Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 347
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maupa4'][B][COLOR=green]Jak widzę "zabawa" znów się zaczęła ... [/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]W związku z tym informuję, że dawanie jakichkolwiek bezpodstawnych ostrzeżeń a tym samym "przydzielanie" punktów karnych będzie "promowane" banem.[/COLOR][/B][/quote]
Ja dostałam od Arki za to, że jej dałam ostrzeżenie za atakowanie ludzi.

Posted

dobrze ale te słowa do ARKI i tak juz dotarły... Przepraszam Tinko że też przyczyniłam się do żąśmiecenia twojego wątku ale Maupa zrobi juz z tym porzadek

Posted

Tinka ma sie bardzo dobrze, rana jest sucha, ladnie sie goi. ( jak na psie) To gryzienie i lizanie po sutku, to wet stwierdzil, ze widocznie od wewnatrz i te szwy ja musialy draznic. Teraz juz sie nie wylizuje.
Teraz dopiero widac, ze musiala miec przedtem bole, a i tak byla radosna. Teraz jest przeurocza, bardzo ladnie sie z innymi psami bawi, nawet poganiac lubi. Wyniki badania krwi sa calkowicie w normie. teraz szukamy z Gisela dla Tinki , najlepszego domku. Albo w okolicy Giseli, albo w mojej.
To takie kochane, wdzieczne za wszystko suczydlo.:lol:

Posted

[COLOR=green][B]Widzę ze powinnam dać jeszcze tutaj ten post, bo on się tyczy wszystkich którzy tak chojnie obdarowują sobie punkty[/B][/COLOR]

[COLOR=black][FONT=Verdana][COLOR=green][B]Modzi nie nadążają kasować, skoro tyle osób urządza sobie dziecinną zabawę. A wydawałoby sie ze przynajmniej część osób to dorosłe osoby. Oczywiscie ku przestrodze, w końcu Modzi przestaną interweniować w anulowaniu punktów i przestaną byc ochronna tarczą w tej zabawie. Efekt będzie taki że wiele osób słusznie badź nie słusznie zostanie wyatowanych z dogo przez siebie nawzajem. A kazdy drugi Nick będzie banowany dożywotnio. Wiec zastanówcie sie czy o to walczycie.[/B][/COLOR][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana][COLOR=green][B]A jak się zastanowicie, to pomyślcie kto jest winny temu ze psy umierają w schronach i są porzucane przez bezmyślnych ludzi, a kto chce zmienić ich los. To ze kazdy ma inną wizję jak to zrobić nie znaczy że trzeba go wyeliminować. Nie musimy się zgadzać z poglądami, ale uszanujmy je i albo walczmy wspólnie o dobro psów, albo niech kazdy robi to osobno. Chociaz wspólnie byłoby prosciej. Wiec poszukajcie czy jest coś w czym sie zgadzacie i co możecie robić wspólnie dla dobra psów. Napewno takie rzeczy się znajdą. [/B][/COLOR][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana][B][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana][B][COLOR=#008000]Od tej pory, proszę o wieksza rozwagę, nie prowokowanie postami i wszelkie uszczypliwe uwagi co gdzie i komu wymieniać sobie na priv. Inaczej doprowadzicie do wyautowania sami siebie, co będzie z dużą szkodą dla spów którym pomagacie, lub jeszcze możecie pomóc. Dogo moze poruszać wiele serc, ale wiele może się odwrócić. A psy zostaną bez pomocy.[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana][B][COLOR=#008000]Myśle ze wiele osób jest porazonych tą bezsilnoscią kiedy jeden pies zastepuje drugiego i tak w koło. Ale nie walczcie przeciwko sobie. Walczcie z tymi co porzucaja, bezmyślnie rozmnazają. To oni są winni. I nie zapominajcie o tym. [/COLOR][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana][B][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]

Posted

Laluna bardzo ładnie, ale chyba to powinno byc skierowane tylko do jednej osoby...jakoś do momentu gdy się nie pojawia na wątkach ludzie nawet jeśli maja odmienne zdania to się nie "punktują"...

Posted

[quote name='Aga_Mazury']Laluna bardzo ładnie, ale chyba to powinno byc skierowane tylko do jednej osoby...jakoś do momentu gdy się nie pojawia na wątkach ludzie nawet jeśli maja odmienne zdania to się nie "punktują"...[/quote]
Nie do jednej, bo ona sama sobie nie dawała punktów.
A jezeli ktoś komuś dał niesłusznie punkty, to zamiast dawac odwet trzeba było napisać do Moda. Mod moze odwrócic punkty a jezeli dalej by się to powtarzało, ukarze taka osobe. I bedzie to bardziej obiektywne, bo takie decyzje podejmuje kilka Modów nie zaangazowanych w dane wątki.
Dlatego zastanówcie się nad tym. Ktoś w końcu musi przestac. Bo tak dalej nie może być.
I pamiętacje, w końcu Modzi sami nie beda mogli już nic zrobić jak się zablokujecie na dobre. Nie mamy zbyt duzo technicznych możliowosci aby wszystko odkręcic w systemie.

Posted

[quote name='LALUNA']Nie do jednej, bo ona sama sobie nie dawała punktów.
A jezeli ktoś komuś dał niesłusznie punkty, to zamiast dawac odwet trzeba było napisać do Moda. Mod moze odwrócic punkty a jezeli dalej by się to powtarzało, ukarze taka osobe. I bedzie to bardziej obiektywne, bo takie decyzje podejmuje kilka Modów nie zaangazowanych w dane wątki.
Dlatego zastanówcie się nad tym. Ktoś w końcu musi przestac. Bo tak dalej nie może być.
I pamiętacje, w końcu Modzi sami nie beda mogli już nic zrobić jak się zablokujecie na dobre. Nie mamy zbyt duzo technicznych możliowosci aby wszystko odkręcic w systemie.[/quote]

Pisałam do Ciebie :)
Niestety nie dostałam nawet odpowiedzi :cool1:

Może warto sprawdzić kto na dogomanii dał najwięcej ostrzeżeń...
ja uważam otrzymanie ostrzeżenia za odmienne zdanie albo i za nic za ewidentny atak na daną osobą i dopiero za to nalezy się ostrzeżenie...

ale cóż......być może się mylę :)

Posted

[quote name='pajunia']Tinka ma sie bardzo dobrze, rana jest sucha, ladnie sie goi. ( jak na psie) To gryzienie i lizanie po sutku, to wet stwierdzil, ze widocznie od wewnatrz i te szwy ja musialy draznic. Teraz juz sie nie wylizuje.
Teraz dopiero widac, ze musiala miec przedtem bole, a i tak byla radosna. Teraz jest przeurocza, bardzo ladnie sie z innymi psami bawi, nawet poganiac lubi. Wyniki badania krwi sa calkowicie w normie. teraz szukamy z Gisela dla Tinki , najlepszego domku. Albo w okolicy Giseli, albo w mojej.
To takie kochane, wdzieczne za wszystko suczydlo.:lol:[/quote]

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Tinka...To najważniejsze....

Posted

[quote name='LALUNA']Nie do jednej, bo ona sama sobie nie dawała punktów.
[/quote]

Laluna - ale Oni już przestali ... Oni juz przestali dawać punkty "odwetowe" ... a ktoś inny robi to nadal ... ale Oni wiedzą że mają nie dać się sprowokować ... i tak będzie - nie dadzą się sprowokować ;)

Posted

[QUOTE]nie dadzą się sprowokować
[/QUOTE]

Choc ciezko to bardzo przychodzi, ale coz. :evil_lol: My sie zajmiemy dalej pomoca dla psow, a inni niech sie dalej zabawiaja.:evil_lol:

Posted

[QUOTE]Pisałam do Ciebie :smile:
Niestety nie dostałam nawet odpowiedzi :cool1:[/QUOTE]
Nie tylko do mnie. :cool3: A sprawa była rozwazana.

[QUOTE]Laluna - ale Oni już przestali ... Oni juz przestali dawać punkty "odwetowe" ... a ktoś inny robi to nadal ... ale Oni wiedzą że mają nie dać się sprowokować ... i tak będzie - nie dadzą się sprowokować ;-) [/QUOTE]

No i o to tylko proszę, wtedy bedzie mozna rozwazac co dalej z osobami które nie rozwaza takiej prośby.

No dobra, to ja juz nie robie Offów i obym nie musiała. Bo to wątek Tiny i jej trzeba teraz poswiecic czasu na szukanie domku. Bo chyba już mozna skoro wraca do zdrowia.

Posted

[quote name='Ulaa']Nie chce mi się czytać całego wątku - więc spytam... Czy to nadal wątek suzcki sukającej domu? Gdzie ona jest teraz?[/quote]

Tak...Tina szuka domu, jest w Niemczech w domu tymczasowym i właśnie przebyła ciężką operację,z której cudem wyszła...
Więc może (wybaczcie),ale tu jest wątek Tiny.... Może pomyślmy o jej losach zamiast znów wchodzić w niejasności...

Posted

Nie wiadomo co bedzie teraz z psami od pajuni... pajunia nie zabierze juz z dogo zadnego psa ale najgorsze jest to, że nie wiadomo co sie stanie z 40 które tam sa az do wyjasnienia...
Arka dziekujemy ci bardzo...:oops: