Mysia_ Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Mam nadzieje, że sikanie w domu mu przejdzie, mój psiak ze schroniska sikał przez pierwszy miesiąc i nic nie pomagało, a potem potem jakoś tak sam z siebie przestał :) Quote
Bjuta Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Bardzo się cieszę, że Redi się oswaja! Kikou - numer pamiętaj o numerze konta! Uprzejmie prosi - Księgowa Redisia. Quote
Emigrantka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Aco? Bedzie zmiana konta? jak cos to na Pm prosze bo ostatnio nie wyrabiam z watkami.... Quote
Bjuta Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Nie, nie - zbieramy na moje - tylko zdaje się, że ja na razie gromadzę środki na wakacje na Lazurowym Wybrzeżu, no chyba, że Kikou udostępni mi swoje konto - to wtedy wyślę jej - co się Rediemu należy i wtedy z wakacji nici... :shake: Quote
Gosiapk Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 A ciocia Bjuta w dobrym humorku dzisiaj widzę :) uropik jej się marzy ;) Quote
Bjuta Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Oj marzy się marzy... Mam w weekend transport Katowice - Bolesławiec (przez Opole itd). Czy jest jakiś śmierdzielek do przerzucenia? Quote
Ingrid44 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Bardzo przepraszam za offa ale malenki piesek nie przezyje bez operacji. Mamy czas do 03.03. :( :( :( Prosze zajrzyjcie na watek poprzez ostatni banerek w moim podpisie:Help_2::Help_2::Help_2: Quote
Emigrantka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 [quote name='Bjuta'] ja na razie gromadzę środki na wakacje na Lazurowym Wybrzeżu, :[/QUOTE] moge sie zabrac? do torby bo paszportu nie mam :( Redi - pokaz pysia :) Quote
kikou Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 [quote name='Bjuta']Nie, nie - zbieramy na moje - tylko zdaje się, że ja na razie gromadzę środki na wakacje na Lazurowym Wybrzeżu, no chyba, że Kikou udostępni mi swoje konto - to wtedy wyślę jej - co się Rediemu należy i wtedy z wakacji nici... :shake:[/QUOTE] masz moje konto u siebie ;) przecież wysyłam do Ciebie moją deklaracje na starego Skarbusia... Quote
Bjuta Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 [quote name='kikou']masz moje konto u siebie ;) przecież wysyłam do Ciebie moją deklaracje na starego Skarbusia...[/QUOTE] Myślałam, że masz jakieś subkonto na pieski... Już Ci wysyłam!! :lol: Emigrantko - nici z naszych wakacji! :shake: No trudno :evil_lol: Quote
kikou Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Rediśko w porządku, zaaklimatyzował sie, poznał obyczaje domu, już sie nie stresuje.. tylko nadal jeszcze nie wie do końca po co te spacerki są, biega, ciągnie, posika malutko na jakiś zapach, na jakiś murek... ale żeby tak porządnie sie wysisiać i wykupkać to czeka aż w domu nikt nie patrzy znajduje sobie jakieś spokojne miejsce i dopiero sie wypróżnia... ale jestem pewna że załapie o co chodzi... bo miła, mądra psina.... Quote
Bjuta Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Jakie dobre wieści o Redim!!! Dziękujemy! Kikou - posłałam Ci 204 zł (17 dni lutego razy 12 złote) i od 1 marca już będę regularnie posyłać 366. (Tylko nam jeszcze 20 zł deklaracji brakuje... Kochani - pamiętajcie o tym! Dobrze? Nie dam rady dokładać jak do Władka.) Kikou - a czy jesteśmy coś winni oprócz hotelikowania? Czy potrzebujesz jakiegoś wsparcia na początek? (wet, benzyna itd?) Quote
Ingrid44 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Widze ze brakuje 20 zl deklarcji to prosze mnie dopisac od momentu jak Redis pojechal do Dt. Prosze o nr konta na PW, jesli jest na pierwszej stronie to OK. Jest to Deklaracja Stala :) :) :) Niech juz Bjutka sie nie martwi i spi spokojnie :) Quote
Livka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Jak cudownie - dziękujemy :) Teraz już Rediś może spokojnie się wczasować ;) Quote
Bjuta Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 [quote name='Ingrid44']Widze ze brakuje 20 zl deklarcji to prosze mnie dopisac od momentu jak Redis pojechal do Dt. Prosze o nr konta na PW, jesli jest na pierwszej stronie to OK. Jest to Deklaracja Stala :) :) :) Niech juz Bjutka sie nie martwi i spi spokojnie :)[/QUOTE] Oj Ty nasz Aniele!!!! :loveu: Quote
yuki Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Dziewczyny przesłałam przed chwilką spóźnioną deklarację, za co przepraszam :oops: Quote
Bjuta Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Nie ma za co przepraszać! Bardzo dziękujemy!! Na razie mój własny brat - nie ustawił zlecenia i pojechał sobie na ferie... :mad: Na szczęście Redi - zachowuje płynność finansową! ;) Quote
yuki Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 A bo mi głupio , bo czasem wiadomo , kasa nie wpłynie czy coś , ale ja też czasem po prostu zapominam ;/ No ale ważne, że Redi bezpieczny :D:D:D Quote
maarit Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Skasowałam przez przyp[adek nr konta.Proszę o podanie jeszcze raz... Chciałabym jutro wpłacić zanim mnie zasypie na dobre ;) Quote
Bjuta Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 To nie zdążyłam... Dzięki! Yuki! Już przyleciała dyszka od Ciebie, zaraz zaksięguję na pierwszej. Dziękujemy!!! Quote
matrioszka2 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Jeśli jeszcze go tu nie ma, to wpisujcie : [url]http://www.dogomania.pl/threads/127014-Nowa-strona-o-adopcjach-starszych-psA-w-proszAE-dodawaA*****-i-reklamowaAE[/url] Quote
Bjuta Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Dzięki! Przyszło 10 od mojej koleżanki z pracy Violi. :loveu: Pogadałam z Kasią, Redi jest grzeczny, zdarzył mu się już jeden dzień bez sikania w domu, niestety kupkę trzyma aż wszyscy wreszcie pójdą spać i będzie mógł spokojnie załatwić się na środku... kuchni. Na spacerki chodzi z wszystkimi grupami (więc ma 6 spacerków - szczęściarz), ale jak się wraca i widzi swoją furtkę to ciągnie do domu! Czasem potrafi się czegoś przestraszyć - np. jak człowiek kaszle - to go troszkę przeraża - może nie zna tego zjawiska. Generalnie jest OK. :lol: Quote
maarit Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 wysłałam dzisiaj kolejną wpłatę. Bjuta -wg ustaleń. Quote
Recommended Posts