Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 763
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No, przyszły właścicielu Moruska, czytasz te nowinki o Morusku i nic, milczysz. Jak to? Czego jeszcze pragniesz? Morusek jak złota rybka, spełnia marzenia. O miłości, przyjaźni i wierności.

Posted

Wydaje mi się, że na dogo bytują ludzie którym nie trzeba psa. Po rzeczytaniu tak wzruszających"reklam" Morusa sama już jestem skłonna go zabrać do domu choć rozsądek kategorycznie mówi NIE.
No więc gdzie jest ten człowiek Moruska?

Posted

Właśnie gdzie jest?????

A może przy jakiejś okazji trzeba go zabrać na taka akcję poza schronem jak na przykład ta pod realem, może tam miałby większą szansę.
Kto decyduje o organizacji takich akcji?

Posted

Czekał cały dzień, ale to monotonne czekanie na nic się zdało. Zwinął się w kłębuszek i zasnął. jest ciemna noc, a on śni.
Przyśniła mu sie kochająca rodzina, która daje mu smakołyki, zabiera na piękny spacerek, uśmiecha się czule do niego. Śni mu sie mięciutkie, wygodne legowisko obok łózka pana. Piękny sen! Uśmiecha się nasza kochana mordeczka do tych migających sennych obrazów.Tak tęskni!
Rano obudzi się za kratami i czar pryśnie. Ale możesz to zmienić! Wystarczy pojechać do schroniska i zabrać go do swojego domu.

Posted

[quote name='szajbus']Czekał cały dzień, ale to monotonne czekanie na nic się zdało. Zwinął się w kłębuszek i zasnął. jest ciemna noc, a on śni.
Przyśniła mu sie kochająca rodzina, która daje mu smakołyki, zabiera na piękny spacerek, uśmiecha się czule do niego. Śni mu sie mięciutkie, wygodne legowisko obok łózka pana. Piękny sen! Uśmiecha się nasza kochana mordeczka do tych migających sennych obrazów.Tak tęskni!
Rano obudzi się za kratami i czar pryśnie. Ale możesz to zmienić! Wystarczy pojechać do schroniska i zabrać go do swojego domu.
Cioteczko dodałam ten tekst do treści ogłoszenia ,mam nadzieję ,że nie masz nic przeciwko:loveu:

Posted

Płakać się chce. Jak można nie zauważać takiego psiaka. Błagamy o domek, Morusek ciągle czeka, ale czas w schronie działa na jego niekorzyść.

No człowieku Moruska, spójrz na tą cudną, uśmiechniętą mordkę i zakochaj się :loveu: