Ulka18 Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Zrobmy jakis bazarek, moze allegro dla Foksi. Nie wiem co jeszcze, zeby miec pieniadze na hotelik. Musimy miec minimum 600 zl na jeden miesiac, zeby dziewczyny mogly tam Foksie w hoteliku wyprowadzic na prosta. Bez tego nie ruszymy :shake: Transport do Niepolomic mysle, ze by sie znalazl i to juz niedlugo za 10-14 dni. Do hoteliku bedzie jechal MAWI collie, tylko musimy poczekac az szczepionka na wirusowki u niego zadziala i zwolni sie miejsce w hoteliku. Kierownik nasz wczoraj wiozl kolaka z Ostrowca do hoteliku, wiec juz wie, gdzie to jest. Wzialby 2 psiaki, tylko musimy miec tez srodki na transport. Quote
Alpina Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Ulka18 ja na razie deklaruję 50PLN może będę mogła więcej... Dopiero co jestem po sterylce Soni i czeka mnie kolejna na szczęście ostatnia...Jakby coś trzeba było nagle zapłacić to napisz...Szczepionkę i to bardzo dobrą mam tylko trzeba by ją było zawieść w lodówce..Może ktoś mógłby ją ode mnie( z Lublina) zabrać - mam taką termiczną torbę...Albo przewieść w termosie... Boże, już sama nie wiem...Znowu mam nadzieję na cud... Quote
Ulka18 Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Alpina, szczepienie bedzie na miejscu w schronisku. Nie ma sensu wozic szczepionki. Trzeba by zmienic tytul watku, ze zbieramy na hotelik. Quote
Alpina Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Już napisałam PW do [B]Sabinki02 [/B]z prośbą o zmianę [B]...[/B] Quote
agusiazet Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Alpino, podziwiam Cię. A gdzie zbieracie pieniądze na Foksię, na AFN-ie? Jeśli tak coś wpłacę! I, bardzo polecam, rozsyłanie PW do DG-ków z prośbą o wsparcie. W przypadku maksi z tych listów i bazarków wpłynęło ponad 700 zł. Quote
Alpina Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [B]Aguniu[/B] cały podziw to dla [B]Foksi i Dżekuś [/B]bo ta cioteczka kochana wypatrzyła Foksię i znalazła hotelik i opiekunki...Oraz dla [B]Ulka18 .[/B]Bez nich nic się nie uda... Proszę odpowiedz co i jak z tym ANF -em... Quote
Ulka18 Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote] I, bardzo polecam, rozsyłanie PW do DG-ków z prośbą o wsparcie. W przypadku maksi z tych listów i bazarków wpłynęło ponad 700 zł. [/quote] Agusiu, do kogo wysylalas te prosby? Do wszystkich uzytkownikow z listy? Czy tylko do takich, ktorzy bywaja na pwp? Alpina, jak tylko Agusia napisze co i jak, trzeba zaczac wysylac pw z linkiem do tej strony, gdzie Beatka pisze co jest potrzebne do umieszczenia Foksi w hoteliku. Jakos sie umowimy kto wysyla do kogo. Quote
Alpina Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/private.php?do=newpm&pmid=1294096"]http://www.dogomania.pl/forum/private.php?do=newpm&pmid=1294096 [/URL] W tym linku są podane opłaty jakie trzeba przeznaczyć na ANF zależnie od wpłacanej kwoty...Np. [U][B]50 PLN + 4 PLN[/B][/U] z dopiskiem [B]dla Foksi Jagiellonki...[/B] OK Uleczko18, właśnie tak czekam aż tu się zjawi Agusia... Quote
Sabina02 Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Nazwijmy skarpete [B]" Foksia Jagiellonka Mielec"[/B]. Skarpeta zostanie otwarta przy pierwszej wplacie... Quote
Sabina02 Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Ja wiecej niestety nie moge pomoc, poza tymi 50 zl, ktore wyslalam na Foksi sterylke, bo zobowiazalam sie wesprzec finansowo operacje niewidomej Niki, a to troche kasy jest... Przykro mi...:shake: Quote
Alpina Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Ulka a z tych wpłat na sterylkę której Foksia nie będzie miała, nie można opłacić chociażby podróży? Czy to już"umarł w butach" i przepadło? Quote
Ulka18 Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [QUOTE]Ulka a z tych wpłat na sterylkę której Foksia nie będzie miała, nie można opłacić chociażby podróży?[/QUOTE] Ja nic nie wiem, zeby sunia miala odwolana sterylke :crazyeye: wiem, ze kierownik ostatnio w rozjazdach, wczoraj trasa Mielec-Ostrowiec-Niepolomice-Mielec, przedwczoraj byl u mnie z mini kolaczka, nie mial czasu pisac. Ale zapytam czy Foksia bedzie miala sterylke, jesli nie bedzie na transport. Pieniadze na pewno nie przepadna. Quote
Ulka18 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Beatko masz maila ode mnie. Pisalam do p.kierownika z kopia do Ciebie. Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='Ulka18']Beatko masz maila ode mnie. Pisalam do p.kierownika z kopia do Ciebie.[/quote] Aga dziękuje za informacje . Najważniejsze teraz jest żeby Foksia była zaszczepiona na choroby zakażne z reszta jak tylko beda pieniązki sobie poradzimy. Transport tez nie jest problemem bo albo tak jak pisałaś może przyjechać z Mawim i wtedy bedzie taniej ,albo cos wymyslimy ,najwazniejsze jest żeby jak najszybcjej przyjechała do hotelku bo szybko jej domek znajdziemy -obiecuje. Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Mam dobra widomość ,jak Foksia przyjedzie do hoteliku mam Pania ,która adoptowała od nas ze schroniska dwa pieski -powiedziala ,że wplaci na Foksie 200 zł. :lol: Quote
Alpina Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Super...:multi: Ja mam nadzieję, że znajdą się jeszcze wrażliwi dogomaniacy którzy wesprą tę akcję finansowo i Foksia jednak pojedzie do hoteliku... Quote
Zmysł Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Alpina, dzięki za pw. Jestem trochę spłukany - wszędzie jakieś tragedie, ale w poniedziałek prześlę 50,00 zł + 4. Pozdrawiam i trzymam kciuki za Foksię. Quote
malagos Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Ale sie cieszę, ze Foksia nie zostanie bez pomocy (ona jeszcze nie wie, ze tej pomocy CHCE, a udaje ważniaczkę!) Quote
BIANKA1 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Pomóc finansowo niestety nie mogę , bo ciągle mam wydatki na Frytkę , ale wspieram Was duchowo . Tak bym chciała , żeby się jej udało :oops: Quote
Zmysł Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Kasę mam przesłać na to konto AFN, które jest na ich stronie? Quote
agusiazet Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Tak z dopiskiem dla Foksi Jagiellonki z Mielca!!1 Quote
Ulka18 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Foksia ma byc dzisiaj sterylizowana. Taka mam informacje od pana kierownika. Mamy 21 dni na zebranie 600 zlotych na pierwszy miesiac w hoteliku. No chyba, ze sie nie uda wysterylizowac z jakis wzgledow, to wtedy mamy 10-14 dni. [QUOTE]Od: "mtoz" <[email protected]> Do: "Ulka1813 z dogomanii" <[email protected]> Temat: Re: foksia ostatnia szansa Data: 26 maja 2007 6:54 Będziemy próbować wysterylizować Foksię dzisiaj ale gorzej ze szczepieniem na wirusówki. Nie można zaszczepić bezpośrednio przed sterylka i dwa tygodnie po sterylce.[/QUOTE] Quote
Ulka18 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Podsumowujac mamy : 200 zl od znajomej Pani od Beatki, 50 zl od Zmysla oraz 50,- zl od Sabinki. To na dwa tygodnie pobytu w hoteliku :multi: Na pewno zbierzemy wiecej, wierze w to mocno :kciuki: Quote
Recommended Posts