filodendron Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Gammolen jest od lat na rynku ;) To po prostu olej z ogórecznika i olej lniany w kapsułce - jeśli ma się dużego psa lub dużo psów, to przypuszczam, że bardziej kalkuluje się kupić oba oleje osobno i dodawać do jedzenia. Quote
Yoko93 Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Ja na trzy swojevpsy stosuje u jednego :) 4 kapsulki dziennie a zjada z ogromnym smakiem :) Quote
filodendron Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Oraz kwasy tluszczowe :) No oczywiście - z tych dwóch olejów :) Oba są bogate w NNKT. Bardzo dobry stosunek Omega 3 i 6 ma też zwykły olej rzepakowy :) Quote
Yoko93 Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Dodatkowo też daje olej kokosowy - ma wszechstronne działanie :) Quote
krejzololo Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 Podbijam temat - mój futrzak gubi ostatnio duże ilości sierści (co prawda widzę, że teraz linieje, więc i tak musi zrzucić nadmiar sierści) i zastanawiałam się, co mogłabym zastosować na chociaż częściowe zahamowanie wypadania i ewentualny szybszy porost nowej sierści? Czy takie preparaty jak Gammolen, Efa Olie mogą być stosowane u psa, który przeszedł 2 lata temu zapalenie trzustki i jest na karmie o obniżonej zawartości tłuszczu? Quote
Recommended Posts