Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sambo_os1']Serduszko Kochane,trzymam kciuki :buzi:[/QUOTE]
Nie bardzo jest za co:roll: Azor dosłownie przejechał się tylko do Wrocławia:roll: Tam powiedzieli, że stan jest całkiem dobry, a nie wiadomo czy operacja faktycznie jeszcze by coś poprawiła skoro tak dobrze sobie radzi. Do tego jest bardzo kosztowna. Azorek utyka, ale wychodzi na to, że chyba już lepiej nie będzie nawet po ewentualnej operacji...

• 2 weeks later...
  • Replies 346
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Waga Azora z ostatnich miesięcy:
16.09.13 - 29,0 kg
16.11.13 - 26,8 kg
15.01.14 - 27,4 kg

Te 29 kg to rekord w czasie jego pobytu u nas:) Nie schudł aż tak bardzo. Przynajmniej na kilogramy:roll: Ogólnie jednak wszystko u niego OK:)

• 2 weeks later...
Posted

smutasek kochany :shake:
chyba vetoryl działa, bo lepiej wygląda, już ta główka nie jest taka spiczasta
Maćku a jak wygląda sprawa z piciem? Unormowało się trochę? I jak ogólnie oceniasz jego samopoczucie? Czy wygląda na zdrowszego?
I jak się ma łapka?

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Ajula']smutasek kochany :shake:
chyba vetoryl działa, bo lepiej wygląda, już ta główka nie jest taka spiczasta
Maćku a jak wygląda sprawa z piciem? Unormowało się trochę? I jak ogólnie oceniasz jego samopoczucie? Czy wygląda na zdrowszego?
I jak się ma łapka?[/QUOTE]
Vetoryl na pewno działa:) Zmienił się i z wyglądu z z zachowania:p
Pije już normalne ilości wody:) Samopoczucie oceniam na prawie takie jak było przed chorobą, czyli całkiem dobre choć ciągle utyka, ale przynajmniej już używa tej łapy, anie tak jak do niedawna nosił ją w górze. Zdecydowanie wygląda na zdrowszego, choć przed chorobą czuł się i chodził lepiej.

Posted

Maćku jestem rozczarowana :mad:
Na innych wątkach wypisałeś dziś laurki na temat mądrości, grzeczności, opanowania, czystości innych psiaków - lecę więc na wątek Azorka poczytać jaki on mądry i wspaniały, a tu nic....
popraw się szybciutko :nono:

Posted

[quote name='Ajula']Maćku jestem rozczarowana :mad:
Na innych wątkach wypisałeś dziś laurki na temat mądrości, grzeczności, opanowania, czystości innych psiaków - lecę więc na wątek Azorka poczytać jaki on mądry i wspaniały, a tu nic....
popraw się szybciutko :nono:[/QUOTE]
Chciałem napisać, ALE o tym, że Azorek jest grzeczny, ładnie chodzi na smyczy, lubi (jak by na to nie patrzeć;)) ludzi, sunie też, nie niszczy, nie brudzi, itd to już wiedzą (z poprzednich postów) wszyscy więc to tak jakbym napisał, że Azorek jest psem:)
Z wielkich nowości to tyle, że jest w trakcie zmiany na letnie futro, a obecne wychodzi mu..."kępami" to zbyt delikatnie powiedziane;) Jak go dzisiaj przez chwilę przypadkowo zacząłem ręcznie skubać to się wystraszyłem i musiałem się przyjżeć czy nie jest już łysy w tym miejscu:p

Posted

[quote name='Ajula']ok, wyjaśnienie przyjęte :)
U mnie Gacek też już zrzuca futro zimowe i całe kępki sierści zostawia wszędzie. Wiosna idzie :)[/QUOTE]
Dzisiaj wiosennie, ale wietrznie:roll:
Azor wyczesany... Ale on się zrobił chudy na szyi bez tej zimowej grzywy:)
Niestety mimo porządnej karmy, jego sierść nie jest w dobrym stanie - szara, matowa i z łupieżem:shake:

Posted

Bardzo się przeciągnąl pobyt Azorka w hoteliku:shake: czy on ma jakieś ogłoszenia?
Wpadłam na wątek przy okazji zakładania dla niego wątku na portalu skarpetowym, wszak jest jednym z naszych beneficjentów. Przy okazji, zapraszam, bedziemy wdzieczni za uzupełnianie info o losach Azorka.
edit:
[url]http://owczarkowa-skarpeta.pl/viewtopic.php?f=14&t=1772&sid=2e26a32afc16f4b3ae78b404cde3764b[/url]

Posted

Azorek co prawda w trakcie linienia, ale jakby zmieniło mu się futro. Jest cieńsze i szare, tak jak na powyższych zdjęciach. Nie wiem czy to Vetoryl tak na nie wpływa czy choroba. Też pytanie czy to jego przejściowy czy już ostateczny wygląd:roll:

• 2 weeks later...