Aga_Mazury Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='lidka_park']Ech, jutro nie bedzie mnie w schronisku... ciekawe z kim Rysio jutro pójdzie na spacer :evil_lol:[/quote] pewnie nie wyjdzie:shake: znając życie...bo rąk za mało Quote
cytrynka10 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 no ciekawe ciotka z kim on jutro pójdzie :) jak wogóle pojdzie Quote
Matusz Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='lidka_park']Ech, jutro nie bedzie mnie w schronisku... ciekawe z kim Rysio jutro pójdzie na spacer :evil_lol:[/quote] [COLOR=Navy][B]czemu Cie nie będzie ????????:shake::shake::shake:[/B][/COLOR] Quote
lidka_park Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]czemu Cie nie będzie ????????:shake::shake::shake:[/B][/COLOR][/quote] niestety muszę jutro opiekować sie siostrzenicą... Quote
lidka_park Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 i jak, był Rysio na spacerku ???? Quote
cytrynka10 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 ja tez jestem ciekawa czy Rysiu był na spacerze i jak mu było na nim :diabloti: Quote
Matusz Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='cytrynka10']ja tez jestem ciekawa czy Rysiu był na spacerze i jak mu było na nim :diabloti:[/quote] [COLOR=Navy][B] Rysio był na spacerku z wolontariuszką Katarzyną;) było mu na nim fajnie i wesoło:lol:[/B][/COLOR] Quote
lidka_park Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B] Rysio był na spacerku z wolontariuszką Katarzyną;) było mu na nim fajnie i wesoło:lol:[/B][/COLOR][/quote] jak to ???? to był na spacerze z młodsza wolontariuszką ???? :crazyeye: wow, odważna dziewczyna :evil_lol: Quote
cytrynka10 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='lidka_park']jak to ???? to był na spacerze z młodsza wolontariuszką ???? :crazyeye: wow, odważna dziewczyna :evil_lol:[/quote] no bardzo odwarzna i może teraz Cie odciaży ;) Quote
Matusz Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='lidka_park']jak to ???? to był na spacerze z młodsza wolontariuszką ???? :crazyeye: wow, odważna dziewczyna :evil_lol:[/quote] [COLOR=Navy][B] Katarzyna chciała i bardzo dobrze się wywiązała wg mnie to najlepsza wolontariusz z tych młodych ;) [/B][/COLOR] Quote
cytrynka10 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='Matusz'] [B][COLOR=navy]Katarzyna chciała i bardzo dobrze się wywiązała [/COLOR][/B] [B][COLOR=navy]wg mnie to najlepsza wolontariusz z tych młodych ;)[/COLOR][/B] [/quote] Mateusz :loveu::loveu::loveu: no wiesz co Quote
Matusz Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='cytrynka10']Mateusz :loveu::loveu::loveu: no wiesz co[/quote] [COLOR=Navy][B] co??????:razz::razz:[/B][/COLOR] Quote
cytrynka10 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='Matusz'] [B][COLOR=navy]co??????:razz::razz:[/COLOR][/B][/quote] nicio :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
neverend Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='cytrynka10']nicio :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] hmmmm.....:cool3: Quote
cytrynka10 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='neverend']hmmmm.....:cool3:[/quote] Marta chyba wie o co mi chodzi wkopncu to tez kobieta :P Quote
neverend Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='cytrynka10']Marta chyba wie o co mi chodzi wkopncu to tez kobieta :P[/quote] oczywiście,że wiem... tylko Matusz się nie domyśla... ach, ci faceci....:eviltong: Quote
cytrynka10 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 faceci zawsze to samo nie umieja przyznac sie do uczuc Quote
Aga_Mazury Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Wolontariuszka Katarzyna sama zadeklarowała chęć wyjścia z Rysiem ...powiedziała "mogę spróbować".... poniewaz ja już sie przymierzałam do wyjścia z nim ;).... i powiedziała "po", że nie było źle.... z Zośką chodziła, z Padusiem....to co tam...Rysio ;) Lidka a Twój drugi ulubieniec bardzo brzydko się zachował i niestety mnie pogryzł.....dość dotkliwie... zgadnij który?> co Ty masz za podopiecznych? :eviltong: Quote
lidka_park Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [quote name='Aga_Mazury']Wolontariuszka Katarzyna sama zadeklarowała chęć wyjścia z Rysiem ...powiedziała "mogę spróbować".... poniewaz ja już sie przymierzałam do wyjścia z nim ;).... i powiedziała "po", że nie było źle.... z Zośką chodziła, z Padusiem....to co tam...Rysio ;) Lidka a Twój drugi ulubieniec bardzo brzydko się zachował i niestety mnie pogryzł.....dość dotkliwie... zgadnij który?> co Ty masz za podopiecznych? :eviltong:[/quote] Aguś nie zartuj... naprawdę Cie pogryzł ???!!! :crazyeye: nie mam pojęcia który to taki łobuziak ... Dukat ??? Quote
Aga_Mazury Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='lidka_park']Aguś nie zartuj... naprawdę Cie pogryzł ???!!! :crazyeye: nie mam pojęcia który to taki łobuziak ... Dukat ???[/quote] oj nie....ale też Rudy ;) Quote
neverend Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='Aga_Mazury']oj nie....ale też Rudy ;)[/quote] Karatek - gagatek... Quote
Matusz Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='neverend']Karatek - gagatek...[/quote] [COLOR=Navy][B] i po co wygadałaś ?? :eviltong: miała lidka zgadnąć :razz:[/B][/COLOR] Quote
neverend Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B] i po co wygadałaś ?? :eviltong: miała lidka zgadnąć :razz:[/B][/COLOR][/quote] :oops: strzelałam.... Quote
Matusz Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='neverend']:oops: strzelałam....[/quote] [COLOR=Navy][B]no to dobrze strzeliłaś;):cool1:[/B][/COLOR] Quote
neverend Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]no to dobrze strzeliłaś;):cool1:[/B][/COLOR][/quote] ale się zeźliłeś,że trafnie strzeliłam....:-( Quote
Recommended Posts