Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

alem się napatrzała :loveu: :loveu: Nesik-miód na oczy:loveu:
Wszystkie filmiki obejrzalam, widzę że też Cię pogania żeby rzucić patyk:cool3:
Świetnie się dogaduje z końmi, niesamowicie to wygląda,jak się bawią :loveu: :lol:

Posted

Nesik jest świetny:loveu: aż miło patrzeć, jak świetnie porozumiewa się z końmi! one na prawdę się bawią! heh jeszcze czegoś takiego nie widziałam:lol:

Posted

Hello :cool1:
Ja tez się nasyciłam błotnym Nesikiem i konikami :loveu:
Kochane są :loveu:
Ja tez jeszcze czegoś takiego nie widziałam, masz niesamowite konie i psa :cool1:
PS. U was jeszcze piękniej niz w mojej dziurze. No i morze jest :cool1: :loveu:

Posted

Cieszę się że się wam podoba:multi: Świrek jak tylko wodę widzi to szału dostaje, musi sie wykąpać:evil_lol: Jak widzi patyk, to uważa, że musi coś zrobić, żeby go dostać i robi to, co umie najlepiej-daje głos:cool1: Co do zabawy-na początku się bałam, żeby konie mu czegoś nie zrobiły, ale mały czarny nie jest taki głupi i trzyma się w bezpiecznej odległości od kopyt:evil_lol: Najbardziej Klusce się zabawa podobała, co zresztą widać na filmidłach :cool3:
Paulina, to tereny u mojej babci, morze jest 12 km stamtąd;) Kiedyś też kąpałam się w tej rzece, ale teraz odstrasza mnie ilość mułu na dnie, mieszkające w nim żyjątka i pająki na brzegu:shake:

Posted

Witanko i pozdrawianko;-) dziekujemy za wizyty w kudłatej galerii;-) ..przejrzałąm sobie u WAS 3 strony -kobyłki kotki a przede wszystkim NESIO ....cudowneeee ;-) ..pozniej dokoncze reszte ;-) .....
buziaczki dla PANA PSA ;-)

Posted

Witaj zuzolandia:multi:
Dzisiaj Szczeniakowi coś odbiło, obudził mnie o drugiej w nocy i musiałam z nim wyjść siq:mad: Nie wiem czemu, na spacerze byliśmy chwile przed 23:shake: Może wypił za dużo wody przed snem:evil_lol:
Kilka fotek na (nie?:evil_lol:)miły początek dnia:

Ups... No co, tu i tak już nic nie ma!!

Fotki z porannego spacerku-Nes nie chciał pozować;)

A wieczorkiem może wyjdziemy na spacer z koleżanką Ruby:loveu:

Posted

I jeszcze jedno... Zobaczcie co te dranie danio zrobiły z moim gupisiem:placz: Wczoraj jeszcze było ok:shake:

Zachowuje się, jakby czuł się oszpecony, chowa się z tyłu i nie podpływa do aparatu:placz:

Posted

piękne Nesikowe foteczki, szkoda tylko że musi na lince biegać :roll: Nesik słuchać pańci!!!!!:mad:
kurcze ale załatwiły tego gupika....

Posted

Może już niedługo zacznie biegać bez linki:) U babci puszczam go luzem-tam nawet, jak ucieknie, to nic mu się nie stanie-tutaj jeszcze sie boję. Ale robi chłopak postępy, na odległość 15-20m już prawie zawsze przybiega, kiedy wołam:D Tylko kiedy puszczę go luzem, odbiega znacznie dalej i mogę sobie wołać...

Posted

Hej:cool1:
Nesik jak zwykle lux malina :loveu:
U mnie to samo, puszczam Milkę luzem jak juz ominiemy wszystkie przeszkody- domki letniskowe, krowy i drogę na której czasem jezdzą traktory :roll: :evil_lol:
Zalezy, czasami jest bardzo posłuszna i wraca skruszona a czasami..:shake:
Hm.. czy ta droga na której są zdjęcia to nie czasami ten skrót Sianozęty-Ustronie ? Mieszkam tam zawsze :razz: :evil_lol:

Biedny Gupik...

Posted

Dobry:multi:

Foteczki śliczniutkie:loveu: Czekamy na fotorelacje z wieczornego spacerku ale w ciągu dnia jeszcze prosimy o jakieś fotki:cool3:
Pozdrawiamy

Posted

Dzień dobry:) Wczorajszy spacerek się nie odbył, tzn byliśmy na Ustroniu ale z ukochaną Ciocią Maryś-Nes był grzeczny jak nigdy;) Dzisiaj szkolenie, więc może jutro wyciągniemy Ruby. Paulina, ta droga to po prostu kawałek polnej grogi, w zasadzie prowadzi do nikąd i biegnie na wschód, czyli w kierunku przeciwnym do Sianożąt(Sianożęt?? nigdy nie wiem:oops:)
Narazie nie mam weny na fotki bo prowadzę wojnę z dzieciakami-małe potwory dosłownie włamują mi sie do garażu, żeby "bawić się z kotkami"... Na drzwiach jest kłódka-to nie system antywłamaniowy, jest zaczepiona na kawałku drutu-ale chodzi o to, żeby było widać, że tam sie nie wchodzi:mad: Bachorki najpierw rozpracowały drut, potem dorwały kluczyk, który zostawiałam przy drzwiach, a w końcu zabrały kłódkę:angryy: Mają 6-7 lat!!! Z koloni w budynku obok. W życiu nie byłam taka wściekła, mają szczęście, że oberwały przez okno, jakbym ich dorwała to nie wiem, co bym zrobiła... A dzisiaj od nowa-rozpracowany drut, ale dzieciak był w garażu i oberwał-i znowu nie od nas, tylko od sąsiadów zza płotu:angryy: Zwariować można:shake:

Posted

Przez chwilę miałam szalony pomysł, żeby sadystycznie zamknąć Nesa w tym garażu, ale by zrobił jazgot na całą ulicę i pewnie i tak by jakoś wyszedł:evil_lol: Już mi trochę lepiej, te dwa najgorsze łobuzy się przestraszyły i nie przychodzą, dzisiaj chyba odstraszyłam kolejnego, więc może będzie spokój;)

Posted

Trzeba mieć psa, którym można poszczuć-Nes by z radości zwariował:evil_lol: BlackSheWolf, wbrew pozorom większość ludzi się go nie boi, wręcz przeciwnie-wszyscy się do niego garną;) Nesik dziękuje Zuzankom za mizianko:loveu:
Korzystając z przyzwoitego tempa DGM, wstawiam kilka fotek jeszcze z ostatniego wypadu do babci;)

Schowałaś chusteczkę... Ale i tak ją widzę:razz:

W drodze na łąkę spuściłam Nesa ze smyczy, a mały dziad zamiast biec przed siebie zawrócił podziwiać przerażone kury:diabloti:

sistars:evil_lol:

Despera:Ej, wracaj, fajnie było:evil_lol: Klucha:Wymiatam:cool1: Dalia:Średnio fajna ta zabawa...