iwonamaj Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Może ktoś się zlituje :(... Tylko dzisiaj na FB jest kilka nowych wydarzeń szczeniąt- całe mioty- 11, 10, 2 x 2 i 3 szczeniusie, wyrzucone przez podłych ludzi :( Quote
lika1771 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Oferuję PDT w Krapkowicach - województwo opolskie.Jestem szkoleniowcem, psy socjalizuję, uczę manier i skutecznie znajduję nowe domyOd lipca przebywały u mnie 4 psy, z czego 3 są już w DS.Przyjmuję szczeniaki, kociaki, psy małe, średnie do 20 kg. Szkolę, kąpię, robię zastrzyki, podaję leki i wszystko co trzeba.Warunki:-mieszkanie 2 pokojowe, parter-możliwość odizolowania psów od siebie (kennel),-przyjmuje psy z ulicy, z łańcuchów, brudne, śmierdzące, zawszone (nie boję się świerzba i innych paskudztw, byle mi się pies nie zaraził) nie wychowane w warunkach domowych ALE nieagresywne do psów (chodzi o skrajną agresję, nie lęk czy dominację). Mam własnego psa, który jest tu najważniejszy -nie przyjmuje psów dużych (ONki, husky, mastify, boksery, dobermany, rottki, asty itp.) - te dwa ostatnie w wyjątkowych sytuacjach. Jestem mobilna, mogę więc pojechać po psa lub dowieźć gdzieś. Samochód dwudrzwiowy, klatka-transporter na tylnym siedzeniu, do którego wejdzie maksymalnie 20 kg pies lub kilka kotów CENY: hotel 30 zł za dobę plus wyżywienie, PDT 10 zł za dobę plus wyżywienie. Transport 0.80 zł za kilometr w jedną stronę.508 295 532 lub 661 155 635 watek [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232119-PDT-HOTELik-transport-KRAPKOWICE-woj-opolskie[/url] Quote
kolejna kobietka Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 wiem widzialam, masakra, np 17 klusek do adopcji!!!!!!!!!!!!!!!!!! :crazyeye: ale skad tyle domow?! a na tablica.pl jeden facet celowo rozmnozyl 3 swoje suki, dwie niby rasowe a trzecia jakas kundelkowata! az nie wytrzymalam i cos mu napisalam! :angryy: Quote
kolejna kobietka Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 kochani faktycznie trzeba zbierac deklaracje, napisalam na fb info, ze pomozemy w leczeniu pieska, a chodzi glownie o domek tymczasowy, ale przeciez musimy wiedziec na czym stoimy... ja nie moge sie dolozyc bo nie mam z czego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :bigcry::bigcry::bigcry:przepraszam piesku!!!!!!!!!!!!!!! :-(:-(:-( Quote
iwonamaj Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Czy ktoś się kontaktował z Krapkowicami czy przyjmie maluszka? Quote
lika1771 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 [quote name='iwonamaj']Czy ktoś się kontaktował z Krapkowicami czy przyjmie maluszka?[/QUOTE]Trzeba zadzwonic i pogadac przedstawic sytuacje. Quote
kolejna kobietka Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 ale to platny dt na drugim koncu Polski :sad: Quote
lika1771 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 [quote name='kolejna kobietka']ale to platny dt na drugim koncu Polski :sad:[/QUOTE]To jest 377 km nie takie trasy byly na dogo,trzeba dzialac chyba lepszy dt niz lecznica... Quote
kolejna kobietka Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 to jest okolo 420-480 km w jedna strone, same paliwo z 400-500 zl w obie, chyba ze ktos po drodze zabierze malucha... Quote
iwonamaj Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 PDT 10 zł plus wyżywienie i do tego leki i transport... Ale nic innego nie mamy. Oby tylko było miejsce i chcieli chorego maluszka... Damy radę? Quote
kolejna kobietka Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 bede szukala jeszcze czegos blizej, a decyzje pozostawiam osobom, ktore pokryja te koszty... Quote
kolejna kobietka Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 na watku Gacusia przeczytalam, ze w Przystani u Liliany miesieczny koszt z wyzywieniem to 300 zl, jest to kolo Gdanska, ale czy przyjmie chorego pieska? i jak z dowozem do weterynarza to nie mam pojecia: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/227329-Gacek-przebywa-w-DT-Brakuje-180-zł-deklaracji-([/URL] stronka na fb: [URL]https://www.facebook.com/ZwierzetaMajaGlos.PrzystanLiliany[/URL] Quote
ewu Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 [quote name='kolejna kobietka']bede szukala jeszcze czegos blizej, a decyzje pozostawiam osobom, ktore pokryja te koszty...[/QUOTE] Jest 600 zł obiecane od jakiejś Pani , zrobimy szum na fb, ja już daję 500 zł dla Mikusia. Musimy go uratować. Quote
kolejna kobietka Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 o rany kolejny aniol!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi: :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
ewu Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 [quote name='kolejna kobietka']na watku Gacusia przeczytalam, ze w Przystani u Liliany miesieczny koszt z wyzywieniem to 300 zl, jest to kolo Gdanska, ale czy przyjmie chorego pieska? i jak z dowozem do weterynarza to nie mam pojecia: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/227329-Gacek-przebywa-w-DT-Brakuje-180-zł-deklaracji-([/URL] stronka na fb: [URL]https://www.facebook.com/ZwierzetaMajaGlos.PrzystanLiliany[/URL][/QUOTE] Dowiedz się proszę. Cały dzieńwydzwaniam , gdzie się da i niczego nie załatwiłam... Quote
kolejna kobietka Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 co myslicie o Przystani, jest to osoba naprawde polecana, wyzej podalam link do watku Gacusia, a tutaj link do stronki na fb: [url]https://www.facebook.com/ZwierzetaMajaGlos.PrzystanLiliany[/url] Quote
ewu Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Spytaj proszę, ja już opadam z sił od dzwonienia.... Quote
ewu Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 [quote name='kolejna kobietka']co myslicie o Przystani, jest to osoba naprawde polecana, wyzej podalam link do watku Gacusia, a tutaj link do stronki na fb: [URL]https://www.facebook.com/ZwierzetaMajaGlos.PrzystanLiliany[/URL][/QUOTE] Zadzwoń jeśli możesz, wypytaj.Może da się dogadać. Quote
lika1771 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 [quote name='ewu']Jest 600 zł obiecane od jakiejś Pani , zrobimy szum na fb, ja już daję 500 zł dla Mikusia.Musimy go uratować.[/QUOTE]Ewu dziekuje. Quote
kolejna kobietka Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 zaraz umieszcze w takim razie informacje o tym, ze pokryjemy koszty wyzywienia i leczenia malucha, bardziej to naglosnie! Quote
ewu Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Kto ma kontakt z tą Panią, która obiecała 600 zł, trzeba się odezwać do niej. Quote
kolejna kobietka Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 ja mam kontakt, juz wyslalam wiadomosc... Quote
ewu Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 [quote name='lika1771']Oferuję PDT w Krapkowicach - województwo opolskie.Jestem szkoleniowcem, psy socjalizuję, uczę manier i skutecznie znajduję nowe domyOd lipca przebywały u mnie 4 psy, z czego 3 są już w DS.Przyjmuję szczeniaki, kociaki, psy małe, średnie do 20 kg. Szkolę, kąpię, robię zastrzyki, podaję leki i wszystko co trzeba.Warunki:-mieszkanie 2 pokojowe, parter-możliwość odizolowania psów od siebie (kennel),-przyjmuje psy z ulicy, z łańcuchów, brudne, śmierdzące, zawszone (nie boję się świerzba i innych paskudztw, byle mi się pies nie zaraził) nie wychowane w warunkach domowych ALE nieagresywne do psów (chodzi o skrajną agresję, nie lęk czy dominację). Mam własnego psa, który jest tu najważniejszy -nie przyjmuje psów dużych (ONki, husky, mastify, boksery, dobermany, rottki, asty itp.) - te dwa ostatnie w wyjątkowych sytuacjach. Jestem mobilna, mogę więc pojechać po psa lub dowieźć gdzieś. Samochód dwudrzwiowy, klatka-transporter na tylnym siedzeniu, do którego wejdzie maksymalnie 20 kg pies lub kilka kotów CENY: hotel 30 zł za dobę plus wyżywienie, PDT 10 zł za dobę plus wyżywienie. Transport 0.80 zł za kilometr w jedną stronę.508 295 532 lub 661 155 635 watek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232119-PDT-HOTELik-transport-KRAPKOWICE-woj-opolskie[/URL][/QUOTE] Dzwonił ktoś? Quote
ewu Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Zadzwoniłam, jest miejsce od 14-tego październka, nie ma problemu,że jest chory[B].Zarezerwowałam. [/B]Trzeba go tylko zabrać i dowieźć. Pani wejdzie na wątek, jest bardzo miła. 10 zł na dobę z wyżywieniem,leczenie osobno. [B]Ciotki trzeba zbierać deklaracje.[/B] Quote
ewu Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 (edited) Transport potrzebny. Dt też wozi 0,80 za km.Napisałam o pociągu ale się wycofuję bo zapomniałam,że jutro zaczynam prowadzić zajęcia, codziennie. Edited October 9, 2012 by ewu Quote
Recommended Posts