Fundacja Medor Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 [url]https://www.facebook.com/Hotel.Hauwaje?fref=ts[/url] w łodzi powstał nie drogi otel dla psów Quote
Fundacja Medor Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 [url]https://www.facebook.com/inga.kubicajojczykwłascicielka[/url] sklepu zoologicznego z bielsa białej pomaga zwierzakom w finansowaniu hotelików poproscie Quote
Fundacja Medor Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 [url]https://www.facebook.com/inga.kubicajojczyk[/url] Quote
schronisko.bydgoszcz Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 For Animals rowniez moze pomoc oplacic hotelik :) Quote
asiuniab Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 tak kibicuję Zekkiemu, liczę na to światełko w tunelu. Jeśli chodzi o hotel ze szkoleniem to może przystań u Lilianny, tylko nie wiem jak jest z miejscami?? Quote
Martuchny Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 słyszałam niepochlebną historię o tym miejscu, więc chyba je sobie odpuścimy. Trzeba coś pomyśleć, w niedzielę spotkamy się z Madzią i będziemy gadać z personelem schroniska. Dziś dzwonimy do Tary i Przystani Ocalenie. Quote
asiuniab Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 [quote name='Martuchny']słyszałam niepochlebną historię o tym miejscu, więc chyba je sobie odpuścimy. Trzeba coś pomyśleć, w niedzielę spotkamy się z Madzią i będziemy gadać z personelem schroniska. Dziś dzwonimy do Tary i Przystani Ocalenie.[/QUOTE] oj to mnie zmartwiłaś bardzo, ja nic złego nie słyszałam; Quote
asiuniab Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 matko dziś piąty, boję się poniedziałku...... Quote
schronisko.bydgoszcz Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 jedna z dogomaniaczek zaoferowala deklaracje stala- 50 zlotych na Zekkiego. Quote
asiaf1 Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 to chyba o mnie chodzi:-).podtrzymuję[quote name='schronisko.bydgoszcz']jedna z dogomaniaczek zaoferowala deklaracje stala- 50 zlotych na Zekkiego.[/QUOTE] Quote
asiuniab Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 czy wiadomo co z pieskiem????:nerwy::nerwy:[CENTER][COLOR=#3E3E3E] [/COLOR][/CENTER] Quote
Martuchny Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 ... jakby to powiedzieć, nie bardzo mamy możliwość cokolwiek pisać. tak na prawdę to nic nie wiemy... Quote
asiuniab Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 [quote name='Martuchny']... jakby to powiedzieć, nie bardzo mamy możliwość cokolwiek pisać. tak na prawdę to nic nie wiemy...[/QUOTE] nawet nie wiemy czy Zkkuś żyje??? Quote
Martuchny Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 nic nie wiemy. Dwie osoby próbowały dodzwonić sie do schr aby coś się dowiedzieć, ale niestety nikt nie odbiera. Quote
asiuniab Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 [quote name='Madź.']Zekkiś jest w schronisku[/QUOTE] tylko co dalej??? Quote
rasowa2410 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Co dalej? Zekkuś musi się pokazywać żeby go ktoś wreszcie zauważył i dał domek :) POKAZUJ SIĘ CHŁOPIE :multi: Quote
???? Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 są może jeszcze jakieś propozycje hoteliku ze szkoleniem? Trzeba coś wybrać... Stałe deklaracje też będą potrzebne Quote
rasowa2410 Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 [quote name='Madź.'] Stałe deklaracje też będą potrzebne[/QUOTE] No właśnie... Będzie bardzo bardzo trudno o kasę... Jakąkolwiek, żeby wystarczyło na dłużej. Quote
schronisko.bydgoszcz Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 znajoma od Hexy (Gryzi) polecila hotelik Na Psim Polu w Nakle, dziewczyna pracowala z agresywna labka no i daje upusty na psy w potrzebie,moge tez napisac do Vivy,jakie hotele polecaja ;) Quote
Recommended Posts