Jump to content
Dogomania

Hary w typie asta, bardzo źle znosi pobyt w schronisku.. DT/DS NA CITO!!!

Recommended Posts

Posted

Dostałam informację od koleżanki, że w schronisku w Żarach jest pies w typie asta, który pilnie potrzebuje DT/DS ze względu na to, że o wiele gorzej od innych psów znosi tam pobyt. Dlaczego? Hary kocha człowieka, chce z nim spędzać dużo czasu, bardzo nie lubi wracać do boksu, jest to typowy pies domowy, nie nadaje się do kojca.
Hary ma ok 4-5 lat, na widok innych psów cieszy się i zachęca do zabawy, bezkonfliktowy. Grzecznie chodzi na smyczy, umie komendy "siad" i "poproś". Stosunek do dzieci nie sprawdzony. W sprawie adopcji proszę się kontaktować pod numerem telefonu 68 444 71 47 (schronisko w Żarach)

Pomóżcie :-(

Posted

[quote name='faith35']Agaga, a możesz to rozwinąć? Kojarzysz Harego?[/QUOTE]
wydawało mi się, że widziałam już ten pychol ale może po prostu podobny.
wrzuciłam go na watek bullowatych do adopcji, więc wszyscy z dogo od bullowatych go zobaczą. jeśli już gdzieś był ten pies, to ktoś go skojarzy.

Posted

Nie wiem, czy w tym schronisku kastrują i sterylizują, tam dopiero od 2-3 miesięcy działa wolontariat, dopiero w czasie wakacji psy przestały być numerami, a zaczęły dostawać imiona... Rewolucje tam cały czas trwają, nigdy w tym schronisku nie byłam, ale wiem, że wszystko jest tam "w trakcie"...

Posted

[quote name='agaga21']wydawało mi się, że widziałam już ten pychol ale może po prostu podobny.
wrzuciłam go na watek bullowatych do adopcji, więc wszyscy z dogo od bullowatych go zobaczą. jeśli już gdzieś był ten pies, to ktoś go skojarzy.[/QUOTE]

też mi się wydaje, że tego psa gdzieś widziałam...ale kurcze...jest ich tyle, że nie mogę sobie przypomnieć gdzie:( szczegolnie charakterystyczne jest to biale znaczenie na pysiu...) nie wiem, czy gdzieś nie był w psach zaginionych tu na dogo...

Posted

[quote name='faith35']Hary nadal do adopcji, czeka na dom, póki jeszcze ma na co czekać... Póki jeszcze jest w centrum zainteresowania...[/QUOTE]

porobiłyście ogłoszenia?

Posted

[quote name='faith35']Tak, od razu, jak się o nim dowiedziałam, to mu porobiłam i...nic...:roll:[/QUOTE]

ogloszenia trzeba powtarzać co chwilę...jest tyle psów do adopcji, że ogłoszenia spadają z godziny na godzinę...

• 2 weeks later...