Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie mam tej nocy nawet siedzialam pod pomnikiem od 12 do 2 i nic. wychodze z siebie dzis tez juz bylam ale pusto. nie wiem co sie stalo...cholernie sie martwie

Posted

enia napisał(a):
My też sie martwimy, LENA WRACAJ:roll:

UMKA !!
Zdolność przwidywania musi wykazywać czlowiek a nie pies!!!!!!!!!! bardzo się obawiam, czy ona jeszcz zyje; czy któryś z mieszkańćów Brańska nie pomógł jej przenieść się na tamtem swiat; lub leży gdzieś poraniona!
I pomoc przyjdzie za późno!!
W każdym razie czekam i oby nie nadaremnie
EMIR

Posted

Lena sie znalazła jest na łancuchu pod jednym zakładem produkujacym znicze. Jeszcze z nimi nie rozmawiałam...tzreba ich namowic zeby oddali ja chociaz na sterylizacje...

Posted

Umka - muszą oddac psa i to bez dyskusji; bo jest to pies bezdomny; którym TY sie opiekowałaŚ; DAJ MI TEL KONTAKTOWY DO TEJ FIRMY;
SUKA W ŻADNYM WYPADKU NIE MOŻE TAM ZOSTAC!!
EMIR

Posted

Lena zostaje w tym zakładzie - zaszczepili ja i jej matke (!) ruda mała suke ktora jednak nie zaginela na długo. Dali zastrzyki hormonalne i zrobili juz kojec dla suk. Na łancuchu byly na czas budowy boksu bo im uciekaly. Lenka piekna :) tylko szkoda ze nie na kanapie... budy fajne, maja swoje kocyki dziewczyny, pelne michy dobrej jakosci karmy. Pani z zakladu sympatyczna, obiecala pomyslec o sterylizacji. Podjelismy decyzje ze nie ma co szukac wiatru w polu narazie i jak sa ludzie ktorzy chca dwie suczki do pilnowania to nie swiadczy o nich az tak zle i mozna obdazyc ich zaufaniem. Bedziemy to wszystko sprawdzac co jakis czas.