Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli ktoś ułoży jakiś tekst i podrzuci fotki (w sumie można wykorzystać te z wątku) to chętnie wykupię słodziakom pakiecik. W tekstach niestety słaba jestem...

Posted

yucca napisał(a):
Jeśli ktoś ułoży jakiś tekst i podrzuci fotki (w sumie można wykorzystać te z wątku) to chętnie wykupię słodziakom pakiecik. W tekstach niestety słaba jestem...

Super!!!! Postaram się jeszcze dzisiaj podesłać Ci tekst. Wielkie dzięki za pomoc :loveu:

Posted

[FONT=lucida grande]Kochani wielka mobilizacja!!!!! Trzymamy bardzo mocno kciuki, bardzo, bardzo, bardzo mocno!!!! oprócz dwóch psiaków które jutro mają szansę znaleźć dom, ich dwie siostry również czekać może miła niespodzianka... Już nie mogę się jutra doczekać![/FONT]

Posted

[quote name='Cień Nadziei']:loveu: :loveu: :loveu: I stało się dwa psiaki już w nowym domu :multi: :multi: :multi: :multi:

Jutro do nowego domku jadą też dwie sunie :multi: :multi: :multi:

No, to wspaniałe wieści!! :multi: w takim krótkim czasie połowa szczeniąt w nowych domkach, ekstra :multi:

Posted

[quote name='Cień Nadziei']Domy są znalezione za pośrednictwem Naszych znajomych, więc jesteśmy troszeczkę spokojniejsi jeżeli chodzi o ich los. Nie obędzie się oczywiście kontrolowanie ich co jakiś czas...[/QUOTE]

Ale dzień!!!! oby więcej takich :)

Posted

Dziewczynki już w domu :multi: :multi: :multi:
Mamy potwierdzenie co do kolejnego domku dla następnej suni. Jak tylko do niego trafi zaraz damy Wam znać. Jeżeli chodzi o zdjęcia to niedługo je wrzucimy...Damy maluchom czas na zaaklimatyzowanie się i wpadniemy do nich z wizytą :)