Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE=3]W takim razie życzę dużo, dużo zdrówka[/SIZE] !!!
Za jamniczki ślicznie dziękuję, sami mamy swoje stadko, a może komuś potrzeba malutkiej, śliczniutkiej i całkiem zdrowej suczki - Zadrusi!

Posted

Boże jak to Dogo chodzi!:comp26: Już myślałam, że mi nie starczy cierpliwości aby podnieść Foksię...Malagos życzę zdrówka..Słyszałam, że na przeziębienie najlepsza jest mała sunia...Foksia...Ale to tylko pogłoski...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='BIANKA1']Witaj Sabinko . Nawet banerek wkleilam dzięki Twojej instrukcji :evil_lol:[/quote]

Oooooo! A ja myslalam ze namieszalam z tymi instrukcjami...:evil_lol:

Posted

Zobaczylam ją przeglądającTwoje aukcje na ALLEGRO , a potem długo szukalam po wątkach :lol:
Biedna mala . Mam nadzieję , że los się do niej uśmiechnie :evil_lol:

Posted

Żyję, Alpinko, żyję :cool3:
Ale bierze mnie cholerka, jak to forum działa, az się nie chce odpisywać...
Jamniki nadal u mnie, bokserek tez, taki tłum i gwar, ze czasem nie mogę tego badziewia przekrzyczeć.
Cóż, pozostaje czekać na rozwój wydarzeń.

Posted

Piszę i piszę, a postów niet!
Żyję, ale nie chce się nic odpisywać, bo dogo szwankuje....
Jamniki nadal u mnie. Czekamy na ogłoszenia, moze w końcu coś się ruszy.
Foksiu, wytrzymaj jeszcze trochę....Ciocia Gosia myśli o Tobie, Serduszko....

Posted

Boże co się dzieje z tym Dogo...:comp26: Wczorajszych postów nigdzie nie ma...:???: Dobrze, że choć Malagos sie odezwała, bo już się zaczynałam martwić...

Posted

Ja robilam przymiarke do Foksi , ale wskoczyla mi Frytka :roll:
Zobaczymy , która z nas szybciej wyadoptuje swoje tymczasy . Malagos jamniczki , czy ja Frytkę . W każdym bądz razie Foksia jest następna w kolejce , albo u Malagos , albo u mnie we Wroclawiu .
Możecie zaczynać poszukiwania transportu , jeśli sie okaze , że Frytka jest tak spolegliwa jak mówią , to mogą być obie.

Posted

Dziewczyny złote...Jak potrzebny będzie transport to coś wymyślimy...Ew. mogę przywieść ją do Lublina...Może jakoś przez "podaj dalej" ;) dotrze na miejsce...

Posted

[quote name='Alpina']Dziewczyny złote...Jak potrzebny będzie transport to coś wymyślimy...Ew. mogę przywieść ją do Lublina...Może jakoś przez "podaj dalej" ;) dotrze na miejsce...[/quote]
Ja w transporcie niestety nie pomoge :shake:
Ale już mam Kropke z Lublina , wiec nie jest to niemożliwe :lol:
Może ktoś się znajdzie :cool3:
Teraz czekam na Frytke , która jedzie z Częstochowy -juz jest w drodze :evil_lol:
Ponoć jest bardzo grzeczna :lol:

Posted

Bianeczko, po cichu miałam nadzieję, ze Ty tu zajrzysz, pokochasz tę wredotkę i może pomożesz...Ona nie powinna dużej czekać...
Pomyśl o niej.

Posted

A w razie jakby naprawdę nie było tego transportu to wsiądę w pociąg i zawiozę ją do Bianki....z Mielca do Lublina przywiozę ją na 100% samochodem...Potem jakby co w klatkę i na pociąg...Bianeczka oceń sytuację z Frytką i daj kochana znać...

Posted

Jejku, A moze?....Aż nie śmiem marzyć...
foksi należy się domek, resocjalizacja i takie tak sprawy, zeby poczyuła sie kochana i doceniona...
Jeśli trafi do Bianki, to ja pomyslę nad nastepną koleżanką...Zulka?