szajbus Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 W samo południe Morusek przypomina, że czeka na domek Quote
Szyszka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Morusek się przypomina... gdzie jest domeczek. Zapraszamy jutro po odbiór Moruska. Może to jest właśnie ten dzień... Quote
ewatonieja Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 Morus cieszy sie na widok człowieka,to pies pełen miłosci!! Quote
szajbus Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Będzie na ciebie czekała, aż wrócisz z pracy, witał z ogromną radością, zlizywał twoje łzy, pocieszał w smutku. Czy to mało? Zabierz go do domu! Quote
ewatonieja Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 ja napiszę wiecej Morus nie pozwoli Ci sie smucic ,to najsłodszy,najzabawniejszy pies jakiego znam! Quote
Szyszka Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 No, przyszły właścicielu Moruska, czytasz te nowinki o Morusku i nic, milczysz. Jak to? Czego jeszcze pragniesz? Morusek jak złota rybka, spełnia marzenia. O miłości, przyjaźni i wierności. Quote
luka1 Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Wydaje mi się, że na dogo bytują ludzie którym nie trzeba psa. Po rzeczytaniu tak wzruszających"reklam" Morusa sama już jestem skłonna go zabrać do domu choć rozsądek kategorycznie mówi NIE. No więc gdzie jest ten człowiek Moruska? Quote
Szyszka Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Właśnie gdzie jest????? A może przy jakiejś okazji trzeba go zabrać na taka akcję poza schronem jak na przykład ta pod realem, może tam miałby większą szansę. Kto decyduje o organizacji takich akcji? Quote
ewatonieja Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 Morus -nie ma lepszego siersciucha na świecie!! Quote
szajbus Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Morus czeka na moment kiedy go przytulisz i pogłaszczesz Quote
Szyszka Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Morusek prosi o ciepły kąt, miłość i miseczkę. Quote
szajbus Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Czekał cały dzień, ale to monotonne czekanie na nic się zdało. Zwinął się w kłębuszek i zasnął. jest ciemna noc, a on śni. Przyśniła mu sie kochająca rodzina, która daje mu smakołyki, zabiera na piękny spacerek, uśmiecha się czule do niego. Śni mu sie mięciutkie, wygodne legowisko obok łózka pana. Piękny sen! Uśmiecha się nasza kochana mordeczka do tych migających sennych obrazów.Tak tęskni! Rano obudzi się za kratami i czar pryśnie. Ale możesz to zmienić! Wystarczy pojechać do schroniska i zabrać go do swojego domu. Quote
szajbus Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Czar sennych marzeń prysnął. Nadal jest szara rzeczywistość, ale jeszcze nie stracił nadziei. Wciąż na ciebie czeka! Quote
Szyszka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Jest wesołym kandydatem na najlepszego przyjaciela. Nie pozwól by stracił nadzieję który jeszcze się w nim tli. Quote
szajbus Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Biegnij na górę słodziaku, może tam będziesz miała więcej szczęścia! Quote
luka1 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Ten szeroki uśmiech to do Ciebie abyś zabrał Moruska do domku. Quote
ewatonieja Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 A ten ogon-on mówi wszystko ... a ludzie są bez serca!!!!!! Quote
luka1 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Wśród tylu pięknych, jeszcze jeden piękny? Jak to trzeba się namachać ogonem żeby się przebić. Quote
Szyszka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 I ten ozorek, co poliże Cię po łapkach ze szczęścia....:evil_lol: Quote
ciapuś Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='szajbus']Czekał cały dzień, ale to monotonne czekanie na nic się zdało. Zwinął się w kłębuszek i zasnął. jest ciemna noc, a on śni. Przyśniła mu sie kochająca rodzina, która daje mu smakołyki, zabiera na piękny spacerek, uśmiecha się czule do niego. Śni mu sie mięciutkie, wygodne legowisko obok łózka pana. Piękny sen! Uśmiecha się nasza kochana mordeczka do tych migających sennych obrazów.Tak tęskni! Rano obudzi się za kratami i czar pryśnie. Ale możesz to zmienić! Wystarczy pojechać do schroniska i zabrać go do swojego domu. Cioteczko dodałam ten tekst do treści ogłoszenia ,mam nadzieję ,że nie masz nic przeciwko:loveu: Quote
Szyszka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Płakać się chce. Jak można nie zauważać takiego psiaka. Błagamy o domek, Morusek ciągle czeka, ale czas w schronie działa na jego niekorzyść. No człowieku Moruska, spójrz na tą cudną, uśmiechniętą mordkę i zakochaj się :loveu: Quote
Szyszka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 http://www.dogomania.pl/portal/node/251 To ponad moje siły. Quote
Recommended Posts