giselle4 Posted October 15, 2012 Author Posted October 15, 2012 Iwonko a moze...napiszesz teks do ogloszen nie mam ostatnio weny co? please Quote
iwstar58 Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 (edited) [quote name='giselle4']Iwonko a moze...napiszesz teks do ogloszen nie mam ostatnio weny co? please[/QUOTE] O matko...ale ja mało o niej wiem. Hehe, ale się wkopałam :evil_lol: ...no to może taki tekst [B]Lucy, jednego serca...tak mało mi trzeba[/B] Lucynka to około 1,5 roczna sunia. Jest psem średniej wielkości, sięga do kolana a umaszczeniem przypomina owczarka. Do tej pory pewnie nie miała szczęścia i mimo tak młodego wieku ma za sobą wiele negatywnych doświadczeń, poniewierkę, ból, zimno i głód. Lucynka jest wrażliwą i delikatną sunią więc zachowuje jeszcze nieco dystans do ludzi, ale nieśmiało zaczyna już podstawiać łebek do pogłaskania. Powoli nabiera zaufania do człowieka i uczy się żyć przy nim. Sunia jest łagodna, nawet w okresie największego stresu, Lucy nie wykazała cienia agresji. Jest grzeczna, ma niekonfliktowe usposobienie, zgadza się z innymi psami. Wystarczy dać jej trochę czasu, ciepła i serca, a z tej zagubionej suni wyjdzie dostojna, subtelna i wierna towarzyszka życia. Lucy nie ma wielkich wymagań, lecz szuka odpowiedzialnego i wrażliwego opiekuna, przy którym poczuje się potrzebna, bezpieczna i kochana, który jej nie zawiedzie i nigdy nie porzuci. Sunia obecnie przebywa w hoteliku w okolicach Dzierżoniowa. Jest zdrowa, wysterylizowana, odrobaczona i zaszczepiona więcej info [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [COLOR=#000000]664 315 852 Czy coś coś dopisać lub usunąć? Zaraz szykuję się do pracy więc zajrzę wieczorem. Postarajcie się o dobre fotki [/COLOR]:lol: nic w pośpiechu Edited October 16, 2012 by iwstar58 poprawki txt Quote
michelle04 Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 [quote name='iwstar58']O matko...ale ja mało o niej wiem. Hehe, ale się wkopałam :evil_lol: ...no to może taki tekst [B]Lucy, jednego serca...tak mało mi trzeba[/B] Lucynka to około 1,5 roczna sunia. Jest psem średniej wielkości, sięga do kolana a umaszczeniem przypomina owczarka Do tej pory pewnie nie miała szczęścia i mimo tak młodego wieku ma za sobą wiele negatywnych doświadczeń, poniewierkę, ból, zimno i głód. Lucynka jest wrażliwą i delikatną sunią, zachowuje jeszcze spory dystans do ludzi, ale nieśmiało zaczyna już podstawiać łebek do pogłaskania. Powoli nabiera zaufania do człowieka i uczy się żyć przy nim. Sunia jest łagodna, nawet w okresie największego stresu, Lucy nie wykazała cienia agresji. Jest grzeczna, ma niekonfliktowe usposobienie, zgadza się z innymi psami. Wystarczy dać jej trochę czasu, ciepła i serca, a z tej zagubionej suni wyjdzie dostojna, miła i wierna towarzyszka życia. Lucy nie ma wielkich wymagań, lecz szuka wrażliwego opiekuna przy którym poczuje się potrzebna, bezpieczna i kochana, który jej nie zawiedzie i nigdy nie porzuci. Sunia obecnie przebywa w hoteliku w okolicach Dzierżoniowa. Jest zdrowa, wysterylizowana, odrobaczona i zaszczepiona więcej info [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [COLOR=#000000]664 315 852 Czy coś coś dopisać lub usunąć? Zaraz szykuję się do pracy więc zajrzę wieczorem. Postarajcie się o dobre fotki [/COLOR]:lol: nic w pośpiechu[/QUOTE] Dla mnie rewela !!!! Wszystkie niezbędne info zawarte :) Bravo Ciocia :) Quote
iwstar58 Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 [quote name='michelle04']Dla mnie rewela !!!! Wszystkie niezbędne info zawarte :) Bravo Ciocia :)[/QUOTE] Dzięki michelle, to znaczy, że tekst już mamy :lol: Jednak naniosłam w niego nieznaczne poprawki, bo jednak wieczorem mam inne myślenie niż rano. Nie zmieniło to jednak sensu całego tekstu. Quote
michelle04 Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 [quote name='iwstar58']Dzięki michelle, to znaczy, że tekst już mamy :lol: Jednak naniosłam w niego nieznaczne poprawki, bo jednak wieczorem mam inne myślenie niż rano. Nie zmieniło to jednak sensu całego tekstu.[/QUOTE] Czyli Ciocia Iwstar to Sowa,bo ja to raczej do Skowronków należę i moje myślenie jest bardziej wymierne świtem niż wieczorem :) Quote
dominikabankert Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 doszedł przelew na moje dnae dominika bankert? Quote
iwstar58 Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Dokładnie, kiedyś czytałam, że ludzie aktywni do późnych godzin, to właśnie takie ,,sowy'' :evil_lol: Quote
paula_t Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Tekst super!!:) Właśnie Oskarkowi z połową jednej łapki nie ma kto napisać, więc dziewczyny niestety będą musiały czytać moje wypociny w związku z czym zazdroszczę takiej lekkości pisania ;) Quote
wszpasia Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Dzisiaj powinien dojść przelew ode mnie dla Lucynki (nie wpisała nicka w tytule - od Joanny L.). Quote
sonek666 Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Poproszę dane do przelewu, z bazarku uzbierało się 50zł :):) Quote
giselle4 Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 [quote name='iwstar58']O matko...ale ja mało o niej wiem. Hehe, ale się wkopałam :evil_lol: ...no to może taki tekst [B]Lucy, jednego serca...tak mało mi trzeba[/B] Lucynka to około 1,5 roczna sunia. Jest psem średniej wielkości, sięga do kolana a umaszczeniem przypomina owczarka. Do tej pory pewnie nie miała szczęścia i mimo tak młodego wieku ma za sobą wiele negatywnych doświadczeń, poniewierkę, ból, zimno i głód. Lucynka jest wrażliwą i delikatną sunią więc zachowuje jeszcze nieco dystans do ludzi, ale nieśmiało zaczyna już podstawiać łebek do pogłaskania. Powoli nabiera zaufania do człowieka i uczy się żyć przy nim. Sunia jest łagodna, nawet w okresie największego stresu, Lucy nie wykazała cienia agresji. Jest grzeczna, ma niekonfliktowe usposobienie, zgadza się z innymi psami. Wystarczy dać jej trochę czasu, ciepła i serca, a z tej zagubionej suni wyjdzie dostojna, subtelna i wierna towarzyszka życia. Lucy nie ma wielkich wymagań, lecz szuka odpowiedzialnego i wrażliwego opiekuna, przy którym poczuje się potrzebna, bezpieczna i kochana, który jej nie zawiedzie i nigdy nie porzuci. Sunia obecnie przebywa w hoteliku w okolicach Dzierżoniowa. Jest zdrowa, wysterylizowana, odrobaczona i zaszczepiona więcej info [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [COLOR=#000000]664 315 852 Czy coś coś dopisać lub usunąć? Zaraz szykuję się do pracy więc zajrzę wieczorem. Postarajcie się o dobre fotki [/COLOR]:lol: nic w pośpiechu[/QUOTE] widzisz dobra kobieto i teks superasny i urtowalas mnie bo chyba grypa mnie bierze i ległam wczoraj -dziekuje Quote
giselle4 Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 [quote name='sonek666']Poproszę dane do przelewu, z bazarku uzbierało się 50zł :):)[/QUOTE] dziekuje Sonek zaraz podam Quote
michelle04 Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 [quote name='dominikabankert']doszedł przelew na moje dnae dominika bankert?[/QUOTE] Cioteczko dzisiaj wpłynęła wpłata na 100 PLN !!!!! Dzięęęęęęęęęęęęki o Pani składamy dzięęęęęęęęęęęęęki :) Quote
michelle04 Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 [quote name='wszpasia']Dzisiaj powinien dojść przelew ode mnie dla Lucynki (nie wpisała nicka w tytule - od Joanny L.).[/QUOTE] Ciociu wpłata doszła 50 PLn- Dzięęęęęęęęęęęęki o Pani składamy dzięęęęęęęęęęęęęki [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] Quote
michelle04 Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Giselle zaktualizuj proszę konto Lucynki o wpłaty Cioteczek :) Niech wszyscy widzą, że Lucy już nie taka bidulka, tylko dziewczyna dostojna - jak pisze Cioteczka Iwstar- i z posagiem :) Quote
giselle4 Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 [quote name='michelle04']Giselle zaktualizuj proszę konto Lucynki o wpłaty Cioteczek :) Niech wszyscy widzą, że Lucy już nie taka bidulka, tylko dziewczyna dostojna - jak pisze Cioteczka Iwstar- i z posagiem :)[/QUOTE] juz zapisuje i dziekuje Quote
docha Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 ja również poproszę o numer konta. z bazarku orzechowego wpłynie 73 zł dla Lucy. Quote
iwstar58 Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 [quote name='giselle4']widzisz dobra kobieto i teks superasny i urtowalas mnie bo chyba grypa mnie bierze i ległam wczoraj -dziekuje[/QUOTE] ...kuruj się ciocia i nie choruj...bo foty będą potrzebne :evil_lol: Coś nie możemy się zorganizować w temacie ogłoszeń, widzę, że jednak bazarkowe już poszły. Dobrze, że chociaż konto Luśki ,,wygląda'' coraz ładniej :multi: Quote
giselle4 Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 dziekuje sonek666 za bazarek z ktore wpłyńęło-50zl dziekuje:) Quote
giselle4 Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 [quote name='iwstar58']...kuruj się ciocia i nie choruj...bo foty będą potrzebne :evil_lol: Coś nie możemy się zorganizować w temacie ogłoszeń, widzę, że jednak bazarkowe już poszły. Dobrze, że chociaż konto Luśki ,,wygląda'' coraz ładniej :multi:[/QUOTE] masz racje ale jesien to dla mnie alergika pogrom To Lucynka dzisiaj [IMG]http://c.wrzuta.pl/wi8663/6e8afa94002276fb507ede5b/sdc11295[/IMG] karma jest dla mnie,bo ja byłam chora [IMG]http://c.wrzuta.pl/wi9701/538dc2d50005a1c3507edde3/sdc11296[/IMG] ciocie z dogo mi kupiły [IMG]http://c.wrzuta.pl/wi8106/6d758101000d0fd7507eddd9/sdc11297[/IMG] tutaj wyglada jak młody wilczek [IMG]http://c.wrzuta.pl/wi10651/d9b1c08600057ae8507eddda/sdc11303[/IMG] ze swoja kolezanka:) [IMG]http://c.wrzuta.pl/wi10184/8e143f0200082f51507eddda/sdc11305[/IMG] o czy Ona gadaja? [IMG]http://c.wrzuta.pl/wi3901/1d9412240003b387507eddd9/sdc11311[/IMG] chyba ida podlewac rosliny:) Quote
giselle4 Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 [quote name='docha']ja również poproszę o numer konta. z bazarku orzechowego wpłynie 73 zł dla Lucy.[/QUOTE] zaraz podam Dorotko Quote
giselle4 Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 Iwonko do ogloszen zrobie fotki jak wezmie ja michelle na spacerek jutro ok? i w sobote troche ogloszen sama zrobie i wysle do 2 gazet jeszcze dolnoslaskich Quote
Recommended Posts