Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='lidka_park']Rysio, chłopie... ale mi dzis na spacerze dałeś popalić... zresztą, tak jak zwykle :p[/quote]

przepraszam za filmik...jak go znajdę na płycie, to wrzucę:cool3:

Posted

[quote name='lidka_park']Sisia0 wielkie dzieki z emotkę , rzeczywiscie idealnie pasuje do rysia ;)[/quote]

[INDENT][COLOR=Navy][B]a tym bardziej do Lejli :D [/B][/COLOR]
[/INDENT]

Posted

[quote name='lidka_park']Rychu dziś miał spiecie z Puszkiem... a efektem tego była wizyta na pogotowiu i wielki siniak na mojej nodze...[/quote]
O Boże!:placz:Ale co to za wizyta w pogotowiu, czy Rysiowi i Puszkowi nic się nie stało?

Posted

[quote name='Lemoniada']O Boże!:placz:Ale co to za wizyta w pogotowiu, czy Rysiowi i Puszkowi nic się nie stało?[/quote]

nie im nie...tylko Lidka ma sińce na nodze po ratowaniu psiaków...

Posted

[quote name='Lemoniada']Tylko sińce? Czy coś poważniejszego? Z powodu sińców raczej nie leci się na pogotowie, Lidka, powiedz, mocno Ci nogę poharatały?:([/quote]

powinna żyć ;)... widziałam ranę....jest całkiem "ciekawa"...
na pogotowie poszłyśmy aby sprawdzić czy aktualne są chociażby szczepienia jej na tężec...ona ma aktualne, ja załapałam się na gratisową ;)
no i jutro mamy się zgłosić do zakaźnego..;) na konsultację...

Posted

[COLOR=Navy][B]mnie jak wtedy ugryzła ta jamnica, to nie szedłem do zakaźnego na tą konsultacje... chciałem oszczędzić obserwacji i tych całych procedur..[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='matusz5'][COLOR=navy][B]mnie jak wtedy ugryzła ta jamnica, to nie szedłem do zakaźnego na tą konsultacje... chciałem oszczędzić obserwacji i tych całych procedur..[/B][/COLOR][/quote]

o ile w przypadku Rysia to możliwe to w przypadku Centa trudniejsze....Rysio szczepiony, Cent nie...

Posted

[quote name='Aga_Mazury']o ile w przypadku Rysia to możliwe to w przypadku Centa trudniejsze....Rysio szczepiony, Cent nie...[/quote]

[COLOR=Navy][B]a no chyba, że... ale pamiętam, że dzwoniła do mnie jakaś pani właśnie z Zakaźnego i wypytywała...
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='matusz5'][COLOR=navy][B]a no chyba, że... ale pamiętam, że dzwoniła do mnie jakaś pani właśnie z Zakaźnego i wypytywała...[/B][/COLOR]
[/quote]

ja zresztą nie wiem kiedy ja ię tam pokażę....czy mnie puszczą z pracy ;) i kiedy...

ale ale....gdzie jest lidka...? żyjesz???

Posted

[quote name='Aga_Mazury']ja zresztą nie wiem kiedy ja ię tam pokażę....czy mnie puszczą z pracy ;) i kiedy...

ale ale....gdzie jest lidka...? żyjesz???[/quote]
Może się wściekła?:nerwy: