feliksik Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Kurcze szkoda, że nikt nie pyta o Karloska - miałam kota o tym imieniu Quote
ewu Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Nie rozumiem , to przecież idealny psiak, kieszonkowy... Quote
feliksik Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 może ogłoszenia na kraków warto zrobić. Tam dużo adopcji zawsze się zdarzało Quote
Avilia Posted October 15, 2012 Author Posted October 15, 2012 feliksik napisał(a):może ogłoszenia na kraków warto zrobić. Tam dużo adopcji zawsze się zdarzało Można próbować. Zawsze to jakaś szansa. Quote
Klaudus__ Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Hej chłopczyku - szukamy czegoś przed zimą... Quote
ewu Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Karlosku, co tak cicho u ciebie, takie cudeńko i siedzi w punkcie....:( A Karlosek nie mógłby pojechać do Anety za karmę gdyby jechał Goliat? Gizmo podobno "kłótliwy...." Quote
Avilia Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 ewu napisał(a):Karlosku, co tak cicho u ciebie, takie cudeńko i siedzi w punkcie....:( A Karlosek nie mógłby pojechać do Anety za karmę gdyby jechał Goliat? Gizmo podobno "kłótliwy...." Podobno dla Karlosa jest jakaś szansa na BDT - wspominała mi Lobaria. Ale nie wiem czy to w 100% pewne. Goliata bałabym się puścić do P. Anety, bo on ma na bakier z samcami. A u P. Anety przecież wszystkie psiaki razem latają. Quote
AtaO Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Decyzja zapadła - Karlos jedzie jutro do hoteliku do p. Anety :) Niestety żaden inny psiak nie załapie się na ten transport, bo nie ma deklaracji :( Quote
feliksik Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 [quote name='Klaudus__']Karlos już ze mną :) to jedziecie do hoteliku? Quote
Klaudus__ Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 [quote name='feliksik']to jedziecie do hoteliku?Już pojechali z Pawłem i Jego kumplem. Quote
Klaudus__ Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Zaszczepiłam Karlosa na wirusówki,bo i tak trzeba to byłoby zrobić. Teraz musimy nazbierać na zapłacenie kosztów szczepienia. Quote
AtaO Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 (edited) Karlosek w podróży :) A to już w hoteliku, z pozostałymi psiakami :) Edited October 18, 2012 by AtaO Quote
Avilia Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 [quote name='Klaudus__']Zaszczepiłam Karlosa na wirusówki,bo i tak trzeba to byłoby zrobić. Teraz musimy nazbierać na zapłacenie kosztów szczepienia. Bardzo prosimy o wsparcie! Trzeba będzie to zapłacić ;/ My wzięłyśmy na krechę... Quote
ewu Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 (edited) O rany jakie wieści:) Miałam piekło w pracy:( dobrze,że to przeżyłam....i wyjazd do córki. Siedzę właśnie w ponurym, szarym Londynie, tęsknię za moimi pieskami i nareszcie mam chwilę na dogo:) Wspaniale ,że Karlos u Anety:) Kruszynka słodka :) Ponieważ ostatnio wszystko zaniedbałam( ale już się poprawię), to oferuję pomoc w opłaceniu szczepienia.Dajcie konto wyślę 50zł. Edited October 20, 2012 by ewu Quote
ewu Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 (edited) Po powrocie zabieram się do zorganizowania transportu blatów stolików do punktu. Musimy zdobyć stryopian i wełnę. Porównam ceny, poszukam okazji.Cały listopad trzeba poświęcić na zorganizowanie i wykonanie prac przy ocieplaniu bud.Dziewczyny macie jakiegoś majsterklepkę? A może gmina zaponsorowałaby styropian i robociznę? Spytajcie może w sam raz mają jakieś środki i możliwości. Edited October 20, 2012 by ewu Quote
Avilia Posted October 20, 2012 Author Posted October 20, 2012 [quote name='ewu']O rany jakie wieści:) Miałam piekło w pracy:( dobrze,że to przeżyłam....i wyjazd do córki. Siedzę właśnie w ponurym, szarym Londynie, tęsknię za moimi pieskami i nareszcie mam chwilę na dogo:) Wspaniale ,że Karlos u Anety:) Kruszynka słodka :) Ponieważ ostatnio wszystko zaniedbałam( ale już się poprawię), to oferuję pomoc w opłaceniu szczepienia.Dajcie konto wyślę 50zł. Pani Basiu na fundacyjne konto poprosimy :) Konto podane na pierwszej stronie wątku fundacyjnego lub na naszej stronie: www.zwierzeca-arkadia.org Bardzo dziękujemy! Niestety przy ociepleniu bud będziemy musiały poradzić sobie same... Quote
Avilia Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 __Lara napisał(a):To Karlosek jest na bdt? :) Tak, przyjęła go P. Aneta :) Za karmę i weta. Quote
ewu Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Avilia napisał(a):Tak, przyjęła go P. Aneta :) Za karmę i weta. Kochana Aneta:) Będzie miał Karlosek jak w raju:) Quote
Recommended Posts