Ss Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Jak sie ciesze:multi::multi::multi: Bądź szcześliwa Kochanie:loveu: Quote
Reno2001 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Jesoooo, a juz traciałam nadzieję. A jednak moje allegro dało skutek. Po ponad pół roku, ale dało. Baaaardzo się cieszę!!! Quote
firia Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Hej! Nie wiedzialam, gdzie to wrzucic tak wiec zamieszczam tutaj zdjecia Klary z nowego domku w Olsztynie :) Ogolnie to sunia bardzo milo mnie zaskoczyla, bo zalatwia sie na dworze a na spacerach zachowuje sie wyjatkowo grzecznie. Dzis po raz pierwszy zostala sama w domu na 4 godziny i tu kolejne zaskoczonko => tak jak wszystko zostawilam przy wychodzeniu tak zastalam wracajac do domu ;) W tej chwili Klara ma cieczke, ale za jakies 2 miesiace zostanie poddana zabiegowi sterylizacji. Na razie to by bylo na tyle, pozdrawiamy :) Quote
Aga_Mazury Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 DZIĘKUJEMYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY Cieszymy się nawet nie wiesz jak, że zdjęcia i wiadomości... jej aż się wzruszyłam.... Kochana jest prawda? a jak jadłospis? wybredna czy je wszystko ? Pewnie jak wróciłaś do domu to radośc była wielka? oooooooo...na zdjęciu Klara na pościelce...i to jest właśnie jej miejsce a nie kojec... jeszcze raz wielkie podziękowania Quote
lidka_park Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 te oczka... teraz sama radość z nich bije :loveu: jejku, maleńka... jak teraz masz dobrze :multi: dziekujemy :Rose::Rose::Rose: Quote
BosiaB_86 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Wszystkiego dobrego w nowym domu Klarciu!! :lol: :bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!: Quote
Recommended Posts