BBeta Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='agata :)']Osobiście nie mam nic przeciwko :) Najlepiej z psiną jako osobą towarzyszącą ;)[/QUOTE] To można wejść z psem, który nie będzie wystawiany ?? :hmmmm: Quote
agata :) Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 W zeszłym roku weszłam bez najmniejszego problemu, dziś do Rybnika też. Ale radziłabym zabrać książeczkę zdrowia na wszelki wypadek. Edit: no chyba że myśleli że Dora zgłoszona ;) Quote
BBeta Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='agata :)']W zeszłym roku weszłam bez najmniejszego problemu, dziś do Rybnika też.[/QUOTE] Słyszałam, że na niektóre wystawy nie chcą wpuszczać, ewentualnie można powiedzieć, że to w remach socjalizacji :diabloti: Ale różnie to bywa Quote
Guest Agata_B Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='agata :)']Przyjedź do Zabrza :)[/quote] Trochę daleko... :-( Będziesz w Poznaniu w listopadzie? Ps. Zakładaj jej galerię! :) Quote
cockermanka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='agata :)']Ale radziłabym zabrać książeczkę zdrowia na wszelki wypadek.[/quote] Bez książeczki zdrowia nie ma się co wybierać :roll:,bo można się wrócić spod bramy wystawy. Osobiście nie jestem zwolenniczką zabierania nie wystawianych psów...ale niestety pomimo,że regulamin wystaw nie pozwala na wpuszczanie takich piesów na teren wystawy to ochrona zazwyczaj wpuszcza "jak leci" byleby pies miał aktualne szczepienia :diabloti: Quote
BBeta Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ja się z psem na pewno nie wybiore, jeśli się pojawie to tylko z aparatem Po pierwsze musiałabym się wybrać jeszcze w tym tygodniu do fryzjera z psem, a nie mam czasu. Z takim zarośniętym wstyd się pokazać :diabloti: Po drugie co to dla niej za przyjemność, cały czas na smyczy Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 ja sie nie moge juz niedzieli doczekać :razz::razz: chyba zacznę sie powoli pakować:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Goldenka 02 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='Iwona1984']ja sie nie moge juz niedzieli doczekać :razz::razz: chyba zacznę sie powoli pakować:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] hihi:evil_lol:, ja też. Dziś psa kąpię:cool3: Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='BBeta']Ja się z psem na pewno nie wybiore, jeśli się pojawie to tylko z aparatem Po pierwsze musiałabym się wybrać jeszcze w tym tygodniu do fryzjera z psem, a nie mam czasu. Z takim zarośniętym wstyd się pokazać :diabloti: Po drugie co to dla niej za przyjemność, cały czas na smyczy[/quote] jak widze jakie fotki robisz oglądając Twoja galerie to proszę zajrzyj na ring amstaffów godzina 10:cool1: [quote name='Goldenka 02']hihi:evil_lol:, ja też. Dziś psa kąpię:cool3:[/quote] ojj jak ja bym go miała dziś wykapać to do niedzieli na smyczy 50cm musiałby chodzić i to przy nodze pod największym dozorem :evil_lol::evil_lol: Quote
Goldenka 02 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 ale twój psiak ma krótką sierść:eviltong: Quote
aga616 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='Goldenka 02']ale twój psiak ma krótką sierść:eviltong:[/quote] jak ja bym dziś chciała wykąpać mojego goldeniastego to wstyd by było mi wyjść na ring w niedzielę;) Quote
Goldenka 02 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 mój psiak jest grzeczniusi i się nie upaprze (mam nadzieję) ;] Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='Goldenka 02']mój psiak jest grzeczniusi i się nie upaprze ;][/quote] ta obiecał to pańci:evil_lol::evil_lol: Quote
BBeta Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='Iwona1984']jak widze jakie fotki robisz oglądając Twoja galerie to proszę zajrzyj na ring amstaffów godzina 10:cool1:[/QUOTE] Nie wiem czy zdąże na 10, lubie sobie długo pospać :diabloti: Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='BBeta']Nie wiem czy zdąże na 10, lubie sobie długo pospać :diabloti:[/quote] spoko będziemy długo :eviltong::eviltong: znajdziesz nas ... rudo białe z ciętym uchem :evil_lol::evil_lol: Quote
BBeta Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='Iwona1984']spoko będziemy długo :eviltong::eviltong: znajdziesz nas ... rudo białe z ciętym uchem :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] OK, będę Was wypatrywać :cool3: Postaram się zjawić tylko musze jeszcze mojego brata namówić, bo mi kierowca potrzebny :diabloti: Quote
panienkabubu Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 boze :mdleje::mdleje: jak ja bym chciała dzisiaj kąpać jakiegokolwiek psa, to nawet jakby wystawa była jutro, to musiałabym to powtórzyć :lol::lol: Zawsze kąpię tuż przed wystawą:cool3: znaczy w nocy :rotfl: Quote
Agappe Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='panienkabubu']boze :mdleje::mdleje: jak ja bym chciała dzisiaj kąpać jakiegokolwiek psa, to nawet jakby wystawa była jutro, to musiałabym to powtórzyć :lol::lol: Zawsze kąpię tuż przed wystawą:cool3: znaczy w nocy :rotfl:[/QUOTE] moja Niunia zazwyczaj idzie "pod prysznic" dzien przed raczej po południem, dobrze by było zebym ja z psem jednak przed wystawą odrobine się wyspała:evil_lol: Quote
Frytela Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 BBeta a moze wpadniesz na ring corgów? ring jeszcze nie wiem który, około godziny 12 ;) nas zawsze na koncu oceniaja.... :/ aaa potwierdzenia nie mam jeszcze ;) ja tam, moje psy zawsze kolo 9 wieczór kapie, żeby nie zdążyły sie pobrudzić ;) Quote
eria Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 :evil_lol:[quote name='Iwona1984']spoko będziemy długo :eviltong::eviltong: znajdziesz nas ... rudo białe z ciętym uchem :evil_lol::evil_lol:[/quote] taaa to jest cecha wybitnie charakterystyczna :evil_lol: też będę wypatrywać :eviltong: Quote
BBeta Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='Frytela']BBeta a moze wpadniesz na ring corgów?[/QUOTE] OK, postaram się ;) Quote
Agappe Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 jest gdzies plan sedziowania?????:roll::roll: bardzo bym chciała wiedziec o której wchodzi "moja" rasa Quote
agata :) Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='Agata_B']Trochę daleko... :-( Będziesz w Poznaniu w listopadzie? Ps. Zakładaj jej galerię! :)[/quote] Nie będę, chyba że przekonasz moją mamę do "kilkugodzinnego siedzenia w aucie dla moich piesków" :evil_lol: a szkoda bo bardzo bym chciała :shake: Quote
Recommended Posts