Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paulinaaa napisał(a):
To sie skuś na takiego wielkiego czarnucha :cool1: Będzie pasował do Misi i Sotka :diabloti:

Z chęcią,bym się skusiła....ale 3 piesy,to niestety za dużo :shake: .Nooo może jeszcze jakiś malutki,kiedyś...Po za tym moje samoluby,to tak nie za bardzo za innymi psami ;) .One mają siebie nawzajem i to im starcza :evil_lol: .
despera napisał(a):

To zdjęcie jest the best :evil_lol: ...dajcie mi spokój,teraz śpię ;) :evil_lol: .

Posted

Łomatko ile ludzi:crazyeye: Nesik dziękuje za odwiedziny:loveu:
Britta to klaczka mojego sąsiada, dostaje dobrze zjeść i jej jedyna praca to rodzenie źrebaków, więc może być troszkę puszysta;) Asiaczku, ciekawe co powiesz na fotki mojej Kluchy, o niej wszyscy mówią że jest za gruba:diabloti: A dziewczyna owsa prawie nie dostaje, tylko trawy ile chce i trochę siana:shake: Widocznie wrodziła się w pancię:evil_lol:
A co do mnie-ani nie jestem odważna, ani akrobatka, po prostu kobyłka mega-grzeczna, a jakoś tak wesoło było to naszło mnie żeby coś śmiesznego zrobić... Może to głupie i nieodpowiedzialne ale jakoś wyszło;)

Posted

Pianka, chyba jako klaun:evil_lol:
Kilka fotek z porannego treningu, oczywiście pancia skupiona na aparacie to pies skupiony na wszystkim tylko nie na komendach:mad:
siad-zostań

do mnie

Posted

Co do siad-zostań-został, ale powinien patrzeć na mnie;) a co do "do mnie"- najpierw wyglądało to tak(ktoś szedł ulicą):evil_lol: Ale tak poza sesją to jestem z niego zadowolona:D

A to Nesik skaczący;) Ostatnio się wyrobił, już nie omija i nie przechodzi pod:evil_lol:
http://despera.wrzuta.pl/film/8E9GXfONw7/
Jak się uda to przywiozę konikowe fotki, narazie bez Nesa:)

Posted

eria znowu o grzywce:evil_lol: Ale rozumiem, ja mam takiego samego fioła na punkcie grzyw końskich, moja koleżanka obcina na jakieś 8cm i do tego pod linijkę:shake: ja wolę naturalne, nawet jeśli nieuczesane wyglądają jak wieśniaki:diabloti: Za to po rozczesaniu miodzio:loveu: Może później wstawię kilka fotek konikowych i fotki psiurów mojej babci:D

Posted

Hura mam niebieska łapkę:multi:
Więc wstawiam obiecane fotki, będzie ich sporo więc ma starczyć na kilka dni:evil_lol:
Mój ulubiony babciny kocurek, ma nieco ponad rok, w tle jego wyrodna matka, chyba jedyny kot którego naprawdę nie lubię:shake: porzuciła malucha i musiała sie nim zająć inna kotka, która opiekuje się wszystkimi kotami, małymi i dużymi:D

Pucek-ok.8-letni kundelek:"A ty znowu tym srebrnym czymś we mnie celujesz? Jeszcze raz i przestane cię lubić!":evil_lol:

Szarik-chyba 10-letni stwór ONkopodobny, miał być mój ale jako szczeniak pojechał na wakacje do babci, żebym razem z innymi dzieciakami go nie rozpuściła, zadomowił się i tam został ;)

Bryś-szalony piesek, ok.4-letni, chyba ma ADHD:diabloti:, w tym swoim szaleństwie potrafi uszczypnąć np. w rękę, ale nie da się go nie lubić;)

Na koniec mój ulubieniec, uratowany od utopienia jako szczeniak, obecnie 5-letni Murzynek(imię wymyśliła babcia:oops:), panicznie boi się aparatu-na fotce ucieka po wytarzaniu sie w jakimś martwym stworzonku:mad:

Posted

A teraz moje koniska-fotki głównie stajenne, dzisiaj było gorąco i nastąpił zmasowany atak wygłodniałych końskich much:angryy:
No i wydało się, czemu Klucha jest najgrubsza-dzielnie odgania muchy ogonem i wcina trawę(ten kształt po prawej;)), kiedy matka i siostra schowały się w cieniu jabłonki(ledwo je widać, ale widać;))

Coś specjalnie dla Dobci-co trzy doopki to nie jedna:evil_lol:

Despera-kameleon wtapia sie w tło:evil_lol: "Masz coś dla mnie?"

Dekada-Klucha:loveu:

Posted

Zmiażdżony to dobre słowo:diabloti: Ale Negro ma o wiele zgrabniejszy tyłeczek:loveu:
Jeśli chodzi o wygląd, to mi się najbardziej podoba Bryś-uwielbiam psiaki z jednym klapniętym uchem, i w ogóle jest bestia ładniutki... Ale Czarny jest przesympatyczny, inteligentny i kochany:loveu: Wybaczam mu nawet to przeraźliwe ujadanie na Szarika, kiedy je wypuszczam na spacer i jest największa radocha:evil_lol: Ogłuchnąć można:shake: