Czaka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [SIZE=3]Na całe szczęście mamy Malagos ![/SIZE] :cool3: Quote
malagos Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 ..........która ma 7 sztuk psich i 3 koty, ledwie zyje, bo złapała jakąś grypę :placz: Moze ktoś chce 2 jamniczki? :eviltong: Quote
Czaka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [SIZE=3]W takim razie życzę dużo, dużo zdrówka[/SIZE] !!! Za jamniczki ślicznie dziękuję, sami mamy swoje stadko, a może komuś potrzeba malutkiej, śliczniutkiej i całkiem zdrowej suczki - Zadrusi! Quote
Tola Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Malagos zycze zdrówka, Foksi duzo, duzo szczęscia w szukaniu stałego domku Quote
malagos Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 To ja podnoszę panienkę na dobranoc! Jutro znów tu zajrzę :cool3: Quote
Alpina Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Boże jak to Dogo chodzi!:comp26: Już myślałam, że mi nie starczy cierpliwości aby podnieść Foksię...Malagos życzę zdrówka..Słyszałam, że na przeziębienie najlepsza jest mała sunia...Foksia...Ale to tylko pogłoski...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Czaka Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Mam nadzieję, że nasza Malagos wraca do zdrówka! :lol: :lol: :lol: Quote
BIANKA1 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 [quote name='Sabina02']Witaj BIANKA! :lol:[/quote] Witaj Sabinko . Nawet banerek wkleilam dzięki Twojej instrukcji :evil_lol: Quote
Sabina02 Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 [quote name='BIANKA1']Witaj Sabinko . Nawet banerek wkleilam dzięki Twojej instrukcji :evil_lol:[/quote] Oooooo! A ja myslalam ze namieszalam z tymi instrukcjami...:evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Zobaczylam ją przeglądającTwoje aukcje na ALLEGRO , a potem długo szukalam po wątkach :lol: Biedna mala . Mam nadzieję , że los się do niej uśmiechnie :evil_lol: Quote
Alpina Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Malagos chyba rozchorowała się na dobre...Bo jakby była zdrowsza, to zajrzałaby do Foksi...Biedaczka ...Malagos żyjesz??? Quote
malagos Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Żyję, Alpinko, żyję :cool3: Ale bierze mnie cholerka, jak to forum działa, az się nie chce odpisywać... Jamniki nadal u mnie, bokserek tez, taki tłum i gwar, ze czasem nie mogę tego badziewia przekrzyczeć. Cóż, pozostaje czekać na rozwój wydarzeń. Quote
malagos Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Piszę i piszę, a postów niet! Żyję, ale nie chce się nic odpisywać, bo dogo szwankuje.... Jamniki nadal u mnie. Czekamy na ogłoszenia, moze w końcu coś się ruszy. Foksiu, wytrzymaj jeszcze trochę....Ciocia Gosia myśli o Tobie, Serduszko.... Quote
Alpina Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Boże co się dzieje z tym Dogo...:comp26: Wczorajszych postów nigdzie nie ma...:???: Dobrze, że choć Malagos sie odezwała, bo już się zaczynałam martwić... Quote
BIANKA1 Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Ja robilam przymiarke do Foksi , ale wskoczyla mi Frytka :roll: Zobaczymy , która z nas szybciej wyadoptuje swoje tymczasy . Malagos jamniczki , czy ja Frytkę . W każdym bądz razie Foksia jest następna w kolejce , albo u Malagos , albo u mnie we Wroclawiu . Możecie zaczynać poszukiwania transportu , jeśli sie okaze , że Frytka jest tak spolegliwa jak mówią , to mogą być obie. Quote
agusiazet Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Biedna Foksia, jak ona przeżyła wczorajszą burzową nawałnicę jaka była w Mielcu!!! To było straszna burza z piorunami, silnym wiatrzyskiem i gwałtownymi falami deszczu!!! Quote
Alpina Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Dziewczyny złote...Jak potrzebny będzie transport to coś wymyślimy...Ew. mogę przywieść ją do Lublina...Może jakoś przez "podaj dalej" ;) dotrze na miejsce... Quote
BIANKA1 Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 [quote name='Alpina']Dziewczyny złote...Jak potrzebny będzie transport to coś wymyślimy...Ew. mogę przywieść ją do Lublina...Może jakoś przez "podaj dalej" ;) dotrze na miejsce...[/quote] Ja w transporcie niestety nie pomoge :shake: Ale już mam Kropke z Lublina , wiec nie jest to niemożliwe :lol: Może ktoś się znajdzie :cool3: Teraz czekam na Frytke , która jedzie z Częstochowy -juz jest w drodze :evil_lol: Ponoć jest bardzo grzeczna :lol: Quote
malagos Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Bianeczko, po cichu miałam nadzieję, ze Ty tu zajrzysz, pokochasz tę wredotkę i może pomożesz...Ona nie powinna dużej czekać... Pomyśl o niej. Quote
Alpina Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 A w razie jakby naprawdę nie było tego transportu to wsiądę w pociąg i zawiozę ją do Bianki....z Mielca do Lublina przywiozę ją na 100% samochodem...Potem jakby co w klatkę i na pociąg...Bianeczka oceń sytuację z Frytką i daj kochana znać... Quote
malagos Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Jejku, A moze?....Aż nie śmiem marzyć... foksi należy się domek, resocjalizacja i takie tak sprawy, zeby poczyuła sie kochana i doceniona... Jeśli trafi do Bianki, to ja pomyslę nad nastepną koleżanką...Zulka? Quote
Recommended Posts