Matusz Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Klara i truchcikiem na pierwszą stronę...i tak trzymaj Quote
Matusz Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 truchcikiem na pierwszą, tam łatwiej !! Quote
San_(jagodowa:) Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [LEFT]Psino,Ty nadal bez domku?:( [/LEFT] Quote
Aga_Mazury Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Klara jest tak przepiękną sunia, że napradę dziwne jest to, że nadal siedzi w schronisku i wypatruje domu Quote
Matusz Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='Aga_Mazury']Klara jest tak przepiękną sunia, że napradę dziwne jest to, że nadal siedzi w schronisku i wypatruje domu tak Aga, dziwne to jest.. i smutne :-( Quote
San_(jagodowa:) Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [LEFT]Nikt nie chce suni:-( [/LEFT] Quote
Ulka18 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Matusz, sunia jest bardziej owczarkowata niz kolakowata...czy Anashar z forum owczarka wie o jej istnieniu? Tamtej drugiej sunieczce z Waszego schronu postaramy sie pomóc, na razie nie mam wielkiej mozliwosci dzialania - vide moj podpis :oops: Jak tylko sie wykuruje, bede rozmawiac z Lucynka/Irenka, obmyslac plan pomocy. Kto Wam wystawia psy na allegro? Quote
Matusz Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='Ulka18']Matusz, sunia jest bardziej owczarkowata niz kolakowata...czy Anashar z forum owczarka wie o jej istnieniu? Tamtej drugiej sunieczce z Waszego schronu postaramy sie pomóc, na razie nie mam wielkiej mozliwosci dzialania - vide moj podpis :oops: Jak tylko sie wykuruje, bede rozmawiac z Lucynka/Irenka, obmyslac plan pomocy. Kto Wam wystawia psy na allegro? nie wiem... dla mnie to ona jest taka colakowato-owczarkowata ja napiszę do Anashar ;) a allegro to różnie, wszędzie kto inny, jak ktoś chce pomóc to wystawia... Quote
Ulka18 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Matusz, napisz koniecznie do Anashar. Mozemy dac sunie na oba fora ;) Nie wiem tylko czy mod z forum collie nie usunalby watku Klary jako niezbyt zgodnej ze wzorcem collie. Quote
Reno2001 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Klara na allegro (w zamian za Śliczną :loveu:): Dane przedmiotu zostały zmienione.Oto adres strony z Twoim przedmiotem: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=243613083 Quote
Matusz Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='Reno2001']Klara na allegro (w zamian za Śliczną :loveu:): Dane przedmiotu zostały zmienione.Oto adres strony z Twoim przedmiotem: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=243613083 mi się dalej wyświetla tekst i zdjęcia ślicznej, nie wiem jak innym Quote
Reno2001 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 No, bo tekst to niewiele się zmienił, ale był właściwie uniwersalny...:evil_lol:. Zdjecia w aukcji są juz Klary tylko mała miniaturka jeszcze nie, ale po zmianie zawsze trzeba poczekać az się przeładuje. Troszkę kiepskie są zdjęcia Klary, bo właściwie wszystkie zza krat. Nie ma mozliwości pstryknąć jej czegos lepszego? Quote
Matusz Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='Reno2001']No, bo tekst to niewiele się zmienił, ale był właściwie uniwersalny...:evil_lol:. Zdjecia w aukcji są juz Klary tylko mała miniaturka jeszcze nie, ale po zmianie zawsze trzeba poczekać az się przeładuje. Troszkę kiepskie są zdjęcia Klary, bo właściwie wszystkie zza krat. Nie ma mozliwości pstryknąć jej czegos lepszego? już wszystko widać ;) nie wiem, czy będzie taka możliwość bo Klara nie wychodzi na spacery... Quote
Recommended Posts