Leokadia Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Aaaaaa, poryczałam się ze śmiechu:evil_lol: Quote
gops Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 :evil_lol: śmiesznie Mój przy tej reklamie biega po mieszkaniu i szczeka " jest tu jakiś cwaniak ? " , zawsze tak robi jak słyszy jakiegoś psa nawet w telewizji . Quote
Besti Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 [quote name='leónowa']Aaaaaa, poryczałam się ze śmiechu:evil_lol:[/QUOTE] Haha jak pierwszy raz zaczęła wyć to ja spanikowałam, normalnie serce mi stanęło, gorąco się zrobiło bo ona nigdy nie wydała takie dźwięku z siebie :D :D :D [quote name='gops']:evil_lol: śmiesznie Mój przy tej reklamie biega po mieszkaniu i szczeka " jest tu jakiś cwaniak ? " , zawsze tak robi jak słyszy jakiegoś psa nawet w telewizji .[/QUOTE] Ta reklama musi mieć co w sobie skoro Clayek też tak reaguje. A komisarza Alexa ogląda? Moja ostatnio cały odcinek obejrzała:evil_lol: Quote
YxNinaxY Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Hunter natomiast zdziwiony był wyciem Bestii :D A wymyśliłam tyle, że ten weekend mam wolny i chętnie wybiorę się na spacer z Wami, o ile wy macie czas ;) Quote
Oscar Patric Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 My także o Was pamiętamy,ale Nas też ostatnio nie było:) Quote
Sonka95 Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Ale wyje :D pewnie chciała , żebyś jej jeszcze raz puściła :evil_lol: :diabloti: Quote
Kaaasia Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Hahahahaha, padłam :lol: Moje nie reagują nic a nic. Quote
Guest wolfheart Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 [quote name='Besti']Haha jak pierwszy raz zaczęła wyć to ja spanikowałam, normalnie serce mi stanęło, gorąco się zrobiło bo ona nigdy nie wydała takie dźwięku z siebie :D :D :D [/QUOTE] hahaha moja Luna zawsze wyje do karetki/policji/straży na sygnale:evil_lol: Quote
Besti Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 [quote name='YxNinaxY']Hunter natomiast zdziwiony był wyciem Bestii :D A wymyśliłam tyle, że ten weekend mam wolny i chętnie wybiorę się na spacer z Wami, o ile wy macie czas ;)[/QUOTE] W tą sobotę pracuje do 18 więc odpada. Niedziela? Jak Wam pasuje? [quote name='unikatowydiament']My także o Was pamiętamy,ale Nas też ostatnio nie było:)[/QUOTE] To wielki powrót :evil_lol: [quote name='Sonka95']Ale wyje :D pewnie chciała , żebyś jej jeszcze raz puściła :evil_lol: :diabloti:[/QUOTE] Nie wiem, może ona się martwi o tego psa? bo oczy wybałusza po tym wyciu :evil_lol: [quote name='Kaaasia']Hahahahaha, padłam :lol: Moje nie reagują nic a nic.[/QUOTE] :evil_lol: Czyli moja ma tylko jakieś odchylenia umysłowe [quote name='marta.k9080']hahaha moja Luna zawsze wyje do karetki/policji/straży na sygnale:evil_lol:[/QUOTE] Aaaaa za syrene gratisową robi:evil_lol: Hahahah właśnie leciała ta reklama na tvnie i znów łuuuuuuuuuuuuuuuuu potrójne a teraz piszczy i robi oczy jakby ktoś ją lał Quote
Bobryna Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Hahaha, ale fajnie Bestyja zawodzi :lol: ale nie wiem o co jej chodzi z tą reklamą, moje tylko przez chwilę nasłuchują, a potem olewka ;) [quote name='marta.k9080']hahaha moja Luna zawsze wyje do karetki/policji/straży na sygnale:evil_lol:[/QUOTE] Nasz Czesiek to wyje tylko na "psy" :diabloti: (Kiedyś stoimy z psami i rozmawiamy ze znajomymi, jedzie karetka na sygnale, piesy nic, jedzie wóz policyjny na sygnale, Czesiek zaczyna wyć :lol:) Quote
Oscar Patric Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 co tam słuchać? chętnie fotki bym pooglądała:) Quote
Besti Posted April 18, 2014 Author Posted April 18, 2014 Żyjemy :P Nie sądziłam, że ktoś o nas pamięta :) U nas intensywnie dlatego nie mam czasu siedzieć na dogo :) Od stycznia mamy już trzeciego tymczasowicza, najpierw był Dżony, później Rottson które znalazły super domy :) Teraz jest Magik - okazał się chory (kręgosłup) więc potencjalny dom zrezygnował z adopcji. Ja znalazłam prace :eviltong: Ale jestem tam tylko do końca maja bo mam inne plany - przeprowadzka :) A Bestia została wysterylizowana W KOŃCU i chodzimy sobie na szkolenie PT i IPO :) Jest suuuper To tyle :P Spokojnych świąt wszystkim życzę i dużo słoneczka :) :loveu: Quote
Vailet Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 oo super, jak wam idzie IPO? jakieś zdjęcia? :cool3: Quote
Sonka95 Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 Super , że dałaś znać co tam u was :) Również życzymy Wesołych Świąt Wielkanocnych :loveu: Quote
Besti Posted April 18, 2014 Author Posted April 18, 2014 [quote name='Vailet']oo super, jak wam idzie IPO? jakieś zdjęcia? :cool3:[/QUOTE] Na razie to początki IPO, ćwiczymy mocny chwyt pozoranta bo małpa na podniesioną rękę puszcza rękaw :P Albo chwyta za nogawki haha Ale jara się dziewczyna najmocniej z całej grupy i szarpie porządnie więc zawsze pot mi po dupie leci i zawsze wracam z połamanymi paznokciami czy odciskami:diabloti: Zdjęć na razie nie mam. [quote name='Sonka95']Super , że dałaś znać co tam u was :) Również życzymy Wesołych Świąt Wielkanocnych :loveu:[/QUOTE] Odezwe się znów za pół roku haha Quote
Leokadia Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 Tyle zmian u was...pokażesz no kiedyś tych tymaczasowiczów?;) Quote
Vailet Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 A powiedz mi jak to wyglada tzn trzeba cos przed tym zaliczyc albo cus? Chce z moim sprobowac ale nie wiem czy sie nadaje Quote
Kaaasia Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 Takie zmiany a ty cicho siedzisz. PT robicie tam co wcześniej czy w innym miejscu? I też czekam na obszerne relacje z IPO. Ja się może na jesieni zbiorę bo teraz mam takiego lenia że szkoda gadać. Quote
Oscar Patric Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 duże zmiany macie za sobą,a najważniejsze że na plus:kciuki: Quote
Majkowska Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 My tez o was pamiętamy :) Jak tam wam się święta kończą ? Quote
Recommended Posts