Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na AFN jest 527 zl dla niewidomej Niki. Nika narazie na operacje nie jedzie, to moze przezuce chociaz ta koncowke (27 zl) na Foksie... Zaraz napisze w tej sprawie do GreenEvil... Wiem ze to malo... ale niestety musze jeszcze wplacic na Niki hotelik i transport w najblizszym czasie.

Posted

Alpino, dzięki za zaufanie!!! Wiem z PW, że dla Foksi wpłynie ok. 100 zł od kochanych dziewczyn z Jarocina. Nie wiem, czy mogę pisać od kogo, ale pewnie będzie na dniach!!!!:lol:

Posted

[B]Agusiu[/B] list polecony,priorytetowy w drodze do Ciebie...Wczoraj wysłałam ale po południu,więc najpewniej będzie w poniedziałek...

Podziękowowania dla wspaniałych cioteczkek. [B]Viwat Jarocin!:Rose:[/B]

Posted

Taak...Ale Foksię czeka jeszcze sterylka :roll: Z tego co mówiła [B]Foksia i Dżekuś[/B] to w tym hoteliku...Więc Cioteczki kochane planujcie wydatki na czerwiec z tym uwzględnieniem...;)
Wiem, że przynudzam...Ale nie dam Wam o tym zapomnieć...:siara:

Posted

[quote name='Ulka18']Na pewno uzbieramy ile trzeba...i Foksia znajdzie nowy, dobry dom dzieki pomocy Krakowianek :loveu:[/quote]
Foksia znajdzie domek napewno mając tyle cioteczek wokól siebie ,którym jej los nie jest obojętny.
Czekamy na Foksię z utęsknieniem .jak tylko Jagielonka się troszkę uspokoi i poczuje że jej nic nie grozi poprosimy panią Magdę o wystę w kundlu i nasza pięknośi i może inne foksiki znają domki.;)

Posted

Ulka wielka prośba trzeba potwierdzić kiedy foksia będzie mogła przyjechać do krakowa bo po niedzieli robi się w niepołomicach jeden boks wolny i dziewczyny musza wiedzieć kiedy przyjedzie bo muszą wiedzieć co mają robić jakby ktoś chciał boks wynająć.

Posted

Po ktorej niedzieli jest wolny boks? Po tej?
Trzeba poczekac 10 dni po szczepieniu, szczepienie bylo 28.maja. Foksia jest 5 dzien po szczepieniu. Czyli w piatek/sobote moglaby przyjechac. Czy to za wczesnie?

Posted

[quote name='Ulka18']Po ktorej niedzieli jest wolny boks? Po tej?
Trzeba poczekac 10 dni po szczepieniu, szczepienie bylo 28.maja. Foksia jest 5 dzien po szczepieniu. Czyli w piatek/sobote moglaby przyjechac. Czy to za wczesnie?[/quote]

mysle,ze w sobote bedzie najlepiej zeby Foksia przyjechała z Mawim bo wtedy transpor bedzie tanszy podzielony na dwa psiaki.
Ulka napisz ile zostało z tych pieniązków ,które dziwewczyny wpłacały na sterylkę po odliczeniu szczepienia ,żebysmy z Irenka wiedziały ile mamy dopłacić .

Posted

Beatko,
za co Ty chcesz doplacac? bo nie rozumiem...bylo chyba ze 150 zl na koncie schroniska, ale musze to sprawdzic na watku, kto wplacic na konto schronu...to na transport zostaloby ze 130,-zl. Ale to do podliczenia jeszcze.

Posted

Z tego co na wątku jest zadeklarowane, to [B]na konto schroniska [/B]wpłacili na sterylkę:
[I]Sabinka02[/I] - [U]50 PLN
[/U][I]barkot -[/I][U]50 PLN[/U]
[I]Ja [/I]- [U]30 PLN[/U]
[I]terra[/I] - ( z tego co jej zostało na sterylki z bazarków i przeznaczyła na transport) - [U] [/U][U]53 PLN[/U]
Razem to daje [U][B]183 PLN
[/B][/U][I] Ulka18 - Agusiu[/I] sprawdż jeszcze na schroniskowym koncie i sprawa jasna..;)

Posted

Pisalam panu kierownikowi kiedys, ze jest wplat ok. 180 zl na koncie schroniska. Zeby zaszczepic, nie sterylizowac (bo malo czasu), a reszta niech idzie na paliwo. Trzeba liczyc po ok. 130-140 km w jedna strone, czyli razem ok. 280 km. To potrzeba ze 30 litrow do poloneza/busa, wyjdzie ze 130 zl. Zostanie moze na jakis transporterek czy szelki na podroz.

Posted

Czyli na miesiac hoteliku mamy zebrane na pewno....:multi:
Bede chciala namowic p.kierownika na transport Foksi oraz Mawiego na ta sobote, jesli Beatka potwierdzi...

Posted

Cioteczki, czy nie daloby sie zalatwic hotelik tez dla tej suni z Ostrowca?

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=67836[/URL]

Konieczna jest dla niej sterylka, bo to bezdomna sunia. Hotelik bedzie potrzebny na jakies dwa tygodnie po sterylce...

Jesli nie bedzie poddana sterylizacji to co bedzie z jej dziecmi jesli zajdzie w ciaze???

Posted

[quote name='Ulka18']Czyli na miesiac hoteliku mamy zebrane na pewno....:multi:
Bede chciala namowic p.kierownika na transport Foksi oraz Mawiego na ta sobote, jesli Beatka potwierdzi...[/quote]

Ula wczoraj w tej sprawie próbowałam sie do ciebie dodzwonić ,wszystko czeka na przyjazd Mawiego i Foksi i chciałm wlaśnie prosić o ten tansport,
Ulka daj znać czy kierownik sie zgodził i o której przyjedzie do niepołomic żebyśmy z Irenką mogły przyjechać

Posted

[quote name='Sabina02']Cioteczki, czy nie daloby sie zalatwic hotelik tez dla tej suni z Ostrowca?

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=67836[/URL]

Konieczna jest dla niej sterylka, bo to bezdomna sunia. Hotelik bedzie potrzebny na jakies dwa tygodnie po sterylce...

Jesli nie bedzie poddana sterylizacji to co bedzie z jej dziecmi jesli zajdzie w ciaze???[/quote]
Sabinka ta sunka jest śliczna u nas w schronisku jak tylko pojawiają sie kudłate suczki zaraz są adoptowane,.
Hotelik zawsze mozna załatwić ale skąd na to wziąść peniązki.

Posted

Dzisiaj w skarpecie Foksi po wpłacie[B] ewatonieja, zuzanna s, agata c [/B]jest [U]375 PLN[/U] + będzie wpłata od [B]VIRIS[/B] [U]80 PLN [/U]To daje [B]455 PLN.
[/B]Razem z [U]200 PLN[/U] Pani od [B]Foksi i Dżekuś [/B]Foksia ma [B]655 PLN :sweetCyb:
Sabinka [/B]jak możemy pomóc tej suni...?
Co proponujesz? Jak uzbierać pieniążki? Szkoda niuńki :(