AMIGA Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Nol pieknie, pięknie., Żeby kózka nie skakała.... A wspominasz jak Pyzulec skakał po schodach :lol: Ale Pyzulec ma całe nóżki :evil_lol: Zyczę dalszych wspaniałych przygód i spacerków i skubanek i w ogóle w ogóle:loveu::loveu: Quote
monita Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='AMIGA']Nol pieknie, pięknie., Żeby kózka nie skakała.... A wspominasz jak Pyzulec skakał po schodach :lol: Ale Pyzulec ma całe nóżki :evil_lol: Zyczę dalszych wspaniałych przygód i spacerków i skubanek i w ogóle w ogóle:loveu::loveu: No tak wspominałam ... :p Najbliższa przygoda, którą planujemy, to wyjazd na Mazury :razz: [quote name='weszka']O rany! A co się stało monita??? Mam skręconą :placz: Pierwszy raz gips i wszystko mi przeszkadza. Już od samego gipsu, noga mnie boli :placz: A do tego wszystkiego jak na złość, wczoraj miałam iść na rozmowę w sprawie pracy ( już przepadła ) :shake: i cały tydzień, zawalony mam załatwieniami :shake: Jak pech ... to pech :placz: Quote
AnkaG Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Bieeedna Monitka. :calus: A kto chodzi ze sznupkami??? Quote
monita Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Mamuśka ;) ma teraz urwanie głowy :p A jutro przyjdzie znajomy :diabloti: Dzisiaj wyszłam na chwilkę ( musiałam iść zrobić zdjęcia ) i ledwo wróciłam do domu. Miałam raptem do przejścia kilkanaście metrów. Efektem tego "spaceru" było leżące popołudnie, bo już nie miałam na nic siły :placz: Quote
monita Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Dawno nie było zdjęć :p Ale korzystając z okazji, że siedzimy w domu, mam prezencik :razz: Sesja łóżkowa ;) A na koniec mała zagadka ;) Gdzie jest głowa ;) Quote
AMIGA Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Ja wiem, ja wiem, na szyji!!!!:evil_lol: Śliczny czarnuszek na ślicznej pościeli :loveu: Quote
monita Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Bingo ;) tylko gdzie ta szyja :diabloti: Hahaha pościel z Myszką Miki :mdrmed: Quote
Hala Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Oj tej to się udało..pańca ma świra na punkcie psa. :diabloti: :loveu: Quote
AMIGA Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 monita napisał(a):Bingo ;) tylko gdzie ta szyja :diabloti: Hahaha pościel z Myszką Miki :mdrmed: Ja wiem, ja wiem - szyja na karku, a żeby uprzedzić dalsze pytania, to kark na tułowiu, a tułów na łapkach, a wszsytko to razem na pięknej pościeli, no a tak w ogóle to........na zdjęciu :evil_lol: Quote
monita Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Hala']Oj tej to się udało..pańca ma świra na punkcie psa. :diabloti: :loveu: Hala skąd to wiesz ?? :diabloti: ;) [quote name='AMIGA']Ja wiem, ja wiem - szyja na karku, a żeby uprzedzić dalsze pytania, to kark na tułowiu, a tułów na łapkach, a wszsytko to razem na pięknej pościeli, no a tak w ogóle to........na zdjęciu :evil_lol: PyZuli pościel też przypadła do gustu :p Quote
AnkaG Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Ooo Pyza znowu w pościeli - a ktoś tak się zarzekał ... A głowa jest z lewej strony u góry :p:eviltong: Quote
monita Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 AnkaG bo moje psy nie śpią w pościeli, tylko korzystają z okazji, że łóżko jest wolne ;) Quote
AnkaG Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='monita']AnkaG bo moje psy nie śpią w pościeli, tylko korzystają z okazji, że łóżko jest wolne ;) Dobra dobra - co foty to Pyza w łóżku :eviltong: A tak wogóle to łóźko jest do spania i Pyza to wie. :diabloti: Quote
monita Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 W takim razie będą inne sesje :eviltong: Ale w przyszłym tygodniu ;) PS : Ma ktoś może nowy magazyn Mój Pies ?? Podobno jest dobry artykuł - gdzie jeździć z psem na wakacje :razz: Quote
ariss Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 monita napisał(a):W takim razie będą inne sesje :eviltong: Ale w przyszłym tygodniu ;) PS : Ma ktoś może nowy magazyn Mój Pies ?? Podobno jest dobry artykuł - gdzie jeździć z psem na wakacje :razz: nie artykuł tylko dodatek...cała taka malutka gazetka,ale jak dla mnie bez rewelacji;) Quote
ariss Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 monita napisał(a):Jest coś o Mazurach :razz: teraz nie wiem gdzie to wepchnełam....ale na bank:razz: Quote
monita Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Obiecane zdjęcia - tym razem nie na łóżku :diabloti: Zarośnięty potwór ;) Tutaj Maksowi wyszedł dziwny kolor brody :hmmmm: Quote
weszka Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Słodkie :loveu: Chciałabym żeby Dirki miała taki prosty włos na łapach jak ma Pyzulec :roll: Nie mówiąc o gęstości brody :evil_lol: Quote
monita Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Miło mi to słyszeć ;) Broda jest gęsta ... oj jest :razz: tylko ruda :diabloti: Quote
monita Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Wiem, że mają ;) :eviltong: PS : Czy spacer z lustrem dalej aktualny ?? Tzn za jakiś tydzień lub dwa ;) Quote
Recommended Posts