Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Hałabajówka']do fajnego weta to mam 30km w jedną stronę ;([/QUOTE]

To może zróbmy tak na razie kupimy te neopankratynę , a jak się uda uzbierać kasę to podjedziesz do tamtego weta ?? I pomyśl proszę o tej karmie , myślę ,że będzie mu służyć lepiej niż gotowane ze względu na ograniczoną ilość tłuszczu .Leki kupimy w poniedziałek i wyślemy , tylko adres mi podaj .

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Anja2201']To może zróbmy tak na razie kupimy te neopankratynę , a jak się uda uzbierać kasę to podjedziesz do tamtego weta ?? I pomyśl proszę o tej karmie , myślę ,że będzie mu służyć lepiej niż gotowane ze względu na ograniczoną ilość tłuszczu .Leki kupimy w poniedziałek i wyślemy , tylko adres mi podaj .[/QUOTE]

Hałabajówka
Strzelec 8
78-200 białogard

Dzięki za pomoc.
jak mówisz że ten inny lek jest lepszy to może warto spróbować na własną rękę jak dobrze pamiętam to miał liazy w ostatnim wyniku 14 ale jeszcze poszukam i dokładnie sprawdzę.

Posted

[quote name='Hałabajówka']Hałabajówka
Strzelec 8
78-200 białogard

Dzięki za pomoc.
jak mówisz że ten inny lek jest lepszy to może warto spróbować na własną rękę jak dobrze pamiętam to miał liazy w ostatnim wyniku 14 ale jeszcze poszukam i dokładnie sprawdzę.[/QUOTE]

Kreon to też enzymy trzustkowe , to zastanów się i daj znać co mamy kupić , tylko kreon trzeba podawać około pół godziny przed jedzeniem żeby był skuteczny , inne enzymy chyba też z tego co pamiętam .

Wynik mi niewiele mówi , czy on miał biochemię robioną ?

Posted

[quote name='Anja2201']Kreon to też enzymy trzustkowe , to zastanów się i daj znać co mamy kupić , tylko kreon trzeba podawać około pół godziny przed jedzeniem żeby był skuteczny , inne enzymy chyba też z tego co pamiętam .

Wynik mi niewiele mówi , czy on miał biochemię robioną ?[/QUOTE]

Nie miał tylko enzymy trzustkowe zrobione.

Posted

i co znalazłaś te wyniki ?? Co z lekami które kupić bo w końcu nie wiem ?

A Ewa P z FB chce podarować fanty na bazarek , ktoś się podejmie prowadzenia ? Ja nie dam rady .

Posted

Nie znalazłam własnie chyba są u mojego weta a on jest teraz na urlopie na tygodnie i nie mam jak go zapytać. Bo czasem zostawia u siebie do porównania. Kup ten lepszy, skoro mu nie pomaga neopan to może trzeba zmienić a skoro to tez enzymy to nie zaszkodzą przecież.
Ja się nie podejmę bo i tak tylko z doskoku siadam na dogo :(

Posted

[quote name='Hałabajówka']Nie znalazłam własnie chyba są u mojego weta a on jest teraz na urlopie na tygodnie i nie mam jak go zapytać. Bo czasem zostawia u siebie do porównania. Kup ten lepszy, skoro mu nie pomaga neopan to może trzeba zmienić a skoro to tez enzymy to nie zaszkodzą przecież.
Ja się nie podejmę bo i tak tylko z doskoku siadam na dogo :([/QUOTE]

ok , to kupimy kreon , myślę ,że jutro i do końca tygodnia wyślemy .
Ja bazarku się nie podejmę , w każdej chwili mogę zacząć rodzić .

Posted

[quote name='Anja2201']ok , to kupimy kreon , myślę ,że jutro i do końca tygodnia wyślemy .
Ja bazarku się nie podejmę , w każdej chwili mogę zacząć rodzić .[/QUOTE]

No w takim wypadku to się wcale nie dziwię ;) Gratuluję :)

Posted

[quote name='Hałabajówka']No w takim wypadku to się wcale nie dziwię ;) Gratuluję :)[/QUOTE]

Dzięki , ale fajnie by było gdyby się ktoś chętny znalazł , do wystawienia są breloczki z wizerunkiem różnych ras , powinny się dobrze sprzedawać .

Posted

[quote name='Hałabajówka']Super każda złotówka mnie ratuje teraz.
A nikt się nie zgłosił chętny do bazarku to może ja zrobię... mam jeszcze dwie zabawki dla kota i plecak z royala.[/QUOTE]

dzisiaj zakupiłam i wysłałam leki dla Fiedi : Kreon2500 50 kapsułek x 2 , czyli na te 100 dni będzie zabezpieczony .

Rozliczenie :
25zł od Jakuba Ł .
85,96zł od fundacji

Razem u nas Fiedia ma 0 zł :(

Posted

U dziergałam bazarek i zostawiła miejsce na fanty dla Fiedii, podeślesz mi fotki i opisy?
[SIZE=4][CENTER][COLOR=#000000][COLOR=#000000][FONT=book antiqua]Serdecznie zapraszam na bazarek na spłatę długów przede wszystkim weterynaryjnych na ponad 1200zł fundacji Hałabajówka...bazarek jest misz maszowy tj płyty CD,DVD, książki zarówno kryminały, obyczajowe jak i naukowe w tym szkolenie metoda na klikera, biżuteria w tym srebrna i ręcznie robiona, MP3 Sony bezprzewodowy, rękawica do czyszczenia psa, siatki przeciwko komarom....[/FONT][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/SIZE]
[SIZE=4][CENTER][COLOR=#000000][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/245946-Bazarek-ile-masz-tyle-dasz-dla-zwierzak%C3%B3w-w-Ha%C5%82abaj%C3%B3wce-sp%C5%82ata-d%C5%82ugu-wet-i-karma?p=21157461&posted=1#post21157461"]Proszę zajrzyj :modla:[/URL][/COLOR][/CENTER][/SIZE]

Posted

[quote name='Hałabajówka']U dziergałam bazarek i zostawiła miejsce na fanty dla Fiedii, podeślesz mi fotki i opisy?
[SIZE=4][CENTER][COLOR=#000000][COLOR=#000000][FONT=book antiqua]Serdecznie zapraszam na bazarek na spłatę długów przede wszystkim weterynaryjnych na ponad 1200zł fundacji Hałabajówka...bazarek jest misz maszowy tj płyty CD,DVD, książki zarówno kryminały, obyczajowe jak i naukowe w tym szkolenie metoda na klikera, biżuteria w tym srebrna i ręcznie robiona, MP3 Sony bezprzewodowy, rękawica do czyszczenia psa, siatki przeciwko komarom....[/FONT][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[/SIZE]
[SIZE=4][CENTER][COLOR=#000000][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/245946-Bazarek-ile-masz-tyle-dasz-dla-zwierzaków-w-Hałabajówce-spłata-długu-wet-i-karma?p=21157461&posted=1#post21157461"]Proszę zajrzyj :modla:[/URL][/COLOR][/CENTER]
[/SIZE][/QUOTE]

Super , ale fanty dla Fiedi chce Ewa przysłać pocztą do kogośc bo nie ma jak zająć się później wysyłką .

Posted

[quote name='Anja2201']Super , ale fanty dla Fiedi chce Ewa przysłać pocztą do kogośc bo nie ma jak zająć się później wysyłką .[/QUOTE]

To niech wyśle to zrobię drugi tylko niech wyceni ok bo ja się nie znam.

Posted

[quote name='Anja2201']dzisiaj zakupiłam i wysłałam leki dla Fiedi : Kreon2500 50 kapsułek x 2 , czyli na te 100 dni będzie zabezpieczony .

Rozliczenie :
25zł od Jakuba Ł .
85,96zł od fundacji

Razem u nas Fiedia ma 0 zł :([/QUOTE]

Dotarły leki ?

Posted

[quote name='Hałabajówka']Przed chwilą był listonosz, dotarły dziękuję :Rose:[/QUOTE]

super , bo już się martwiłam ,że nie dotarły :) Jak się skończą daj znać postaramy się jakoś pomóc znów .