Goldek Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Goldenom zmienili sędziego!!! Najpierw myślałam że oślepłam bo nie mogłam znaleźć u Żivile goldenów a teraz jestem ślepa bo to nie ta sędzina!!!!!!!! Quote
aleb Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='panienkabubu']Według rozpiski było tak: [FONT=Tahoma][B]Żivile Povilaitiene (LT)[/B][/FONT] [FONT=Tahoma][SIZE=2]Golden Retriever[/SIZE][/FONT] [FONT=Tahoma]A tu jest tak, ze zamienili Labradory z Goldenami[/FONT][/quote] Dokładnie! Zmieniono nam sędziego :shake: Ciekawe czy to tylko pomyłka czy co? Quote
EveL_ Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 [quote name='agata :)']Nareszcie dostałam potwierdzenie, tylko że trochę niespodziewanie jestem w grupie starszej na mp... [/quote] Mnie też przenieśli... [url]http://www.zkwp.pl/zg/wystawy/zabrze_junior%20handling.pdf[/url] Quote
Ilka21 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Evel to mi się pokręciło,że ty z Zabrza;) No oczywiście zapraszamy na oglądanie nas ale pewnie sama wychwycisz sporo moich błędów:evil_lol: Grzywki są na końcu,przeciez łysek mi zmarźnie:shake: Quote
Agasia Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='Talagia']Jesteśmy pierwsi :multi::multi:[/quote] :-( Mi to wcale nie pasuje.. Bo musze zrywac znajomego ktory zaoferowal swoje autko i towarzystwo tak wczesnie :roll: Dziewczyny widocznie jestescie za stare na mlodsza grupe :cool3: A dla Zabrza wielkie brawa, mapki, plan sedziowania, stawki! Klasa :) Quote
Goldek Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='aleb']Dokładnie! Zmieniono nam sędziego :shake: Ciekawe czy to tylko pomyłka czy co?[/quote] Chyba pomyłka - Wam zmienili na p.Żivile a nam na p.Bogusławę... Agasia, zgadzam się - Zabrze odwaliło kawał dobrej roboty:) Quote
panienkabubu Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Może wystarczy zadzwonić i się dowiedzieć? Myślę, że to rozwiąże wszystkie problemy. Oby wystawa była tak samo zorganizowana jak i jej przygotowania! I żeby pogoda dopisała! Quote
agata :) Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Agasia właściwie to powinnam być jeszcze w młodszej... No ale trudno... Wolałabym być w młodszej - za wysokie progi na moje nogi :cool3: Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 no ja mam nadzieje ze pogoda dopisze u nas dzis 20 stopni w słoneczku rewelacja...zeby tak w Zabrzu było:razz::razz: Quote
aga616 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='aleb']Dokładnie! Zmieniono nam sędziego :shake: Ciekawe czy to tylko pomyłka czy co?[/quote] dzwoniłam do związku - to po prostu pomyłka, skład sędziowski jest jaki miał pierwotnie być dla goldenówi labków:p Quote
Agasia Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='agata :)']Agasia właściwie to powinnam być jeszcze w młodszej... No ale trudno... Wolałabym być w młodszej - za wysokie progi na moje nogi :cool3:[/quote] Dasz sobie rade ! :) Do zobaczenia! Quote
agata :) Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Dzięki ;) Również życzę powodzenia! Co do pogody wieści nienajlepsze - w 90% będzie śnieg z deszczem... Dziś u nas pięknie grzało więc może i w niedzielę tak będzie. Oby, pozostaje mieć nadzieję bo na to już niestety wpływu nie mamy... Quote
aleb Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [QUOTE]w 90% będzie śnieg z deszczem... [/QUOTE] tylko nie deszcz ze śniegiem... Mam nadzieję, że pogoda jeszcze się zmieni na lepsze Quote
aga616 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='agata :)'] Co do pogody wieści nienajlepsze - w 90% będzie śnieg z deszczem..[/quote] ło matko - a skąd takie wieści?!?!:-oja tam na każdym portalu widzę że zimno ale BARDZO słonecznie:multi: Quote
cockermanka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='panienkabubu']przynajmniej mozecie sie wyspac:)[/quote] Ooo...nie ma mowy! Nie mam zamiaru potem zasuwać przez pół Zabrza,bo im później tym trudniej o sensowne miejsca do parkowania... Quote
agata :) Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='aga616']ło matko - a skąd takie wieści?!?!:-oja tam na każdym portalu widzę że zimno ale BARDZO słonecznie:multi:[/quote] Od naszych miejscowych górali :razz: a tak na serio, z regionalnej (tvp3) i ogólnopolskiej prognozy pogody. Mam nadzieję że chociaż słońce w takim razie będzie... Bo póki co zapowiada się niezaciekawie :shake: w zeszłym roku pogoda była całkiem przyzwoita, pozostaje mieć nadzieję. Gdyby było tak jak dziś byłoby cudownie, może tylko trochę cieplej. A śnieg z deszczem to chyba najgorsze co może być :-( Quote
aga616 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='agata :)']Od naszych miejscowych górali :razz: a tak na serio, z regionalnej (tvp3) i ogólnopolskiej prognozy pogody. Mam nadzieję że chociaż słońce w takim razie będzie... Bo póki co zapowiada się niezaciekawie :shake: w zeszłym roku pogoda była całkiem przyzwoita, pozostaje mieć nadzieję. Gdyby było tak jak dziś byłoby cudownie, może tylko trochę cieplej. A śnieg z deszczem to chyba najgorsze co może być :-([/quote] ładnie będzie :pjak to piszą na liście GR - dobrzy ludzie mają ładną pogodę;) Quote
Elitesse Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 wszedzie gdzie patrzylam zapowiadaja sloneczny ale zimny dzien :roll: Quote
aga616 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='Elitesse']wszedzie gdzie patrzylam zapowiadaja sloneczny ale zimny dzien :roll:[/quote] o!! no i właśnie ;)dlatego tak się dziwiłam:pa że ja zmarzluch jestem okropny - żadnego śniegu z deszczem sobie nie wyobrażam ;) Quote
agata :) Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Wierz portalom - daleko zajdziesz :evil_lol:;) nie wiem jak to jest gdzie indziej ale u nas nigdy się to nie sprawdza. Dobrzy ludzie mają dobrą pogodę - właśnie, i dobre pieski też :cool3: Zresztą nie kłóćmy się o pogodę, będzie jaka będzie, ale najlepiej żeby dobra rzecz jasna. Quote
aga616 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='agata :)']Wierz portalom - daleko zajdziesz :evil_lol:;) .[/quote] wierzę, bo jest mi to na rękę;)i chyba wszystkim także:p Quote
agata :) Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 W sumie tak, przynajmniej podnosi na duchu ;) dla mnie tak czy tak stres niesamowity, czy to śnieg czy upał 40 stopni bo to mój pierwszy raz... Quote
panienkabubu Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 zimny? z deszczem? śniegiem? o jezu moje psy będą w swoim żywiole! :multi: Quote
Recommended Posts