Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Goldenom zmienili sędziego!!! Najpierw myślałam że oślepłam bo nie mogłam znaleźć u Żivile goldenów a teraz jestem ślepa bo to nie ta sędzina!!!!!!!!

• Replies 816
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='panienkabubu']Według rozpiski było tak:
[FONT=Tahoma][B]Żivile Povilaitiene (LT)[/B][/FONT]
[FONT=Tahoma][SIZE=2]Golden Retriever[/SIZE][/FONT]

[FONT=Tahoma]A tu jest tak, ze zamienili Labradory z Goldenami[/FONT][/quote]

Dokładnie! Zmieniono nam sędziego :shake:
Ciekawe czy to tylko pomyłka czy co?

Posted

[quote name='agata :)']Nareszcie dostałam potwierdzenie, tylko że trochę niespodziewanie jestem w grupie starszej na mp... [/quote]
Mnie też przenieśli... [url]http://www.zkwp.pl/zg/wystawy/zabrze_junior%20handling.pdf[/url]

Posted

Evel to mi się pokręciło,że ty z Zabrza;) No oczywiście zapraszamy na oglądanie nas ale pewnie sama wychwycisz sporo moich błędów:evil_lol: Grzywki są na końcu,przeciez łysek mi zmarźnie:shake:

Posted

[quote name='Talagia']Jesteśmy pierwsi :multi::multi:[/quote]
:-( Mi to wcale nie pasuje.. Bo musze zrywac znajomego ktory zaoferowal swoje autko i towarzystwo tak wczesnie :roll:

Dziewczyny widocznie jestescie za stare na mlodsza grupe :cool3:

A dla Zabrza wielkie brawa, mapki, plan sedziowania, stawki! Klasa :)

Posted

[quote name='aleb']Dokładnie! Zmieniono nam sędziego :shake:
Ciekawe czy to tylko pomyłka czy co?[/quote]

Chyba pomyłka - Wam zmienili na p.Żivile a nam na p.Bogusławę...

Agasia, zgadzam się - Zabrze odwaliło kawał dobrej roboty:)

Posted

[quote name='aleb']Dokładnie! Zmieniono nam sędziego :shake:
Ciekawe czy to tylko pomyłka czy co?[/quote]
dzwoniłam do związku - to po prostu pomyłka, skład sędziowski jest jaki miał pierwotnie być dla goldenówi labków:p

Posted

[quote name='agata :)']Agasia właściwie to powinnam być jeszcze w młodszej... No ale trudno... Wolałabym być w młodszej - za wysokie progi na moje nogi :cool3:[/quote]
Dasz sobie rade ! :) Do zobaczenia!

Posted

Dzięki ;) Również życzę powodzenia!
Co do pogody wieści nienajlepsze - w 90% będzie śnieg z deszczem... Dziś u nas pięknie grzało więc może i w niedzielę tak będzie. Oby, pozostaje mieć nadzieję bo na to już niestety wpływu nie mamy...

Posted

[quote name='agata :)']
Co do pogody wieści nienajlepsze - w 90% będzie śnieg z deszczem..[/quote]
ło matko - a skąd takie wieści?!?!:-oja tam na każdym portalu widzę że zimno ale BARDZO słonecznie:multi:

Posted

[quote name='panienkabubu']przynajmniej mozecie sie wyspac:)[/quote]
Ooo...nie ma mowy! Nie mam zamiaru potem zasuwać przez pół Zabrza,bo im później tym trudniej o sensowne miejsca do parkowania...

Posted

[quote name='aga616']ło matko - a skąd takie wieści?!?!:-oja tam na każdym portalu widzę że zimno ale BARDZO słonecznie:multi:[/quote]
Od naszych miejscowych górali :razz: a tak na serio, z regionalnej (tvp3) i ogólnopolskiej prognozy pogody. Mam nadzieję że chociaż słońce w takim razie będzie... Bo póki co zapowiada się niezaciekawie :shake: w zeszłym roku pogoda była całkiem przyzwoita, pozostaje mieć nadzieję. Gdyby było tak jak dziś byłoby cudownie, może tylko trochę cieplej. A śnieg z deszczem to chyba najgorsze co może być :-(

Posted

[quote name='agata :)']Od naszych miejscowych górali :razz: a tak na serio, z regionalnej (tvp3) i ogólnopolskiej prognozy pogody. Mam nadzieję że chociaż słońce w takim razie będzie... Bo póki co zapowiada się niezaciekawie :shake: w zeszłym roku pogoda była całkiem przyzwoita, pozostaje mieć nadzieję. Gdyby było tak jak dziś byłoby cudownie, może tylko trochę cieplej. A śnieg z deszczem to chyba najgorsze co może być :-([/quote]
ładnie będzie :pjak to piszą na liście GR - dobrzy ludzie mają ładną pogodę;)

Posted

[quote name='Elitesse']wszedzie gdzie patrzylam zapowiadaja sloneczny ale zimny dzien :roll:[/quote]
o!! no i właśnie ;)dlatego tak się dziwiłam:pa że ja zmarzluch jestem okropny - żadnego śniegu z deszczem sobie nie wyobrażam ;)

Posted

Wierz portalom - daleko zajdziesz :evil_lol:;) nie wiem jak to jest gdzie indziej ale u nas nigdy się to nie sprawdza. Dobrzy ludzie mają dobrą pogodę - właśnie, i dobre pieski też :cool3: Zresztą nie kłóćmy się o pogodę, będzie jaka będzie, ale najlepiej żeby dobra rzecz jasna.