Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dla Fenka dzisiaj wielki dzień :lol: Ma szansę na nowy , wspaniały domek :multi:..Nowa Pani Fenka czeka na niego . Już wczoraj chciala po niego przyjechać:evil_lol: Wszystko teraz w rękach cioteczki ULV :roll: Cioteczko ??? Jaka decyzja????????? :razz:

Posted

Gdyby Fenek miał kręconą siorstkę, za nic nie wzięłabym go za psa. Toż to wypisz, wymaluj OWIECZKA (na pierwszym zdjęciu z pierwszego postu):lol:

Posted

W ciągu 2 tygodni zagościly w moim domu dwie maleńkie psie sierotki :shake: Oba pieseczki grzeczne , posłuszne , wszystko jedzą-- i niewiele bo są maciupińkie-- skrzywdzone przez człowieka :angryy: ZA CO!!!!!!!!. Widzę jak się otwierają , jakie są ufne i szczęśliwe że ktoś je pokochal Fenek to piesek ideał. Śpi spokojnie calą noc , nie rozrabia , nie brudzi , ślicznie się bawi , cieszy się ze spacerków , posluszny , przybiega na zawolanie choć imię Fenek ma od 2 dni:cool1: I tak wyrzucić na ulicę ?:mad: Nie mogę tego zrozumieć :-(

Posted

Tak :loveu: Fenek szalał ze szczęscia:lol: Szkoda , że ciocia ULV się nie odzywa , bo Fenek miał szansę już dzisiaj być z nową pancią. Ale wybaczamy Jej bo szuka Skorka :shake:

Posted

:diabloti: Nowa Pani jest na 100% zdecydowana:evil_lol:

Jej mama była u mnie i bardzo się z Fenkiem zaprzyjażniła w kilka minut:eviltong:

Fenek to wie jak się przypodobać:cool3:

Dzwonilam do ULV i jutro po 18 odwozimy Fenka do nowej Pani:multi:

ps. Pani powiedziala że Fenek jest ŚLICZNY :crazyeye:
, a dlatego jutro , żeby Fenek i nowa pani mieli dużo czasu tylko dla siebie:oops:

Posted

Jaki ten Fenek BIAŁY.
BIANKA, coś Ty z nim zrobiła?
Ja mojego ostatniego psiaka ze schronu już 3 razy kąpałam (jest u mnie od miesiąca), a ciągle żółty tam, gdzie miał być biały :lol:

Posted

Dzisiaj dla Fenka wielki dzień:lol:

Mam nadzieję że nowa Pani zachwyci się niezwyklą urodą Feneczka:evil_lol: (jeszcze go nie widziala) i pokocha calym sercem :loveu: On tak się cieszy do człowieka ,tak pragnie go zadowolić swoim postępowaniem:lol: Biegal luzem po łące , skakał jak konik i co chwilę przybiegal do mnie sprawdzając czy jestem i czy go podziwiam. Maluszek słodziaczek :p - i pomyśleć , że mial już wyrok śmierci :angryy:

Posted

Kilka domów obok mieszka Pani , która jak parę lat temu się wprowadzila to wylapala i wysterylizowala bezpańskie koty z mojej okolicy . Ja te koty karmiłam całe lata . Po tej akcji nie ma już problemu bezpańskich kotów na mojej ulicy . I ta pani ma 2 dorosłe córki . Starsza wyprowadziła się do własnego , malego mieszkanka . I wlaśnie przechodząc obok domu sąsiadki , opowiedzałam o Fenku. A pani powiedziala , że jej córka myśli o przygarnięciu kota lub psa ze schroniska, Zadzwonila do córki i młoda pani zgodzila się na Fenka:lol: Dla moich kochanych sąsiadek nie liczy się uroda zwierzaka . PIESEK MIAL BYĆ MALY I NIC WIĘCEJ :evil_lol: Zwykły zbieg okoliczności albo przeznaczenie:loveu: