakaś aluzja :mad: Quote
zerduszko Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 W domu, to by może i pusto było. Ale w tej klice, to nareszcie oddychać można ;) Quote
WATACHA Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [quote name='wilczy zew']to jakaś aluzja :mad:[/QUOTE] Wyobraź sobie, że wyjątkowo nie :) Quote
zerduszko Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 No, można otwierać szampana :D Koty się tulą i wylizują :multi: Quote
Saththa Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 [quote name='zerduszko']No, można otwierać szampana :D [B]Koty się tulą i wylizują [/B]:multi:[/QUOTE] to super :multi: Quote
WATACHA Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 [quote name='zerduszko']No, można otwierać szampana :D Koty się tulą i wylizują :multi:[/QUOTE] Oooooooooo wystarczyło pomarudzić :) Quote
Recommended Posts