Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 816
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agata :)']A tak ;) Właśnie sobie oglądam listę zgłoszonych. Zaledwie 20 osób ;) luzik ;)[/quote]

No luzik :D Widziałam listę zgłoszonych, ,,nowi" w grupie starszej JH lekko się nie mają :cool3:

Posted

Wręcz przeciwnie ;) Dwie osoby ze starszej znam osobiście - Ewelinę Jasiukajć (również debiut) i Ewelinę Musiał, a poza nimi dużo osób kojarzę m.in. z dogomanii. Super że podali godzinę i mam nadzieję że eliminacje nie kolidują z wystawianiem goldenów... Właśnie, czy ktoś wie o której są goldeny?

Posted

[quote name='agata :)']Wręcz przeciwnie ;) Dwie osoby ze starszej znam osobiście - Ewelinę Jasiukajć (również debiut) i Ewelinę Musiał, a poza nimi dużo osób kojarzę m.in. z dogomanii. Super że podali godzinę i mam nadzieję że eliminacje nie kolidują z wystawianiem goldenów... Właśnie, czy ktoś wie o której są goldeny?[/QUOTE]
Na stronie [URL="http://www.zabrze.zkwp.pl"]www.zabrze.zkwp.pl[/URL] albo [URL="http://www.zkwp.zabrze.pl"]www.zkwp.zabrze.pl[/URL] (nigdy nie wiem który adres jest poprawny) jest już dostępny plan sędziowania

Posted

[quote name='agata :)']Uff, szczęście, bo eliminacje dopiero od 12:30. Mam nadzieję że się uda. Dzięki za informację ;)

Ps. [URL="http://www.zabrze.zkwp.pl"]www.zabrze.zkwp.pl[/URL] ;)[/quote]
a z jakiej klasy masz goldena? suczkę czy psa? bo jak suczkę to może być ciężko:shake:

Posted

[quote name='agata :)']No właśnie suczkę, WIZĘ z Zagłębia...[/quote]
hmm no to wszystko zależy jakie sędzina będzie miała tempo:roll:goldenów trochę niestety jest :roll:

Posted

[quote name='agata :)']Wręcz przeciwnie ;) Dwie osoby ze starszej znam osobiście - Ewelinę Jasiukajć (również debiut) i Ewelinę Musiał, a poza nimi dużo osób kojarzę m.in. z dogomanii. Super że podali godzinę i mam nadzieję że eliminacje nie kolidują z wystawianiem goldenów... Właśnie, czy ktoś wie o której są goldeny?[/quote]

EveL tez znam :P Ale ja osobiście tłoku nie lubię. A to ty jesteś z Wizą :)

Posted

Niestety :( poszukam może jeszcze znajdę jakiegoś psa "w razie co"... Tylko że z Wizą już troszkę ćwiczyłam i będę jeszcze ćwiczyć w sobotę... Ale zawsze należy mieć nadzieję że będzie dobrze :)

Tak, Soroka Agata nr 14 ;)

Guest Agata_B
Posted

A gdzie jest dostępna lista osób zgłoszonych na MP?

Posted

[quote name='ewan']a kogo będę mogła poznać na ringu wyżłów? :)
pozdrawiamy[/quote]
Będe przy seterach :)
Dostalismy dzisiaj potwierdzenia :)

Oby pogoda dopisala... :shake: Moge biegac w zimowej kurtce, ale zeby tylko nie padalo

Posted

a ja ciągle nie dostałam potwierdzenia.... dobrze, że pies widnieje na liście a ja mam potwierdzenie przelewu...

to widzimy się na ringu :)

ps. rozumie, że poznam Cię po tym szczęściu z avatara? :)

Posted

[quote name='ewan']a ja ciągle nie dostałam potwierdzenia.... dobrze, że pies widnieje na liście a ja mam potwierdzenie przelewu...

to widzimy się na ringu :)

ps. rozumie, że poznam Cię po tym szczęściu z avatara? :)[/quote]

Tak, na wystawie będzie szczescie z avatara - juz troszke wieksze, ale podobne - poznasz :cool1:

Posted

czy ktoś mógł by mi na tej wystawie na 5 minut pożyczyć psa żeby sobie z nim potrenować wystawianie? bo chce nabrać doświadczenia w innych raskach niż golden

Posted

[quote name='Wiza']czy ktoś mógł by mi na tej wystawie na 5 minut pożyczyć psa żeby sobie z nim potrenować wystawianie? bo chce nabrać doświadczenia w innych raskach niż golden[/quote]

jak chcesz z 7 miesiecznym amstaffem to zapraszam do nas:cool1:

Posted

[quote name='Wiza']czy ktoś mógł by mi na tej wystawie na 5 minut pożyczyć psa żeby sobie z nim potrenować wystawianie? bo chce nabrać doświadczenia w innych raskach niż golden[/QUOTE]
ja moge jak mnie znajdziesz z bernardynem ;) chociaz moja suka z kazdym pojdzie i sama sobie stoi, wiec jak chcesz ;)

Posted

Będę Talagia. :lol:
Przepraszam że pisze tak późno, ale jakoś wypadło ..:oops:

Jak mam byc szczera to przeraża mnie ilość osób na tej wystawie:evil_lol:
jakoś sobie poradze mam nadzieje ;)