Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lenka jest jeszcze młoda, nie ma zapewne nawet roku, błąka się po ulicach Brańska, tego Brańska, w którym tak okrutnie potraktowano Majo.. Zdaje się, że szuka schronienia nie tylko w sferze ziemskiej, sypia pod pomnikeim Papieża.. Miała koleżankę, 2letnią suczkę, z którą razem przeżywały każdą zimową mroźną noc, ale suczka zaginęła..
Jacyś ludzie założyli Lenie obrożę, żeby nie zginęła jak Biały pies 2mce temu zastrzelony..
Lena nie wygląda źle, nie jest wychudzona, są ludzie, którzy ją dokarmiają, jakiś czas kulała, ale już jej przeszło,, Sierść ma białą i gęstą jak baranek, choć pod brudem tego nie widać..

Kilka zdjęć Leny:

Posted

Dziewczyny topik był robiony na szybko przepraszamy za brak informacji konkretnych czy zdjecia. zaraz wrzuce na serwer i wkleje ta chodzaca miłośc.
Lena jest wspaniała młoda suczka. wczoraj zamiast zakladac watatek wolalam ten czas poswiecic przebywajac z nia. Lene zabieramy jak nic sie nie zmieni do Emir (dziekuje Krysiu) ale domek jest potrzebny dziewczyny!!! Krystyna ma teraz wiele nowych interwencji przybywa coraz wiecej psow... a Lenka jest tak cudowna ze z ulicy dobrze by bylo zeby trafila do domku najlepiej z podworkiem...jest psem z pod pomnika. Pewnie bede miala problemy ja zabierajac z tego "bagna" ale o tym napisze pozniej!
Pokochaj mnie:

Moj jest ten kawałek betonu w nocy bo w ciagu dnia babcie przychodzace pod pomnik sie modlic przeganiaja mnie kamieniami i wyma****a rekami (troche sie boje jak ktos krzyczy kule sie i wycofuje)

a tak ze swoja kolezanka (ktora rozplynela sie w powietrzu) prztrwalysmy zime:

Posted

Jutro chce ja zabrac na sggw i przekazać fundacji Emir. Duzy samochod az szkoda ze tylko ja ;( 3 dni temu cos sie ze mna stalo - rycze caly czas wychodze w nocy pod pomnik rano po popoludniu... zakochalam sie w Lenie nie dam rady jej zostawiać pod tym kosciołem - ale ona tam cały czas wraca... Mam wyrzuty ze znowu tak pozno reaguje...ale teraz trzeba sie skupic na najwazniejszym Lenie i szukać jej domu!

Posted

Umka jak ona bedzie już w bezpiecznym miejscu to na allegro ją wystawimy i pooglaszamy, nie martw sie znajdziemy Lence dom, ważne , że jej tam nie zostawisz na pastwe tych "bogobojnych" damulek....i reszty mocno wrażliwego spoleczeństwa.......:shake:

Posted

Jutro mogę wrzucić ją na allegro i w kilka innych miejsc...
Co Ciocie na to?
Tekst oczywiście wcześniej przedstawię na wątku do akceptacji.

Posted

Tu na forum same bidy, ale Lenka jakoś wyjątkowo mnie wzruszyła i zasmuciła...Oby wszystko się dobrze skończyło!!

Chęnie pomogę w "reklamowaniu" Jej np. na gumtree.pl, kupiepsa.pl, gazeta.pl, dwukropek.pl.

Posted

Spokojnie - najpierw ja trzeba zbadać,czy nie jest chora lub okaleczona; potem podkarmic i wysterylizować; czekam jutro na sunię; żal,że ta druga jej towarzyszka zaginęła. Może znów przyczynili się do tego mieszkańcy Brańska?
EMIR

Posted

i czekamy na poniedzialek zeby ja zawiesc do warszawy - Lena jest dalej w Bransku. Uciekla mi z podworka i nie moglismy jej znalesc. w weekend nie mamy transporu ;(