Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześc
Zapraszam, przyjeżdżajcie. W najbliższy weekend wpadna do nas Poznaniacy, w następny możecie wy.
9-go o 12-tej na naszym placyku będzie zebranie organizacyne kursu PT i naszego. Będzie prawdopodobnie kilkadziesiąt osób, niektóre z psami, zapisy, pieniądze, zamieszanie. Potrwa z 1,5 godz. Ale jeśli przyjedziecie odpowiednio wczesnie, to może być czas na odpoczynek i przerwę. Sobota cała wolna.
To juz ostatni weekend, kiedy w ośrodku jest względny spokój. Potem będą zajęcia od 8 do 18-tej, az do połowy czerwca. Węc teraz jest najlepszy czas na odwiedziny.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam nadzieję, że dziewczyny się odezwą, bo zainteresowanie było. Magda - dzięki za zaproszenie ! Mam nadzieję, że prędzej czy później będę mogła poznać Cię osobiście.
Niestety ani 8 ani 9 marca nie mogę wyjechać z domu na cały dzień :shake: Mąż akurat w ten weekend jest w pracy, a ja nie mam z kim zostawić rocznego dziecka ... A jechać z małą, to jest hmm ... niezbyt trafiony pomysł, bo z psem wtedy nic nie zrobię :diabloti:

Posted

Nie ma sprawy. Dajcie poprostu znać, jak będziecie chciały przyjechać, tyle że do mniej więcej czerwca to nie będzie mogło być rano a najwcześniej na 16-tą. Mozecie przecież się podzielić i przyjechać kilka razy. Luzik. My się tez wybieramy gdzieś z naszymi młodymi burkami, zeby pobiegały nie na naszycgh przeszkodach i się trochę otrzaskały więcej

Posted

[B][SIZE=5][COLOR=red]UWAGA, UWAGA![/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=red]Kto jest w takim razie chętny na wyjazd 8 lub 9 marca do Bydgoszczy?[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=red]Piszcie na maila. [/COLOR][/SIZE][/B][EMAIL="[email protected]"][B][SIZE=5][COLOR=red][email protected][/COLOR][/SIZE][/B][/EMAIL]

Posted

Wlasnie skonczylam rozmawiac przez tel z Ula, i.. [color=red][b]niestety musimy odwolac jutrzejszy, tj. pierwszomarcowy trening :( [/b][/color]w radio i telewizji caly czas podaja, ze bedzie wichura, huragan i ogolnie zwiewanie głów :( pogoda na stronach internetowych mowi, ze sie z tym zgadza.. bardzo nam przykro ze ZNOWU musimy odwolac zajecia, ale naprawde nie chcemy po pierwsze zbierac przeszkod po calym Trojmiescie ;) po drugie poprzeziebiac Was i psow.
Jesli chodzi o trening niedzielny, 2.03, to jesli pogoda bedzie wskazywala na to, ze mozna robic trening, to oczywiscie zapraszamy (jesli nie, to i ten bedzie odwolany :( ) Prawdopodobnie zrobimy sobie wtedy trening wspolny na jedna godzine /np. 13/. Kto bylby chetny na takie skakanie w niedziele?? Oczywiscie nie liczymy tych ktorzy sa oddelegowani na zebranie :twisted: i kawe ;) :lol: Prosze [b][size=18]koniecznie zajrzec na forum w niedziele rano, zanim wyruszycie na trening [/size]- [/b]pojawi sie tu decyzja dot odwolania badz nie (oby!) treningu ;)

Posted

[quote name='wix']Jesli chodzi o trening niedzielny, 2.03, to jesli pogoda bedzie wskazywala na to, ze mozna robic trening, to oczywiscie zapraszamy (jesli nie, to i ten bedzie odwolany :( ) Prawdopodobnie zrobimy sobie wtedy trening wspolny na jedna godzine /np. 13/. Kto bylby chetny na takie skakanie w niedziele?? [/quote]
Trening na 13 w niedzielę to byłby super pomysł, tym bardziej że po południu szykuje mi się wyjazd za Wejherowo. Z niedzielą obawiam się, że z wiatrem może być gorzej ... przynajmniej tak wynika z ICM-u ...

Posted

Tak jak patrzyłam wczoraj na pgodem ICM to pokazywali zdecydowanie mniejszy wiatr, i rzeczywiście tak teraz jest.

I tam taki maluśki deszczyk pada tylko ;p

Więc co? Na trening nie ma szans? Uhh

Posted

U nas wieje dosc mocno, bylam rano z piesem i prawie mi glowe urwalo, poza tym po ostatnim wypadzie na sarenki, broker mial szyta lape wiec my dzi odpuszczamy, szwy ma miec dejmowane w srode :-(

Posted

ja trzy minuty temu wytoczylam sie z lozka. zza okna wyglada bardzo fajnie, ale dzwonilam do Uli i mowi, ze u nich w Gdyni bardzo wieje i bedziemy musieli te przeszkody trzymac :? jak Wy to widzicie?

Posted

ja nie wiem jak w Gdy ale u mnie w Oliwie nie wieje i jest słonecznie. ja jestem za szkoleniem... najwyżej zrobilibyśmy sobie więcej posłuszeństwa w grupie i zabaw... jeśli okazałoby się że na Wyścigach jest wiatr( co bardzo możliwe na takiej otwartej przestrzeni...)

Posted

ech, no to w takim razie odwolujemy :( szczegolne ze osoby ktore byly wczesniej zadeklarowane jako chetne nie odezwaly sie.. do zobaczenia we wtorek..

Posted

[SIZE=4][COLOR=Red]p. Ula kazala mi przekac, co nastepuje:

Osoby, ktore koncza kurs / wszyscy oprocz tych, ktorzy skacza dopiero od polowy grudnia: od tego łikendu włącznie, mamy zajęcia w soboty i w niedziele na 14:00 do 16:00 - czy wszystkim pasuje? Laczymy po prostu grupy. [SIZE=2][COLOR=Black][prawie wszystkie, ale to juz osobiscie osoby zostana powiadomione][/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE]

Posted

Fotki z niedzieli :) Troche [poczatku ciut & pod koniec Rasta] moje, reszta - p. Mariusza :) Dziekuje za pudelka :*

[img]http://pieskiswiat.boo.pl/agility8/2/mini_P3099135_2.JPG[/img]

[img]http://pieskiswiat.boo.pl/agility8/2/mini_P3099135_3.JPG[/img]

[img]http://pieskiswiat.boo.pl/agility8/2/mini_P3099105_2.JPG[/img]

[img]http://pieskiswiat.boo.pl/agility8/2/mini_P3099003.JPG[/img]

[img]http://pieskiswiat.boo.pl/agility8/2/mini_P3099004.JPG[/img]