despera Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Pytasz, kto by sie przejmował... Moja mama:diabloti: Męczy mnie już ponad pół roku o wymianę, ja zawsze odpowiadam że pomyślimy, ale prawda jest taka że szkoda mi moich końskich plakatów-wiele osób uważa, że mam za bardzo naciapane na ścianach, ale to taki artystyczny nieład jest i swojski klimacik:cool3::evil_lol: Quote
Paulina. Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Jak mi brakowało tych Twoich koniów :cool1: Eh, ta despera. Jak tam jej maluszek w brzuchu? Chciałabym napisac cos lepszego, ale nic mi do głowy nie przychodzi, tylko tyle ze Nesik :loveu: Niech sie trzyma dzielnie przy tych dzieciakach. Milka tez własnie odsypia... Matko, jak ona zaczęła chrapac :cool1: Mizianko i dobranoc :p Quote
Paulina. Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Aaaaa, zapomiałam sie zapytac, a ciekawi mnie to bardzo. Jak tam Rita? Quote
Asiaczek Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Ja tez byłabym szczęśliwa, gdybym tuż pod nosem miała taki zestaw grillowy... mniam, mniam... Mam nadzieję, że koński pech już przeszedł. Przecież kiedyś zawsze jest "z górki", prawda? Pzdr. Quote
despera Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 POJECHALI!!! Jeszcze nigdy się tak nie cieszyłam z czyjegoś wyjazdu...:diabloti: Teraz tylko doprowadzić Nesa do porządku(rozpuścili dziada strasznie) i wracam do normalnego życia:multi: Co do Rity-właściwie już Rei-tu jest wszystko opisane: http://www.pomocgoldenom.fora.pl/3-letnia-rita-niechciana-mieszka-w-kojcu-ustronie-morskie-t438-100.html U koników już-odpukać-w porządku, wczoraj bawiłam sie trochę z Kluchą w Monty'ego Robertsa-stwierdziłam, że nawet jeśli mi nie wyjdzie, to sobie tłuścioch chociaż pobiega. Już byłam blisko połączenia, i durna machnęłam na nią nie tą stroną uwiązu i karabińczyk wczepił jej się w ogon...:oops: Oczywiście przerażenie i ucieczka przed ogonem:placz: Kiedy już go zgubiła, nie chciałam jej bardziej męczyć i odpuściłam. Muszę z nią więcej pracować, bo jeszcze prawie nic nie umie:shake: Oprócz cofania i zatrzymywania się(to nie zawsze;)) Co do ciąży Despery-nie wiem nawet, czy jest źrebna, po raz pierwszy wolałabym, żeby nie była... Ale chyba jest, bo bęben jej rośnie i ostatnio jest całkiem miła. Jakoś to będzie... Jutro postaram się wkleić jakieś fotki:D Quote
eria Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 jestem w trakcie czytania 'Człowiek który słucha koni' Monty Robertsa :lol: mizianko dla czarnego:loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 czekamy na foteczki :cool3: Kiedyś marzyłam o własnym rumaku, ale już nawet konno nie jeżdżę, czasu mało, pewnie nie poradziłabym sobie (powiązanie konie plus szkoła nie bardzo wyszło :( ) Quote
Pianka Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 http://despera_88.w.interia.pl/nes26.07.4.jpg jaka obrazona minka:evil_lol: Quote
despera Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Czarny wymiziany, zrobił "żabę" na spanku i ziewa :evil_lol: Czarna Owieczka, rozumiem-ja też przed maturą musiałam zrezygnować z jazdy. Ale np. moja koleżanka dalej jeździła dwa razy w tygodniu, i wcale jej to nie przeszkodziło dobrze zdać;) Pianka, to mina w stylu daj-mi-spokój-przecież-mnie-tu-nie-ma:evil_lol: Quote
Paulina. Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Matko, jak ja się ciesze, ze Rea tak szybko znalazła nowy dom. Poszczęsciło sie ślicznotce.. :loveu: Szkoda tylko, ze wczesniej nie miała lekko. No to Despera, miłego odpoczynku bez dzieciaków :cool1: Czekamy na zdjęcia Nesa... Quote
despera Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Witam w ten wietrzno-deszczowy dzień:multi: Jako że pogoda nie sprzyja i nie zapowiada się żadna sesja fotograficzna, wstawiam kilka starych fotek coby się nikt nie zdenerwował;) Tuptuś wcina chlebek:evil_lol: Najlepszy kumpel Nesa, Budrys zwany Buniem właśnie skończył studia:razz: Chociaż nosek i łapka na łóżku... :evil_lol: Nes po pierwszym strzyżeniu-pani fryzjer robiła po raz pierwszy sznaucera z ogonem i nie wiedziała, co z nim zrobić :roll: Tylko nie śmiać się za głośno bo chłopak się zawstydzi:evil_lol: Quote
eria Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 http://despera_88.w.interia.pl/stare1.jpg tu Nes ma ładną grzywkę :cool3: :loveu: http://despera_88.w.interia.pl/stare2.jpg a ten ogon mi się naprawdę podoba, pierwszy raz widzę sznaucera z takim ogonem :loveu: :loveu: :loveu: lece do siebie foty wklejać:cool3: Quote
despera Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Miał ładną grzywkę... Teraz będę jej pilnować jak oka w głowie, jak oglądam fotki sznaucerów to aż mnie ściska z żalu:placz: A z tym ogonem wyglądał tragicznie, zwłaszcza pierwsze dni po strzyżeniu, plecki gładziutkie a tu taka kita...:evil_lol: Ta fotka zrobiona prawie miesiąc później. Ja narazie zmykam, wpadnę później podziwiać Kreona i Foxi:loveu: Quote
Paulina. Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Eh.. te spojrzenie http://despera_88.w.interia.pl/stare1.jpg Ja czytam teraz "Zaklinacza koni" drugi raz... :cool1: Despera, juz dawno się chcialam zapytac. Jak ty masz własciwie na imie? No, chyba ze nie chcesz powiedziec Quote
Czarna_Owieczka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Ogon jest super (ja tam lubię kudłate ogony, sama mam w domu :evil_lol:) Quote
despera Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Paulina-imię mam brzydkie i sie nie chwalę, ale to nie tajemnica: Agnieszka:roll: Też czytałam "Zaklinacza", bardziej mi się podobała książka niż film:D A Monty'ego czytałam 2 razy;) Czarna Owieczka, ja uważam, że kudłaty ogon jest piękny, ale na kudłatym psie;) Quote
Paulina. Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Nie no co chcesz.. ładnie sie nazywasz !! Agusia :cool1: Ja tam lubie wszystkie ogonki, moze mam kompleks bezogoniastych psów... Pozdrowienia dla kudłatego ogonka :loveu: Quote
despera Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Agusia, Aga, Agniecha-może być, ale dostaję szału, kiedy ktoś mówi do mnie AgnieSZKa, to szeleszczące SZKA na końcu:angryy: Albo Agniesia, przez moją kuzynkę-takie "ciepłe kluchy", która na mój widok zawsze wołała "O, Agnieeeeesiaaaa":grab: A ogonek dziękuje za pozdrowienia, ale już nie jest kudłaty:evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Dzień dobry ;) Ja tu już nie pierwszy raz, często tu zaglądam, śledzę Wasze poczynania :evil_lol::eviltong: Nestor piękny pies, mmm zakochać się w takim przystojniaku idzie :loveu: Ja ostatnio mam ogromny sentyment do Sznaucerów :loveu: ;) Ale widzę, że u Was nie tylko psiak gości...Macie też konia/konie (? Wow :razz:), i papużkę, tak? Super zwierzyniec :loveu: http://despera_88.w.interia.pl/stare2.jpg Tu się pięknie chłopaczek prezentuje :loveu::loveu::loveu: Pozdrawiamy, Kamila & Megi ;) Quote
despera Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 O witaj Cambel:multi: Nie wiedziałam, że z ciebie taki tajniak:cool1: możesz tu obejrzeć psy, konie, koty, papużkę, może kiedyś wstawię babcine króliki i moje rybki, kiedy wymienię wodę:evil_lol:;) Quote
eria Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 to ja z niecierpliwością czekam na rybki :cool3: Quote
Czarna_Owieczka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 despera napisał(a):Czarna Owieczka, ja uważam, że kudłaty ogon jest piękny, ale na kudłatym psie;) Nes jest kudłaty na swój sposób :p Quote
despera Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Ooo właśnie, rodzice na zakupach muszę im przypomnieć żeby mineralną kupili dla rybek;) Mam tylko 4 rybki w małym akwarium a właściwie dużej kuli-dostałam na 18-stkę od koleżanek, chciałam normalne ale cóż, prezent to prezent:roll: Mam 2 danio(pręgowany-moja miłości:loveu: i kropkowany-przez pomyłkę sprzedawczyni), gupika i glonojada, więc za bardzo nie będziesz miała co podziwiać:) Nes jest kudłaty od spodu:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Co do ogonka Nesowego - ja golę na goło. Myślę, że zaprzyjaźniona Pani Fryzjerka już wie, co robić z zarośniętym ogonem u sznaucerów... Pzdr. Quote
despera Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Tylko za pierwszym razem zostawiła kudłaty ogonek, później sprawdziła i też już strzyże tak, jak na grzbiecie:) Quote
Recommended Posts