MaDi Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 http://www.dogomania.pl/forum/threads/233217-Ponad-30-dzikich-ps%C3%B3w-rozpadaj%C4%85cy-si%C4%99-dom-i-starsza-kobieta-realia-polskiej-wsi?p=19771190#post19771190 Quote
teresz10 Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Pola od wczoraj jest już w DS. Wszystko jest ok. Mała spała w łóżku, zadowolona podobno macha ogonkiem, kładzie sie na boku i zaczepia nosem rękę aby ja myziać. U mnie tez tak juz zaczepiała gdy była wyluzowana . A to oznacza ze dobrze sie tam czuje. W poniedziałek pojadą na zdjęcie szwów, ja sie juz nie bede jej pokazywała... takie życie... Quote
__Lara Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Superowo :D Tzn. obydwie suńki mają już domki? :) :) :) Quote
Sarunia-Niunia Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 No z tego co cioteczki piszą wynika, że dziewczynki mieszkają już w swoich domkach!!! Fantastycznie i jak szybko!!! Super!!! Gdyby więcej historii niechcianych psinek tak się kończyło, było naprawdę cudnie:) Quote
teresz10 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Dzisiaj Pola miała zdjęte szwy po sterylce , pojechaliśmy z nowymi włascicielami na bezpłatne chipowanie. Sunia juz zdecydowanie wybrała sobie własciciela w postaci pani. Spi w łóżku i zaczyna podobno wybrzydzac w jedzeniu. Nie szczeka i jest...aż za grzeczna - to słowa włascicieli... Dzisiaj na rozstanie dostałą ode mnie w prezencie swoja zieloną bandamkę która przyniosła jej dom...Pola nazywa się Mila, Milka jak ...czekoladka. Quote
Sarunia-Niunia Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 No proszę, Milka... ładnie:) Ale taka z Niej słodycz, że się nie dziwię:):):) Quote
Merys Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Kochani! Bardzo prosimy o oddanie głosu na naszą Fundację Lubelską Straż Ochrony Zwierząt w konkursie firmy Furkidz.eu Głosowanie trwa do 6 grudnia, do godziny 20.00. Nie musicie się logować/rejestrować Trzy pierwsze organizacje otrzymają odpowiednio 20, 15 i 10 obroży z serii Active. Prosimy udostępniajcie i głosujcie, potrzebna nam pełna mobilizacja! W imieniu naszym i naszych podopiecznych, dziękujemy za każdy oddany głos. http://www.furkidz.eu/ Quote
Recommended Posts