Reno2001 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 No i cisza. Widzę, że nic nie wyszło z zainteresowaną panią. Coś mała nie ma szczęścia :shake:. Quote
lidka_park Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 no niestety :( kobitka chciała zabrać psinke do domu, gdzie są dzieci... a wiadomo, nie wiemy zbyt wiele o charakterze Klary... ech, jak długo jeszcze :shake: Quote
Reno2001 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 lidka_park napisał(a):no niestety :( kobitka chciała zabrać psinke do domu, gdzie są dzieci... a wiadomo, nie wiemy zbyt wiele o charakterze Klary... ech, jak długo jeszcze :shake: I tu okazuje sie jak ważne jest umieszczenie psiaka w DT. Tylko gdzie to DT znaleźc? Quote
Ss Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 no malutka.... trzeba coś zrobić.. moze jakies nowe fotki... tak zeby byla cala widoczna... pooglaszac... nie mozna jej tam tak zostawic! Quote
Reno2001 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Ja ją cały czas wystawiam na alegro, ale bez nowych fotek, bez żadnych aktualnych wiadomosci za daleko nie pojedziemy...:shake: Quote
Ss Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 no właśnie, nowe fotki... odświeżyć tą stronke... wątek tez umiera:-( Quote
Reno2001 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Ja jestem za daleko. Bez zainteresowania ze strony "ostródziaków" nic same nie zdziałamy :-(. Quote
Matusz Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 w każdą sobotę jak jesteśmy, brakuje rąk i czasu zawsze.... jest tyle psów na spacery... zawsze braknie czasu na wszystko:-( mam nadzieję, że po świętach uda się jakoś wyprowadzić Klarę na spacer... i zrobić nowe zdjęcia Quote
Aga_Mazury Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 W sobotę Klara była na swoim pierwszym spacerkuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ale o tym niech opowiedzą sami bohaterowie spaceru....albo tu albo na forum afn... sama czekam z niecierpliwością :cool3: Quote
Reno2001 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 No to czekamy niewcierpliwie na wieści i fotki. Allegro juz tak sie opatrzyło, ze co raz mniej ludzi wchodzi na aukcję. Jesli nie będzie nowych info i fotek nic nie zdziałamy!!! Quote
lidka_park Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Klara była z nami na krótkim spacerku i chyba bedzie juz wychodzic co tydzień ;) sunia jest naprawde przekochana i taka kudłata :loveu: tak bardzo sie tuliła i nie mogła uwierzyć, ze wyszła... a fotki jak tylko będa to wstawie Quote
cytrynka10 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 no tak wiec zdjecia Klary na spacerze w sobote przepraszam ze tak pózno ale nie działał program do przeróbki zdjec Quote
Ss Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 no Klarusia więcej ma z ONka...:cool3: tak czy siak jest sliczna.... Quote
lidka_park Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 cytrynka10 napisał(a):no tak wiec zdjecia Klary na spacerze w sobote przepraszam ze tak pózno ale nie działał program do przeróbki zdjec fajnie, ze wstawiłas focie chyba program jednak nadal nie działa skoro kogoś (nie powiem kogo) widać na jednej fotce :eviltong: a Klara jest cudna :) Quote
Reno2001 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Super, ze są fotki. Zaraz je podmienię na allegro!!! Quote
Aga_Mazury Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Klara pojechała do Olsztyna...do swojego domu :) Panie wypatrzyły ją na allegro i po nią przyjechały. Klaruniu bądź szczęśliwa :iloveyou: Dziękujemy Wam wszystkim :calus: za pomoc Klaruni Quote
lidka_park Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Naprawdę ???!!!! super :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :bigcool::laola: :bigcool: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: a już sie cieszyłam na jutrzejszy spacerek z nia, a tu taka nowina. Oczywiście jeszcze bardziej sie cieszę :multi: powodzenia maleńka :loveu: p.s. może jeszcze cie odwiedze ;) Quote
Recommended Posts