basia bonnie Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Ooo Nesik:loveu::loveu::loveu: Araby to też moja ulubiona rasa :) marzy mi się pojechać do Janowa, albo Michałowa:loveu: Quote
despera Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Albo do Białki :D Ech, może kiedyś... Nesikowe filmiki: szaleństwo na łące http://despera.wrzuta.pl/film/jpgFNisqC2/ i przeprawa przez rzekę http://despera.wrzuta.pl/film/vDKKQkgZ0w/ :cool3: Wielki Nes o malutkim rozumku wybrał chyba najbardziej strome zejście i cały czas tamtędy wyłaził z wody, a kąpał się chyba z 10 razy:evil_lol: Quote
eria Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 o rany! dwie porcje fotek i wszystkie takie rozbiegane i wesołe :evil_lol: oprócz tej z gzami:-( Nesikowy portret na podwórku babci -śliczny :loveu: edit- własnie obejrzałam filmiki!! bomba!!! Quote
Czarna_Owieczka Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='despera']http://despera_88.w.interia.pl/g%B1skowo-na%20%B3%B1ce.jpg Jaki szalony :evil_lol: :loveu: Quote
despera Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Szalony i radosn :loveu: Już dawno nie miał takiej okazji do biegania, nie mam gdzie go puścić-albo jest na lince, albo biega przy rowerze, ale takie szaleństwo na otwartej przestrzeni to dopiero radocha:evil_lol: Muszę go częściej tam zabierać, zanim sąsiednią łąkę "zaludnią" krowy z cielakami;) Quote
Dobcia Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Jaki on elegancki w biegu:loveu: I do tego pogromca wody:cool3: A zdjęcia bardzo fajne,szczególnie to wystawowe na kota:lol: Quote
Asiaczek Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Nestor - chart!!! No, gdyby te parę kilogramów mniej, to kto wie...? Pzdr. Quote
despera Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Dobciu, powiedziałabym nawet-postrach wody:diabloti: Po kilku minutach brodzenia pewnie wszystkie żyjątka pouciekały:evil_lol: Asiaczku, broń Boże parę kilo mniej, niedawno nareszcie przytył i już nie jest garbaty:multi: Quote
Asiaczek Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Żartowałam! Przecież pamięta, pisałaś o tych jego problemach jedzeniowych... Pzdr. Quote
despera Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Problemy na szczęście sie skończyły, nawet nie wiem jak:niewiem: Kiedyś dostawał rozwolnienia jeśli zjadł cokolwiek innego niż karmę, przestałam mu dawać ryż z mięsem, ostatnio do tego wróciłam i jest ok:D Może wydoroślał;) Quote
Ania-shira Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Te fotki nauka postawy na wystwe są super :multi: :multi: Ale twój pisak ma fajnie takie duże pole (łąke) do biegania :lol: Quote
despera Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Nes kocha biegać i uwielbia wypady na łąkę:D Aniu niestety to nie jest miejsce naszych codziennych spacerów, to łąka u mojej babci, która mieszka 12 km od Ustronia. Nie mogę codziennie pakować psa w samochód i jechać na 2 godzinki, ale od czasu do czasu funduję pesiowi rozrywkę:lol: Quote
despera Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 cześć:) może i będą;) Ale później jeśli już:evil_lol: Quote
Carolcia Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Super sa te laki, na ktorych Nestorek hasal, ehhh wogole okolice Ustronia sa piekne :loveu: :loveu: :loveu:. Quote
Dobcia Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Hey:multi: Jest już póżniej, bardzo póżniej...:siara: Quote
olekg89 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Despera-hihi jak czytam o twojej babci to widze obie swoje .Zosie samosie ,trzeba ryknąc to wtedy troche zwolnią tempo.A tak to 5.27 ona jedzie na targ wraca z 50kg w siatach."Ale to lekkie było" :D Babcie z ADHD to dobra rzecz:) Ja sie Koni jakoś boje... :( Quote
despera Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Dobcia-nie naciskaj bo się w sobie zamknę:evil_lol: Troszku później wczoraj wróciliśmy ze szkolenia, bo zaliczyliśmy spacerek z moją koleżanką-instruktorką ze stajni, Nesik był bardzo grzeczny tylko nakrzyczał na dzieciaki które go napastowały pomimo moich sprzeciwów:diabloti: Ale miał kaganiec więc nikt sie nie czepiał. Olek, ja też się koni boję:oops: Zwłaszcza obcych i dużych:oops: Ale jednocześnie je kocham i jakoś walczę z tym lękiem;) A moim dziewczynom ufam na tyle, żeby się ich nie bać:loveu: Kilka obiecanych fotek: W tej pozycji Nes głośno chrapał:mad: :evil_lol: Pyskówka na leżąco:evil_lol: Quote
eria Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Wymiata tą pyskówką na leżąco :evil_lol: :evil_lol: a na pierwszym zdjęciu Nes usiłuje chyba spłaszczyć sobie łepetynke :evil_lol: Quote
despera Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Eria, on sie po prostu boi, żeby doopka nie dotknąć zimnej ściany:evil_lol: I taki mały gratisik;) takie cudeńko wpadło do mnie do domu:) Malwy rosnące u nas przed domem Moim zdaniem te są najładniejsze:D Quote
Czarna_Owieczka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Śliczne kwiatki, mi się najbardziej podoba druga ;) eria Ty to się znasz na tych robaczkach, ja bym to ćmą nazwała :lol: :lol: :lol: Quote
eria Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 a nie ma za co, też go kiedyś ufociłam, a lubię wiedzieć co fotografuję ;) Quote
Recommended Posts