BosiaB_86 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Śliczna Klara wszystkim sie przypomina!! :painting: Quote
Matusz Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Klara prosi o dom !! Młoda sunia colakowata, bardzo łagodna i radosna ! :) Quote
BosiaB_86 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Śliczna Klara prosi o swój domek!! [SIZE=2]A wujaszek coraz ładniejsze i ściskające serducho fotki robi... ehhh :roll: Quote
Matusz Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 Klara pokaż sie na pierwszej w to poniedziałkowe słoneczne popołudnie! Quote
supergoga Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Mam na imię Klara. Ludzie mówią, że jestem podobna do jakiegoś takiego psiaka, którego nazywają collie. Nie wiem czy to prawda i niewiele to dla mnie znaczy. Moje podobieństwo do innego psa nie da mi bowiem tego, o czym marzę i za czym tęsknię – DOMU. Od pewnego czasu moim domem jest schronisko dla bezdomnych zwierząt w Ostródzie. Jest nas to dużo i nikt nie ma dla nas tyle czasu, ile my potrzebujemy. Ja mam dopiero 2-3 lata – i kocham ludzi. Kocham świat, życie. Ale mimo, że tak bardzo chcę pokazać wszystkim moją miłość – nikt się nie zatrzymuje. Wszyscy przechodzą dalej. Staram się więc jeszcze bardziej, wyciągam łapki – ta siatka czasem tak bardzo ociera mi poduszeczki, że aż boli – ale nadal pozostaję sama, samotna i bez szans. Czy naprawdę nikt nie zatrzyma się przy mnie. Czy ktoś mnie stąd zabierze, da mi tą szansę – pokaże ten wspaniały świat na zewnątrz schroniskowego terenu. Czy ktoś da mi szansę na godne życie – ja proszę przecież o tak niewiele: dach nad głową, posłanie, miska. Nie jestem wymagająca. Wiecie, marzę sobie czasem, że mam swoich ludzi, swój dom, że biegam i bawię się na spacerach – a później budzę się w mojej rzeczywistości – i jest mi wtedy chyba jeszcze gorzej. Jeśli szukasz wiernej suczki, takiej, która dla ciebie zrobi wszystko, która nie spuści z ciebie oczu, która pokocha na zawsze – wybierz mnie, zatrzymaj się przy mnie, pogłaszcz moją głowę – i...zabierz mnie do siebie. Tak bardzo proszę. Kiedy przyjdziesz? Czekam!!! Klara Quote
Matusz Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 hooooooopamy w górę kochana psinko !!! pokaż się wszystkim na pierwszej po wspaniały domek !!! Quote
Matusz Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Klara pokaż się wszystkim na pierwszej stronie :) Już jutro będę u Ciebie, wymiziam Cię i będę życzył Ci Wesołych Świąt, wiedząc i tak, że wcale one takie wesołe nie będą, bo spędzone w schronisku:-( Tak bardzo bym chciał bys miała już swój domek, swój ciepły kąt, swoją miskę, swoją rękę do głaskania, serce, które by Cie kochało !! Quote
BosiaB_86 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 HOOOOPPPP Ślicznotko!! :laola: PS wujaszku to dziś byłeś w schronisku?! Szkoda, że dopiero teraz to przeczytałam bo poprosiłabym, żebyś wymiział Klarcie także ode mnie :( Quote
Matusz Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 BosiaB_86 napisał(a):HOOOOPPPP Ślicznotko!! :laola: PS wujaszku to dziś byłeś w schronisku?! Szkoda, że dopiero teraz to przeczytałam bo poprosiłabym, żebyś wymiział Klarcie także ode mnie :( wymiziałem od wszystkich Klarę, Dalej stoi smutna, oparta o kraty wypatruje.. Quote
Matusz Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Klara dalej wypatruje zza krat na wejściową bramę schroniska:-( Quote
Matusz Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Na dobranoc idziemy na wirtualny spacerek kochana psinko !! :painting::painting: Quote
BosiaB_86 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Chodź Klaruś...idziemy na wieczorny wirtualny spacerek :painting: CZEMU TU NIKT NIE ZAGLĄDA??!! :mad: przecież ona jest taka piękna... :placz: Quote
Matusz Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 no właśnie Bogusia, Klara jest przecudnej urody, tylko czemu nikt jej nie zauważa ??:placz::placz: Quote
BosiaB_86 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Nie wiem wujaszku... Nikt nie potrafi docenić jej urody?! :placz: Quote
Recommended Posts