Alpina Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Wszystkie niedzielne posty zniknęły...Mnie już ręce opadają...:grab: Quote
Alpina Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Jakby co to ja czekam. Dziesiątego maja mam sterylkę mojej Soni ,więc bedę trochę uziemiona...Jakby wypalił ten tymczas u Bianki, to do dziesiątego mogę Foksię zawieść...Potem będę musiała trochę poczekać, aż się moja niunia wygoi bo mama nie zechce zostać z pięcioma psami i na dodatek ze świeżo krojonym...Prawdę mówiąc, to ja też nie miałabym sumienia tak na świeżo ją zostawić bo to zawsze nigdy nic nie wiadomo... Quote
BIANKA1 Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Po pierwsze nie wredotkę bo ona jest tylko zagubiona :cool3: Po drugie mnie już naprwdę obojętnie czy 4 psy czy 5 :evil_lol: I tak wszystkie są grzeczne :diabloti: DT aktualny :lol: Quote
Czaka Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Wspaniałe wiadomości, aby tylko ta "zagubiona" jak najszybciej się odnalazła. :lol: Quote
Poker Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 jeżeli Alpina będzie wiozła małą,to mogę jej zapewnić nocleg i pokazanie Wrocłąwia.Jedno ale,nie będzie mnie 4,5,i 6 maja Quote
Poker Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 acha,moge odebrac z dworca i zawieźć do Bianki Quote
BIANKA1 Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 [quote name='Poker']acha,moge odebrac z dworca i zawieźć do Bianki[/quote] A może najpierw do siebie Ciociu Poker ? Pięknie wyprać . Wyczesać , wypachnić :evil_lol: Quote
Poker Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 tak,tak i znowu ciocia Poker bedzie bee:cool3:,a ciocia Bianka cacy:evil_lol:,no,nie ma tak :angryy: ,mogę sunię podwieźć,wymiziać,a dalej ciocia Bianka będzie działać.:evil_lol: Quote
malagos Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Ale sie cieszę!! Pewnie, ze nie "wredotkę", co ja plotę-taka maleńka zgubiona suczynka, a ciotka malagos zaraz "wredotka"! Wstyd! Quote
Alpina Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 :placz::placz::placz:To jakaś masakra..Czy nikt na Dogo nad tym nie panuje..??? Mnie się już pisać nie chce..Dziewczyny jakby co to do 10.maja mogę Foksię odwieść do Bianki...Jestem już taka zakręcona bo nie wiem co się z tymi postami dzieje i czy coś u Bianki wyszło czy nie ...I wogóle nie wiem co robić...Jakby transport był potrzebny to proszę na PW bo tu to jakiś obłęd totalny jest..:placz::placz::placz: Quote
BIANKA1 Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 [quote name='Alpina']:placz::placz::placz:To jakaś masakra..Czy nikt na Dogo nad tym nie panuje..??? Mnie się już pisać nie chce..Dziewczyny jakby co to do 10.maja mogę Foksię odwieść do Bianki...Jestem już taka zakręcona bo nie wiem co się z tymi postami dzieje i czy coś u Bianki wyszło czy nie ...I wogóle nie wiem co robić...Jakby transport był potrzebny to proszę na PW bo tu to jakiś obłęd totalny jest..:placz::placz::placz:[/quote] Alpina , ja ci pw wyslałam . Możesz przywieść kiedy Ci pasuje . Quote
malagos Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Kochane dziewczyny, życzę udanej akcji! Jak tę Foksię wyciagnać z budy, zapakować i przewieżć? Macie sadalin? Ta mała tabletka działa cuda, łapaliśmy dziką sunię w Ostrołęce na ulicy przez 5 dni i dopiero po sedalinie udało się. Trzymam kciuki, o ile tego postu nie zażre!!!:angryy: Quote
Alpina Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Najpier musimy tzn Ulka 18 musi przekonać Pana kierownika aby wogóle wydał Foksię...Tak teraz myślę na spokojnie, że muszę Foksię przywieść do Lublina a potem w wieczorny pociąg i do Wrocławia...Nie jestem pewna czy to wszystko wypali do 10 maja, więc najpewniej dam sobie ( na zorganizowanie wyjazdu do Mielca i do Wrocławia) i Biance ( na 100% zastanowienie się ) trochę czasu bo decyzja musi być przemyślana...Foksia pod żadnym pozorem nie może wrócić do schronu..I tak to przewiezienie jej i wogóle samo wyciągnięcie z budy ,będzie musiało odbyć się na prochach które jakims cudem trzeba jej podać aby łyknęła:cool1: Zorganizuję ten wyjazd pod koniec maja aż mi się Sońka po sterylce wygoi...I jeszcze jedno...Bianka ma już dwie kandydatki do sterylki i jednego kandydatta do kastracji...A Foksia najprawdopodobniej też sterylki nie ma...Jakby tak było, trzeba by się zebrać i sfinansować sterylkę Foksi. Piszę o tym teraz, żebyście się cioteczki zdeklarowały która może ile wpłacić, żeby nie zostawić Bianki na lodzie...Bianeczko jak już pisałam zorientuj się w sytuacji bo z Foksią łatwo nie będzie...Podejmij proszę najlepszą decyzję dla psów które już masz i dla Foksi... Quote
BIANKA1 Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Alpinko , już Ci na pw odpisalam . Prochy wszystkim swoim psom podaję albo ukryte w kawałku parówki , albo wcisnięte w odrobinę masła To zależy , kto co woli (OCZYWIŚCIE KTÓRY ZWIERZ CO WOLI ) Quote
Alpina Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 O tak Bianeczko, to znakomity sposób...Foksi to trzeba i w masło i w parówkę...Bo i tak pewnikiem spanikuje i jak znam życie nie będzie chciała podejść do tych smakowitości...:cool1: Ale jak już piałam Ci na PW mam dobry środek w areozolu..Od weta..Trzymajcie kciuki aby udało sie zorganizować jak najszybciej tę ratunkową ekspedycję...I nie zapomnijcie o pienążkach na sterylkę...Liczę na Was ciotuchny...jak już cos będę wiedziała to dam tu znać..bianeczko prosze o Twój numer na komórkę...:cool3: Quote
Sabina02 Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 [quote name='Alpina']O tak Bianeczko, to znakomity sposób...Foksi to trzeba i w masło i w parówkę...Bo i tak pewnikiem spanikuje i jak znam życie nie będzie chciała podejść do tych smakowitości...:cool1: Ale jak już piałam Ci na PW mam dobry środek w areozolu..Od weta..Trzymajcie kciuki aby udało sie zorganizować jak najszybciej tę ratunkową ekspedycję...I nie zapomnijcie o pienążkach na sterylkę...Liczę na Was ciotuchny...jak już cos będę wiedziała to dam tu znać..bianeczko prosze o Twój numer na komórkę...:cool3:[/quote] Ile kosztuje sterylka? Quote
BIANKA1 Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Alpina , już Ci na pw wyslałam telefon . no to jeszcze raz 604 116 056 Wszystko znika , cholery można dostać :mad: Nie wiem ile u nas kosztuje sterylka , ale napewno ponad 200 zl . Bedę negocjować , ale narazie nie mam z kim , bo P doktor wyjechala Quote
BIANKA1 Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 W takim razie czekam na Foksię w niedzielę rano . Powodzenia w wyciąganiu foksiastej ze schronu :lol: Quote
Czaka Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Ciekawe co ustaliły Ciotka Banka1 i Ciotka Alpina. Może to są już ostatnie dni Foksi w schronie:cool3: . Quote
BIANKA1 Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Ustalily , że Foksia przyjedzie w niedzielę , jak w schronie ją wydadzą . Widzę Twój post na dole strony , po kliknięciu " odpowiedz " Quote
Alpina Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Bianeczko jak już wiesz Foksia będzie u Ciebie w sobotę...Dowiedz się ile kosztuje sterylka i napisz...Najważniejsze rzeczy już zgrłam...Oby do soboty...Wieści będą w niedzielę, chyba, że Bianka odezwie się w cześniej;) Trzymajcie kciuki ! Quote
Sabina02 Posted May 2, 2007 Author Posted May 2, 2007 Moge dorzucic 50 zl na sterylke, tylko moge to dac tylko na AFN... Czy to Ci odpowiada??? GreenEvil ma moja karte do bankomatu. Ewentualnie moge ja poprosic by zrobila przelew na twoje konto... Quote
Recommended Posts