Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 763
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem czy stawiając psa przy budzie nie sugeruje się że jest to pies łańcuchowy. Przecież Morus to pies salonowy, wiązanie go na łańcuchu zmniejsza jego szansę na właściwych ludzi.

Posted

akurat fakt ze jest przy budzie zwieksza jego szanse bo moze miec kontakt z ludzmi,lepiej go widac i lepiej sie czuje -jest wyprowadzany na spacery, dostaje jedzonko i z nikim sie nie musi dzieli same pozytywy

Posted

Akurat w układach schroniskowych nie mam doświadczenia takiego jak Wy.
Bez względu na to czy Morusek jest w boksie czy przy budzie, to i tak najlepszym miejscem dla niego jest wygodna kanapa.

Posted

Ta buda jest w miejscu gdzie przewijają się wszyscy odwiedzający schronisko. Też myślę, że to dobre miejsce. Nie martw się, Luka, ciotki myślą aż im się z głowy kurzy ;) , jak tu na Moruska zwrócić uwagę.
Tymczasem Morusek idzie na spacer.

Posted

Szanowny człowieku Morusa, już dość nawędrowałeś się po świecie bez tej psiny. Proszę natychmiast stawić się w schronisku i udowodnić że masz "dobre ręce".

Posted

Tak jest! Proszę popatrzeć w te oczy i uśmiech na pyszczku Moruska i szybciutko po Morusku do łódzkiego schronu. Choćby dziś. dzień pięny, słoneczny, taki w sam raz na nową miłość (do Morusa).