Marta_Ares Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Hejka chyba ktos tu kaca jeszcze leczy??? historia niezla:evil_lol: tez sie usmialam na koncu:lol: Quote
furciaczek Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 lecz tego kaca i zdawaj realcje jak bylo ;) Quote
despera Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Dzień dobry:multi: Eria, co do tych brunetek, to chodziło mi o sprzedawczynie:evil_lol: Kaca nie było bo rodzice zrobili ze mnie kierowcę:angryy: Nigdy więcej, po prostu zasypiałam za kierownicą... 30 km o 4 rano to zdecydowanie nie dla mnie:shake: Ale tak poza tym było nawet fajnie, bawiłam się z kuzynami i prawie wygrałam jeden konkurs na oczepinach:cool3::evil_lol: Jeden główny minus to to, że mój tata pół wesela wyśpiewywał(czytaj:wydzierał się) weselne przyśpiewki:grab: Okazało się, że trafnie wybrałam sukienkę, co podsumował mąż mojej kuzynki(po tym, jak mój kochany kuzynek powiedział, że schudłam):"Adrian, no co ty, to ta sukienka:diabloti:" :evil_lol: Nesik został pod opieką ciotki, wujka i ich znajomych-kilkanaście godzin wystarczyło na rozpuszczenie dziada:shake: Ale pancia wróciła i powoli przywraca porządek:mad: Dwie fotki śpioszka: Pozdrawiamy!!:multi: Quote
agaciaaa Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Ciesze sie, że było fajnie :) A Nesik słodkości jak zawsze :loveu: Quote
despera Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Agacia, dziękujemy:) Właśnie dzwoniłam zapytać o mieszkanie(do biura nieruchomości). Zapytałam, czy można mieszkać z psem, więc pani zadzwoniła do właścicielki. Właścicielka stwierdziła, że nie wie-nie wie, czy ten pies"szczeka czy nie, jak wygląda, i(uwaga, to jest najdziwniejsze)czy ma pazury czy nie":crazyeye: Rozumiem, że pyta o szczekanie czy wielkość, ale chyba każdy pies ma pazury...:PROXY5: Quote
agaciaaa Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Ale kobieta.. czy pies ma pazury :evil_lol: nie, nie ma! :eviltong: Powodzenia w szukaniu mieszkania. Quote
Dobcia Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Czy ma pazury??? No padłam normalnie :roflt: Powodzenia w poszukiwaniach!;) Quote
eria Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 hehehe padłam!!! i co z tym mieszkaniem, pozwoliła w końcu ??? hehe Nesikowi uciąć pazury i po kłopocie!!!!!!:evil_lol: Quote
despera Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Eria, pazury to chyba by trzeba było wyciąć całkiem:evil_lol: Niestety z babka nie rozmawiałam, żeby z nią porozmawiać musiałabym podpisać umowę i zapłacić 200zł, a to trochę za dużo żeby usłyszeć, że jednak nie:shake: Nadal szukam, albo mieszkania dla mnie i jeszcze 2 osób, albo pokoju dla mnie i Nesa... Niby wszyscy mają znajomych w stolicy, każdy obiecuje popytać, a nikt się nawet nie odzywa, czy coś znalazł czy nie. Ale nadzieja umiera ostatnia, nie? (Tylko mi tu nie wyskakiwać z "matką głupich":diabloti:) Quote
Paulina. Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Witamy czarnulka i blondynkę :lol: To fajnie, ze wesele super! Wytanczyłas się chociaz? :cool3: Nie ma to jak we własnym domu. Przynajmniej pies pazury moze miec :evil_lol: Było jej powiedziec, ze pies pazurów wcale nie ma, bo Cię wkurzały i je wycięłas. Ciekawe co by powiedziała :cool1: Ale wkoncu cos się znajdzie. Warszawa nie taka zła :diabloti: Mizianko dla śpioszka :loveu: Quote
despera Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Wytańczyłam się straszecznie:multi:;) Najlepiej(najgorzej?) było, jak dorwał mnie mój kuzynek-wirowaliśmy w kółko chyba z minutę, a potem wirowaliśmy po sali, a jak się zatrzymaliśmy, to nie mogłam ustać, dobrze że kuzynek duży i silny to mnie trzymał:evil_lol: Ale wkoncu cos się znajdzie. Warszawa nie taka zła :diabloti: Mam taką nadzieję:D Quote
Paulina. Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Heh :cool1: A jak tam Twoje powodzenie u "dojrzałych" mężczyzn ? :diabloti: Quote
despera Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Było tylko kilku, sami to bliscy wujkowie więc nie było źle;) W ogóle było z 50 osób, więc raczej kameralnie i spokojnie było:D Quote
eria Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 despera napisał(a):(Tylko mi tu nie wyskakiwać z "matką głupich":diabloti:) kto żyje nadzieja umrze głodny :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 No to sie wytancowalas kochaniutka !!!!!!! relacje zdalas a gdzie fotorelacja????? ehehheheheheh buziaczki kochaniutkaaaaaaaaaa Quote
furciaczek Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 oj niechcialabym byc kierowca po weselu:shake: fotki Nesika slodkie:loveu: ach ten jego wielki nochalek:loveu: trzymam kciuki za mieszkanko:) Quote
despera Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Eria ja zawsze wiedziałam że ty kochana jesteś:diabloti: Zuzolandia ja byłam fotoreporterem więc moich fotek prawie nie ma:shake::evil_lol: Moooże później wstawię jedną z Nesem;) trzymam kciuki za mieszkanko:smile: Nie-dziękuję i nawzajem:D Wczoraj zrobiłam Szczeniakowi sesję w ogródku bo dawno ogrodowych fotek nie było;) "Hop"? Przez to? Ty chyba żartujesz...:shake: Tak jest prościej:diabloti: Nie jestem taki głupi, co z tego, że z drugiej strony...? No daj mi wreszcie spokój:evil_lol: No dobra, a teraz dawaj ser:mad: Quote
despera Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 aporcik:diabloti: trochę mu podwiało brodę:loveu: Władca huśtawki:cool1: Prawie jak Bystra:evil_lol: I na koniec pies dywanowy;) Quote
puzzle Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Jaki slodziutki:loveu: aaaaaaaaaaaaa ppieknosci:loveu: Quote
sota36 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Despera - no co Ty psa meczysz? Skakac ma? Wolne zarty! Wstyd! Jak tak mozna - zmuszac psa,Pana Psa, do wysilku -TOZ zawiadomie!!! Wstydkaj sie!!! Quote
Recommended Posts