agata :) Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 A tak ;) Właśnie sobie oglądam listę zgłoszonych. Zaledwie 20 osób ;) luzik ;) No to życzymy powodzenia ;) Quote
Dorkaa Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='agata :)']A tak ;) Właśnie sobie oglądam listę zgłoszonych. Zaledwie 20 osób ;) luzik ;)[/quote] No luzik :D Widziałam listę zgłoszonych, ,,nowi" w grupie starszej JH lekko się nie mają :cool3: Quote
agata :) Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Wręcz przeciwnie ;) Dwie osoby ze starszej znam osobiście - Ewelinę Jasiukajć (również debiut) i Ewelinę Musiał, a poza nimi dużo osób kojarzę m.in. z dogomanii. Super że podali godzinę i mam nadzieję że eliminacje nie kolidują z wystawianiem goldenów... Właśnie, czy ktoś wie o której są goldeny? Quote
panienkabubu Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='agata :)']Wręcz przeciwnie ;) Dwie osoby ze starszej znam osobiście - Ewelinę Jasiukajć (również debiut) i Ewelinę Musiał, a poza nimi dużo osób kojarzę m.in. z dogomanii. Super że podali godzinę i mam nadzieję że eliminacje nie kolidują z wystawianiem goldenów... Właśnie, czy ktoś wie o której są goldeny?[/QUOTE] Na stronie [URL="http://www.zabrze.zkwp.pl"]www.zabrze.zkwp.pl[/URL] albo [URL="http://www.zkwp.zabrze.pl"]www.zkwp.zabrze.pl[/URL] (nigdy nie wiem który adres jest poprawny) jest już dostępny plan sędziowania Quote
aga616 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='agata :)']Właśnie, czy ktoś wie o której są goldeny?[/quote] z tego co widzę zaczynają się o 10:p Quote
agata :) Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Uff, szczęście, bo eliminacje dopiero od 12:30. Mam nadzieję że się uda. Dzięki za informację ;) Ps. [url]www.zabrze.zkwp.pl[/url] ;) Quote
aga616 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='agata :)']Uff, szczęście, bo eliminacje dopiero od 12:30. Mam nadzieję że się uda. Dzięki za informację ;) Ps. [URL="http://www.zabrze.zkwp.pl"]www.zabrze.zkwp.pl[/URL] ;)[/quote] a z jakiej klasy masz goldena? suczkę czy psa? bo jak suczkę to może być ciężko:shake: Quote
aga616 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='agata :)']No właśnie suczkę, WIZĘ z Zagłębia...[/quote] hmm no to wszystko zależy jakie sędzina będzie miała tempo:roll:goldenów trochę niestety jest :roll: Quote
Dorkaa Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='agata :)']Wręcz przeciwnie ;) Dwie osoby ze starszej znam osobiście - Ewelinę Jasiukajć (również debiut) i Ewelinę Musiał, a poza nimi dużo osób kojarzę m.in. z dogomanii. Super że podali godzinę i mam nadzieję że eliminacje nie kolidują z wystawianiem goldenów... Właśnie, czy ktoś wie o której są goldeny?[/quote] EveL tez znam :P Ale ja osobiście tłoku nie lubię. A to ty jesteś z Wizą :) Quote
agata :) Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Niestety :( poszukam może jeszcze znajdę jakiegoś psa "w razie co"... Tylko że z Wizą już troszkę ćwiczyłam i będę jeszcze ćwiczyć w sobotę... Ale zawsze należy mieć nadzieję że będzie dobrze :) Tak, Soroka Agata nr 14 ;) Quote
Talagia Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 No a ja widze, ze nawet moj pies jest w MP zgłoszony :cool3: Ktos moze wie czy Ewelina bedzie w Zabrzu? :razz: Quote
Guest Agata_B Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 A gdzie jest dostępna lista osób zgłoszonych na MP? Quote
panienkabubu Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='Agata_B']A gdzie jest dostępna lista osób zgłoszonych na MP?[/QUOTE] Na stronie zk zabrze. Quote
flashka-g Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 mam tylko nadzieje ze padac nie bedzie.. bo na ocieplenie nie ma co liczyc:) mnie bedzie mozna znalezc przy ccokerach i moze przy labradorach;) Quote
ewan Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 a kogo będę mogła poznać na ringu wyżłów? :) pozdrawiamy Quote
Agasia Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='ewan']a kogo będę mogła poznać na ringu wyżłów? :) pozdrawiamy[/quote] Będe przy seterach :) Dostalismy dzisiaj potwierdzenia :) Oby pogoda dopisala... :shake: Moge biegac w zimowej kurtce, ale zeby tylko nie padalo Quote
ewan Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 a ja ciągle nie dostałam potwierdzenia.... dobrze, że pies widnieje na liście a ja mam potwierdzenie przelewu... to widzimy się na ringu :) ps. rozumie, że poznam Cię po tym szczęściu z avatara? :) Quote
panienkabubu Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 ech ta poczta polska - wysłane 02.10. zwykłym listem - i szło aż 9 dni.. Po prostu chamstwo! Ale dotarło i to cieszy :) Oczywiście nie z winy organizatorów Quote
Agasia Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='ewan']a ja ciągle nie dostałam potwierdzenia.... dobrze, że pies widnieje na liście a ja mam potwierdzenie przelewu... to widzimy się na ringu :) ps. rozumie, że poznam Cię po tym szczęściu z avatara? :)[/quote] Tak, na wystawie będzie szczescie z avatara - juz troszke wieksze, ale podobne - poznasz :cool1: Quote
Wiza Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 czy ktoś mógł by mi na tej wystawie na 5 minut pożyczyć psa żeby sobie z nim potrenować wystawianie? bo chce nabrać doświadczenia w innych raskach niż golden Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='Wiza']czy ktoś mógł by mi na tej wystawie na 5 minut pożyczyć psa żeby sobie z nim potrenować wystawianie? bo chce nabrać doświadczenia w innych raskach niż golden[/quote] jak chcesz z 7 miesiecznym amstaffem to zapraszam do nas:cool1: Quote
panienkabubu Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='Wiza']czy ktoś mógł by mi na tej wystawie na 5 minut pożyczyć psa żeby sobie z nim potrenować wystawianie? bo chce nabrać doświadczenia w innych raskach niż golden[/QUOTE] ja moge jak mnie znajdziesz z bernardynem ;) chociaz moja suka z kazdym pojdzie i sama sobie stoi, wiec jak chcesz ;) Quote
Seterka93 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Będę Talagia. :lol: Przepraszam że pisze tak późno, ale jakoś wypadło ..:oops: Jak mam byc szczera to przeraża mnie ilość osób na tej wystawie:evil_lol: jakoś sobie poradze mam nadzieje ;) Quote
Recommended Posts