Lemoniada Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 No to podnoszę Ryszarda Lwie Serce i proszę o nowe wieści i fotkiii:) Quote
lidka_park Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 never nagrała filmik, mam nadzieje, ze niedługo wstawi ;) Quote
Lemoniada Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Rysiek nie spadaj! Co nowego u Ciebie, kochany?:loveu: Quote
neverend Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 wstawię...jak się wyrobię ze wszystkim... Quote
lidka_park Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 [B]Na dobranoc kochanie moje na pierwsza[/B] Quote
neverend Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 o kurczę...filmik!!! ale to po południu,jak wrócę od weta z moją koszatnicą... Quote
lidka_park Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Rysio, chłopie... ale mi dzis na spacerze dałeś popalić... zresztą, tak jak zwykle :p Quote
neverend Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [quote name='lidka_park']Rysio, chłopie... ale mi dzis na spacerze dałeś popalić... zresztą, tak jak zwykle :p[/quote] przepraszam za filmik...jak go znajdę na płycie, to wrzucę:cool3: Quote
neverend Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Oto [URL="http://www.wrzuta.pl/film/gawTZtuPNm/"]filmik[/URL] Quote
Matusz Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [SIZE=3][COLOR=Navy][B]Domku gdzie jesteś ??:hmmmm:[/B][/COLOR][/SIZE] Quote
sisia0 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 proszę bardzo powstała emotikonka spacerku z rysiem ---> [IMG]http://img228.imageshack.us/img228/3867/rychuol6.gif[/IMG] Quote
lidka_park Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [quote name='sisia0'] [IMG]http://img228.imageshack.us/img228/3867/rychuol6.gif[/IMG][/quote] Sisia0 wielkie dzieki z emotkę , rzeczywiscie idealnie pasuje do rysia ;) Quote
Matusz Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='lidka_park']Sisia0 wielkie dzieki z emotkę , rzeczywiscie idealnie pasuje do rysia ;)[/quote] [INDENT][COLOR=Navy][B]a tym bardziej do Lejli :D [/B][/COLOR] [/INDENT] Quote
lidka_park Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [quote name='matusz5'][INDENT][COLOR=Navy][B]a tym bardziej do Lejli :D [/B][/COLOR] [/INDENT][/quote] dobra, niech to bedzie ich wspolna emotka :p Quote
neverend Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 wyżej jest filmik wstawiony... można zobaczyć na własne oczy temperament Rysia... emotikonka...to za mało...:lol: Quote
lidka_park Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Rychu dziś miał spiecie z Puszkiem... a efektem tego była wizyta na pogotowiu i wielki siniak na mojej nodze... Quote
Lemoniada Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='lidka_park']Rychu dziś miał spiecie z Puszkiem... a efektem tego była wizyta na pogotowiu i wielki siniak na mojej nodze...[/quote] O Boże!:placz:Ale co to za wizyta w pogotowiu, czy Rysiowi i Puszkowi nic się nie stało? Quote
neverend Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='Lemoniada']O Boże!:placz:Ale co to za wizyta w pogotowiu, czy Rysiowi i Puszkowi nic się nie stało?[/quote] nie im nie...tylko Lidka ma sińce na nodze po ratowaniu psiaków... Quote
Lemoniada Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Tylko sińce? Czy coś poważniejszego? Z powodu sińców raczej nie leci się na pogotowie, Lidka, powiedz, mocno Ci nogę poharatały?:( Quote
Aga_Mazury Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='Lemoniada']Tylko sińce? Czy coś poważniejszego? Z powodu sińców raczej nie leci się na pogotowie, Lidka, powiedz, mocno Ci nogę poharatały?:([/quote] powinna żyć ;)... widziałam ranę....jest całkiem "ciekawa"... na pogotowie poszłyśmy aby sprawdzić czy aktualne są chociażby szczepienia jej na tężec...ona ma aktualne, ja załapałam się na gratisową ;) no i jutro mamy się zgłosić do zakaźnego..;) na konsultację... Quote
Matusz Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [COLOR=Navy][B]mnie jak wtedy ugryzła ta jamnica, to nie szedłem do zakaźnego na tą konsultacje... chciałem oszczędzić obserwacji i tych całych procedur..[/B][/COLOR] Quote
Aga_Mazury Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='matusz5'][COLOR=navy][B]mnie jak wtedy ugryzła ta jamnica, to nie szedłem do zakaźnego na tą konsultacje... chciałem oszczędzić obserwacji i tych całych procedur..[/B][/COLOR][/quote] o ile w przypadku Rysia to możliwe to w przypadku Centa trudniejsze....Rysio szczepiony, Cent nie... Quote
Matusz Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='Aga_Mazury']o ile w przypadku Rysia to możliwe to w przypadku Centa trudniejsze....Rysio szczepiony, Cent nie...[/quote] [COLOR=Navy][B]a no chyba, że... ale pamiętam, że dzwoniła do mnie jakaś pani właśnie z Zakaźnego i wypytywała... [/B][/COLOR] Quote
Aga_Mazury Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='matusz5'][COLOR=navy][B]a no chyba, że... ale pamiętam, że dzwoniła do mnie jakaś pani właśnie z Zakaźnego i wypytywała...[/B][/COLOR] [/quote] ja zresztą nie wiem kiedy ja ię tam pokażę....czy mnie puszczą z pracy ;) i kiedy... ale ale....gdzie jest lidka...? żyjesz??? Quote
Lemoniada Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='Aga_Mazury']ja zresztą nie wiem kiedy ja ię tam pokażę....czy mnie puszczą z pracy ;) i kiedy... ale ale....gdzie jest lidka...? żyjesz???[/quote] Może się wściekła?:nerwy: Quote
Recommended Posts