Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

http://i30.tinypic.com/vztpd.jpg
oo nauczyłas się wstawiać foty z normalnego serwera !! od razu wszystko widać :multi::multi:

Nesika kocham za to bujne futro :loveu::loveu: łoś już też ma takie przedpiersie ! znaczy się -zapuszczamy :eviltong::loveu::loveu:
szkoda że wyjeżdżasz i możemy nie zobaczyć maluszka Despery:placz:

Posted

Eria, okazało się że to nie takie trudne:evil_lol:
Asiaczku, Olu, jak tak ze szczegółami nie wiem, jak się powinno strzyc sznupki, nasza fryzjerka strzyże właśnie tak, ona jest specjalistką od terierów... A na wystawy nie chodzimy, więc tak nam zawsze pasowało, ale jak macie jakieś uwagi to poproszę konkretniej;) Tylko Erii do zawału nie doprowadźcie:evil_lol:
:evil_lol:

Posted

Tak było wczoraj... A teraz fotki z dziś:roll:

czyżbym słyszał samochód Panci?:cool3:

tak, tak, to pacia!! ciekawe czy mi też coś kupiła:diabloti:

"zanieś paci", dobra dobra, dawaj!!!

ha ha nie jestem taki głupi żeby oddawać to co dostałem, goń mnie!!!:evil_lol:

Dzięki Asiaczku:) Aniu, spokojnie, jeszcze 3 miesiące...:evil_lol:

Posted

O, Paulina, wybacz, nie zauważyłam cię wcześniej:oops: Kolorek podobał mi sie przy wyborze, ale od kiedy moja koleżanka stwierdziła, że wygląda jak autko dla lalki Barbi i do tego w kolorze "majtkowym" to zwątpiłam... Ale i tak go uwielbiam:loveu:

To by było na tyle, jeszcze bonusik-filmik ze stycznia, pokazujący, jakie pełne życia są moje małe źrebole:diabloti: Jakby ktoś pytał-Dalia się tarza:evil_lol:
http://pl.tinypic.com/player.php?v=2uhlh0g&s=3

Posted

Od wczoraj chodzę z Chesterem na szkolenie, dzisiaj byli goście z TV i dzisiaj na PULSie o 19:30 będzie reportaż o tej szkole, może gdzieś przeleci Chester, ja albo mój tata ;). Nie wiadomo, ale może akurat ^^. Poza tym będzie pokazany pies instruktora który umie praktycznie wszystko :PP. Jak masz wolny czas to zapraszam do oglądania. Puls 19:30. :buzi: